eBagaje

Обща информация

 

Основната дейност на eBAGAJE е продажбата на туристически стоки - куфари, пътни чанти, раници, раменни чанти и други. Компанията залага на високо качество, гарантиран произход и отлично обслужване.

Фирма: MONDIAL-CAPRICE SRL

Адрес: B-dul Valea Cetatii 23, Brasov, Brasov,

ЕИК: 13625613

IBAN: RO67BTRL00801202G73112XX

Банка: BANCA TRANSILVANIA S.A.

Телефонен номер: 0040722372956

И-мейл: mondialcaprice@emag.bg

Прочети повече

Специални оферти от вендора виж всички продукти

виж всички продукти

Продуктови категории

1466 Продукта
Телефони, Таблети & Лаптопи
Лаптопи и аксесоари (17)
Здраве и красота
Дом, Градина & Petshop
Почистване и поддръжка (27)
Книги, Офис и Подаръци
виж всички категории

Полезна информация

Продукти предлагани от eBagaje са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на прозиводителя.

  • Стартиращо от 2018-04-25 поръчки с по-висока стойност от 130 лв ще се изпратят с безплатно.
    таксата за доставка за поръчки на стойност под 130 лв е 8 лв.

Общата стойност ще бъде изобразена в кощницата преди да завършите поръчката.

Гаранционни условия

Продуктите, предлагани от MONDIAL-CAPRICE, за които е приложимо, ползват гаранция от месеца, съгласно българското законодателство и търговската политика на производителя.

Всяка стока, на която е указан срок на гаранция се изпраща на клиента с гаранционна карта, издадена от MONDIAL-CAPRICE SRL или оригинална гаранционна карта на производителя, в която са упоменати:

  • адрес и телефон на оторизираните сервизи
  • гаранционните условия на съответните сервизни центрове или производители
  • гаранционен срок на закупената стока

При повреда на продукт с гаранционна карта на MONDIAL-CAPRICE в рамките на гаранционния срок, продуктът се изпраща (или занася) до офиса на MONDIAL-CAPRICE. След отстраняване на повредата продуктът се връща на клиента за сметка на MONDIAL-CAPRICE. Връщането се осъществява посредством куриер.

За продукти с гаранционна карта от производителя са валидни гаранционните условия на съответния производител или оторизирани сервизни центрове. В сервизните центрове се приемат единствено продукти с оригинални гаранционни карти, с които е получен продуктът. Освен гаранционната карта се изисква валиден платежен документ, за да бъде призната гаранцията.

Клиентът е длъжен да пази всички документи и опаковки, съпътстващи стоката.

За допълнителна информация можете да се свържете с търговеца на тел. 0040722372956 или и-мейл mondialcaprice@emag.bg

Политика за връщане

важаеми клиенти,

Ако сте поръчали продукт от eBagaje.ro, който не ви отива или не ви харесва, можете да го върнете в рамките на 14 календарни дни от получаването му, след като предварително сте заявили намерението си чрез Формуляра за връщане.
За да върнете даден продукт, трябва да бъдат изпълнени следните условия:
Продуктът да бъде правилно опакован(картонена кутия, защитно фолио от мехурчета, защитна гъба, и др.), за да бъде транспортиран по куриер.
Продуктът трябва да бъде придружен от прикрепените етикет ии всички аксесоари. Трябва да НЕ носи следи от употреба. 
Всички признаци за употреба на продукта, както и всички нанесени по него щети по време на транспортирането поради неподходящо опаковане, ще бъдат заплатени от клиента и ще доведат до анулиране на правото на връщане.
Ако тези критерии не са изпълнени, за съжаление няма да можем да приемем Вашето връщане.
За да върнете продукт, молим да изпълните следните стъпки:
Попълнете Формуляра за връщане и в най-кратък срок ще бъдете потърсени от оператор на eBagaje.ro, за да уточните подробностите.
Изпратете пакета обратно по която и да е бърза куриерска фирма (с изключение на румънската поща), в централата на SC Mondial Caprice SRL (eBagaje.ro): Брашов, ул. 13 Дечембрие, № 94, окръг Брашов, като след това изпратете на електронната поща: office@ebagaje. ro избрания начин на транспортиране, както и AWB за за може да бъде проследена пратката. 
Разходите,свързани с таксата за куриер, са за Ваша сметка.
Тогава, когато върнатият продукт достигне при нас, ще Ви изпратим потвърждение по електронната поща.
Ще върнем стойността на продукта в банковата Ви сметка в рамките на 14 дни от датата, на която е изпратено потвърждението по електронната поща, че продуктът е пристигнал при нас. 

Защита на личните данни

Потребителите се уведомяват, че MONDIAL-CAPRICE SRL не е администратор на лични данни по смисъла на Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД). Съгласно Закона за защита на личните данни, потребителят има право на достъп до собствените си лични данни, които е предоставил и са станали известни на MONDIAL-CAPRICE SRL както и на поправка на тези лични данни. Създавайки поръчка в сайта emag.bg за този продукт потребителите изрично се съгласяват предоставените от тях лични данни да бъдат обработвани от MONDIAL-CAPRICE SRL по електронен път при доставка на поръчани стоки и при необходимост от помощ от служител на фирмата.