Описание

Бъдете блестящи в работата си
Вашия монитор е прозореца към вашето вдъхновение. Преоткрийте визуалното преживяване с монитора Dell UltraSharp U2312HM c невероятни характеристики, които могат да доведат въображението ви до следващо ниво. Един единствен поглед е достатъчен Монитора Dell UltraSharp U2312HM предлага невероятно визуално преживяване, което може да стимулира вдъхновение във всеки аспект. Изумителна яснота: възползвайте се от ясните, реални картини с висока резолюция от 1.920 x 1.080 (maximum). В допълнение, се радвате на ясни и еднородни цветове, без значение от ъгъла на визуализиране, с IPS технологията. Увеличен контраст: Радвайте се на яснотата на движеща се картина, без петна с увеличен динамичен констраст от 2.000.000:1 (типичен) и време за отговор от сиво на сиво от 8 мс c overdrive (tipic). Ярки цветове: запознайте се с 16,7-те милиона цветове, представени по прецизен и ефектен начин, с широка хроматична гама от 82 % (типична) Вижте света по вашия начин Вашата производителност зависи от удобното и ефективното използване на монитор. Монитора Dell UltraSharp U2312HM ви предлага широка гама от персонализирани характеристики за оптимизирането на работата и на вашия комфорт. Регулирайте монитора на оптимална височина: увеличете удоволствието от визуализирането, регулирайки монитора U2312HM на желаната височина с възможност до 130 мм (5,12 inchi). Всяка перспектива е от значение: изберете промяната на лаптопа на портрет или аспект 16:9. Наведете екрана до 4 ° напред или 21 ° назад - дори можете да го завъртите до желания ъгъл. Персонализирайте настройките си: променете настройките на ползване на енергията и осветеността на текста само чрез един бутон. Направете цветовете по- студени или по- топли с помощта на курсора за температура на цветовете. Направете разумния избор Монитора U2312HM е лесен за рециклиране и е изработен от екологични материали като екрана със светодиоди, без арсенити и живак. Също така платките съдържат ламинат без халогени.

Съвместими аксесоари

Спецификации

Дисплей

Аспект изображение 16:9
Времена на отговор 8 мс
Макс. визуален ъгъл хор/верт. 178 / 178 градуса
Типичен контраст 1000:1
Динамичен контраст 2000000:1

Характеристики

Стандарти EnergyStar 5.1 EPEAT Gold

Производител: Dell

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Ревюта (4 ревюта)


Оценка на продукта:

5 (4 ревюта)

Имаш продукта или си го използвал?

Добави ревю

Сис90

18 Юли 2013

Повече от перфектен!

Благодаря за бързата доставка и отзитчивост на операторите Ви! Продукта отговаря напълно на очакванията, които се придобиват от предоставените характеристики. В бъдещете ще се радвам да направя и други покупки от Вашият магазин!

Crash

25 юни 2013

Перфектен монитор в съотношение качество/цена (Dell U2312HM)

Много добро цветопредаване, регулируема стойка, въртяща се, полезен USB хъб.

За:: Перфектен монитор. Няма конкуренция в този ценови диапазон!

Против:: Няма.

Проверена поръчка

Невероятен монитор!

Много търсихме и четохме преди да се спрем на този монитор. В своя ценови клас е най доброто решение на пазара. Уникално цветоотдаване и матрица, качествена изработка. Матрицата успешно конкурира матриците на мак компютрите според някои хай тек ревюта. Горещо ви го препоръчваме.

Проверена поръчка

Отличен

Много добро съотношение цена - качество. Добро цветопредаване.

Въпроси и отговори от клиенти (2 въпроса)


Илко Илиев

25 дек 2013

Ревизията е А00 и ако мислите да работите по 7-8 часа на него не е най-доброто решение.За домашно използване /интернет,филми,игри/ е отличен.Закупихме го /с намаление от офертата/ и след малко калиброване за нас е перфектен.

Стефан Гюрджеклиев

04 яну 2014

Какво бихте препоръчали за работа? работя като архитект 7-8 часа на ден.

Виж повече

image