Оценка от клиенти:

Предлаган и с доставка от: eMAG
Ползи:
  • Безплатна доставка

Не се предлага
Виж подобни продукти на база:

Описание

Светодиодната технология с вертикално подравняване води начело След пускането на първия в света светодиоден монитор с вертикално подравняване, BenQ – водещата световна марка за светодиодни монитори – сега поема водеща роля при въвеждането на светодиодните монитори с вертикално подравняване в нашия дом и офис, като предлага: Серия GW! Създадена с мечтаната комбинация от светодиоден панел и панел с вертикално подравняване, серията GW е предназначена да ви носи изцяло ново визуално преживяване и удоволствие с наистина автентични цветове, по-дълбоко черно, по-висок контраст и по-отчетливи изображения. Свръх високо естествено съотношение на контраст 5 000:1 за по-добри дълбочина и дефиниране на изображението GW2450HM се доставя със свръх високо естествено съотношение на контраст 5 000:1, за да добавя дълбочина и дефиниране на подробностите в затъмнените и сложни картини с движение, така че всичко което виждате - от най-яркото бяло до най-тъмното черно - се възпроизвежда идеално, за да предоставя най-ясните и най-плавни характеристики на картината по време на филми и видео игри. Подобряване на вашето аудио визуално удоволствие с високоговорители Независимо дали слушате музика, или гледате любимия си филм, просто включете високоговорителите, за да изпитате аудио визуалното забавление! Мултимедиен интерфейс HDMI Най-новият високоскоростен мултимедиен интерфейс* HDMI прави тези монитори изключително удобни за използване - сега можете да се наслаждавате на цифровото забавление без усилие, дори и с допълнително мултимедийно оборудване за в бъдеще. Визуално решение Senseye® 3 на вашите ежедневни потребности от гледане
Опитайте най-верните цветове на света с технологията Senseye® Human Vision на BenQ. С помощта на нейните шест собствени техники за калибриране, Senseye® 3 предоставя само най-доброто качество на гледане във всеки от нейните шест предварително настроени режима – Standard (Стандартен), Movie (Филми), Game (Игри), Photo (Фото), sRGB и Eco (Икономичен) - икономичен режим, специално проектиран, за да пести енергия и пари.

Съвместими аксесоари

Спецификации

Дисплей

Аспект изображение 16:9
Времена на отговор 4 мс
Макс. визуален ъгъл хор/верт. 178 / 178 градуса
Типичен контраст 5000:1
Динамичен контраст 20000000:1

Удобства

Монтиране на стена VESA 100 x 100 мм

Характеристики

Стандарти TCO 5.0

Производител: BenQ

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Ревюта


Бъди първият написал ревю

Избери звезда за да оцениш продукта

Въпроси и отговори от клиенти

Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.

image