MELAROX


Обща информация

MELA-ROX COM SRL е доверен партньор на eMAG, част от eMAG Marketplace. MELA-ROX COM SRL предлага широка гама продукти от категория IT: Components PC, Desktop PCs, Laptops, Peripherals PC MDA & SDA & ELE: AV & HiFi Стремежът на MELA-ROX COM SRL е да се поддържа 100% клиентска удовлетвореност посредством отлични цени, гъвкавост и голям набор от услуги.

SC MELA-ROX COM SRL е един от водещите търговци в България и Румъния на: потребителска електронника, домакински електроуредиуреди, компютърни продукти и продукти за лична хигиена, ние се стремим да предлагаме най-широка гама от продукти, като същевременно се стараем да запазим 100% удовлетвореност н

Фирма: MELA-ROX COM SRL

Адрес: Bistrita, str. Vasile Petri, nr 1, jud Bistrita-Nasaud, Bistrita, Bistrita-Nasaud, 420005, Bistrita, Bistrita-Nasaud,

ЕИК: RO5290584

IBAN: BG83RZBB91551008447147

Банка: Raiffeisenbank (Bulgaria) EAD

Телефонен номер: +40752130877

И-мейл: office@melarox.ro

Полезна информация

Гаранционни условия

Продуктите, предлагани от MELA-ROX COM, за които е приложимо, ползват гаранция от месеца, съгласно българското законодателство и търговската политика на производителя.

Всяка стока, на която е указан срок на гаранция се изпраща на клиента с гаранционна карта, издадена от MELA-ROX COM SRL или оригинална гаранционна карта на производителя, в която са упоменати:

  • адрес и телефон на оторизираните сервизи
  • гаранционните условия на съответните сервизни центрове или производители
  • гаранционен срок на закупената стока

При повреда на продукт с гаранционна карта на MELA-ROX COM в рамките на гаранционния срок, продуктът се изпраща (или занася) до офиса на MELA-ROX COM. След отстраняване на повредата продуктът се връща на клиента за сметка на MELA-ROX COM. Връщането се осъществява посредством куриер.

За продукти с гаранционна карта от производителя са валидни гаранционните условия на съответния производител или оторизирани сервизни центрове. В сервизните центрове се приемат единствено продукти с оригинални гаранционни карти, с които е получен продуктът. Освен гаранционната карта се изисква валиден платежен документ, за да бъде призната гаранцията.

Клиентът е длъжен да пази всички документи и опаковки, съпътстващи стоката.

За допълнителна информация можете да се свържете с търговеца на тел. +40752130877 или и-мейл melarox@emag.bg

Политика за връщане

Важно: ако продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл: melarox@emag.bg или тел. +40752130877.

Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на (период за връщане) дни, моля, следвайте стъпките по-долу.

1.Изпратете следните данни на имейл melarox@emag.bg:

- Номер на поръчка

- Дата на получаване на продукта

- Имена на клиент

- Телефон за връзка

- Тип и номер на платежния документ (касова бележка, фактура, разписка от куриер за пощенски паричен превод)

- При желание от Ваша страна, можете да посочите причина за връщане

2. След изпращането на данните, представител на MELA-ROX COM ще се свърже с Вас.

3. Ако желаете да се свържете с представител на MELA-ROX COM по телефона, номерът за връзка е +40752130877.

Моля, осъществете връзка с търговеца, преди да изпратите продукта обратно към него. Ако срещате затруднения при опитите си за свързване с търговеца, моля, пишете ни на имейл info@emag.bg или се свържете с нас на тел. 07001 3624 или *EMAG (*3624).

4. След потвърждение от търговеца, изпратете продукта на адрес:

Получател: MELA-ROX COM SRL

Адрес: Romania, BISTRITA,BN LIBERTATII NR 41

Тел.: +40752130877

Предпочитан куриер:

Моля, имайте предвид, че транспортните разходи за връщане на продукта са за Ваша сметка.

Полезна информация:

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. При покупка от eMAG.bg този срок се удължава на 14 дни. В този случай MELA-ROX COM SRL ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от MELA-ROX COM SRL стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на MELA-ROX COM SRL

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Защита на личните данни

Потребителите се уведомяват, че MELA-ROX COM SRL не е администратор на лични данни по смисъла на Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД). Съгласно Закона за защита на личните данни, потребителят има право на достъп до собствените си лични данни, които е предоставил и са станали известни на MELA-ROX COM SRL както и на поправка на тези лични данни. Създавайки поръчка в сайта emag.bg за този продукт потребителите изрично се съгласяват предоставените от тях лични данни да бъдат обработвани от MELA-ROX COM SRL по електронен път при доставка на поръчани стоки и при необходимост от помощ от служител на фирмата.

Продукти предлагани от MELAROX са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на прозиводителя.

  • Стартиращо от 2017-07-13 поръчки с по-висока стойност от 210 лв ще се изпратят с безплатно.
    таксата за доставка за поръчки на стойност под 210 лв е 7.99 лв.
  • ● За периода 19/08/2019 - 08/08/2031, всички поръчки със стойност по-голяма от 10000 лв e 12.5 ще се доставят безплатно.
    Таксата за доставка за поръчки със стойност по-ниска от 10000 лв e 12.5 лв.
  • За периода 2020-11-03 - 2033-07-31 , таксата за доставка за поръчки с вид доставка Куриер, e 16 лв.

Общата стойност ще бъде изобразена в кощницата преди да завършите поръчката.

Продуктови категории

18498 Продукта (виж всички)
Телефони, Таблети & Лаптопи
Компютри & Периферия
ТВ, Аудио & Фото
Видеокамери & Аксесоари (7)
Оптика и астрономия (9)
Здраве и красота
Парфюми и комплекти (971)
Дом, Градина & Petshop
Готвене и сервиране (354)
Мебели & Матраци (1)
Играчки & Детски артикули
Спорт & свободно време
Отборни спортове (19)
Ролери, Тротинетки & Скейтбордове (16)
Тенис, Бадминтон & Тенис на маса (1)
Зимни спортове (2)
Авто & Направи си сам
Автомобилни крушки и акумулатори (25)
Електрически превозни средства (2)
Електрическо оборудване (576)
Книги, Офис & Храни
Всичко за офиса (506)
виж всички категории