Описание

Светодиодната технология води начело Светодиодното фоново осветление предлага значителни предимства пред използваната при по-старите течнокристални монитори CCFL технология. Тези предимства включват не само работни показатели като по-висок динамичен контраст, липса на светлинни изтичания и трепкане, но и екологични фактори, като производствен процес и депониране, което създава по-малко замърсители. 12 млн :1 свръх високо динамично съотношение на контраст за дълбочина и дефиниране на подробностите GL955A се доставя със свръх високо динамично съотношение на контраст 12 млн :1, за да добавя дълбочина и дефиниране на подробностите в затъмнените и сложни картини с движение, така че всичко което виждате - от най-яркото бяло до най-тъмното черно - се възпроизвежда идеално, за да предоставя най-ясните и най-плавни характеристики на картината по време на филми и видео игри. Превъзходно време за реакция Насладете се на високо динамично видео без засенчвания или други артифакти с време за реакция 5 мсек. Технология Senseye® Опитайте най-верните цветове на света с технологията Senseye® Human Vision на BenQ. С помощта на нейните шест собствени техники за калибриране, Senseye® 3 предоставя само най-доброто качество на гледане във всеки от нейните шест предварително настроени режима – Standard (Стандартен), Movie (Филми), Game (Игри), Photo (Фото), sRGB и Eco (Икономичен) - икономичен режим, специално проектиран, за да пести енергия и пари. Пестете енергия за икономии Енергийно ефективният светодиоден панел осигурява по-голяма икономия на енергия с 14,3%*, а с помощта на икономичния режим можете да спестявате до 39,3%*.
Съвместим с Win 7 GL955A е преминал сертифициране за Windows® 7 и е напълно съвместим с цветовите системи на Windows® 7. Свържете GL955A с вашия компютър и Windows 7 ще го разпознае веднага, което прави настройката и свързването безпроблемни.

Съвместими аксесоари

Спецификации

Дисплей

Диагонал 18.5 inch
Технология дисплей LED TN
Оптимална резолюция 1366 x 768
Вид подсветка LED
Аспект изображение 16:9
Формат екран Wide
Вид дисплей Anti glare
Яркост 200 cd/m²
Времена на отговор 5 мс
Макс. визуален ъгъл хор/верт. 90/50 градуса
Типичен контраст 600:1
Динамичен контраст 12000000:1
Размер на точка 0.3 мм

Удобства

Монтиране на стена VESA 100 x 100 мм
Технология LED
Съдържание пакет Кабел AV Захранващ кабел Наръчник за употреба

Характеристики

Гама Home & Office
Консумирана мощност 11 W
Стандарти Energy Star
Цвят Черен
Тегло 2.8 Kg
Дължина 164 мм
Ширина 362 мм
Височина 459 мм

Свързване

Видео портове 1 x VGA

Производител: BenQ

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Купи със

Ревюта


Бъди първият написал ревю

Избери звезда за да оцениш продукта

Въпроси и отговори от клиенти (1 въпрос)image