Оценка от клиенти:

Предлаган и с доставка от:
Ползи:
  • Право на връщане до 14 дни

3018 лв.

2880 лв.

Доставка до 3 дни

Информация за продукта

Елегантна ежедневна чанта с регулируема дръжка

Характеристики

Цвят Черен
Стил Ежедневен Елегантен
Презрамки Регулируема и отделяща се
Закопчаване Цип

Производител: Радулов М

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Доставка и политика за връщане

Доставка на поръчките

Продукти предлагани от RADULOV - M са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на прозиводителя.

  • Стартиращо от 2018-10-17 Стойността на таксата за доставка е 4.99 лв.
  • За периода 2020-01-28 - 2020-06-30 , таксата за доставка за поръчки и съдържащи продукти от категория Маси, e 12 лв.
  • За периода 2020-01-28 - 2020-06-30 , таксата за доставка за поръчки и съдържащи продукти от категория Столове, e 9 лв.
  • За периода 2020-02-05 - 2020-08-31 , таксата за доставка за поръчки и съдържащи продукти от категория Градински маси, e 11.99 лв.

Общата стойност ще бъде изобразена в кощницата преди да завършите поръчката.


Политика за връщане

Политика за връщане

Важно: ако продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл: radulovm@emag.bg или тел. 0878580875.

Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на 15 дни, моля, следвайте стъпките по-долу.

1.Изпратете следните данни на имейл radulovm@emag.bg:

- Номер на поръчка

- Дата на получаване на продукта

- Имена на клиент

- Телефон за връзка

- Тип и номер на платежния документ (касова бележка, фактура, разписка от куриер за пощенски паричен превод)

- При желание от Ваша страна, можете да посочите причина за връщане

2. След изпращането на данните, представител на Радулов М ще се свърже с Вас.

3. Ако желаете да се свържете с представител на Радулов М по телефона, номерът за връзка е 0878580875.

Моля, осъществете връзка с търговеца, преди да изпратите продукта обратно към него. Ако срещате затруднения при опитите си за свързване с търговеца, моля, пишете ни на имейл info@emag.bg или се свържете с нас на тел. 07001 3624 или *EMAG (*3624).

4. След потвърждение от търговеца, изпратете продукта на адрес:

Получател: Радулов М OOД

Адрес: гр. Варна, район р-н Одесос, ул. Цариброд N31A,

Тел.: 0878580875

Предпочитан куриер: Еконт

Моля, имайте предвид, че транспортните разходи за връщане на продукта са за Ваша сметка.

Полезна информация:

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. При покупка от eMAG.bg този срок се удължава на 15 дни. В този случай Радулов М OOД ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от Радулов М OOД стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на Радулов М OOД

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.


Ревюта


3

2 ревюта


Христо Богданов

24 апр 2020

Критично лош

Проверена поръчка

Като идея самият продукт няма много проблеми, макар описанието "кожа" да не изглежда много коректно - не мисля, че това може да е кожа - направо смърди на гума.

Твърдо не препоръчвам на никой!

Критично лошата страна на продукта е презрамката за рамо. По някаква причина докато нося на рамо чантата от презрамка се чува изключително неприятно скрибуцане. Всички покрай които минавам ме гледат странно (и напълно резонно - и вие да сте в моето положение ще ви гледат така), което за продукт, който трябва минава за моден е пълно фиаско. Не само, че продукта не ви прави да изглеждате модно - направо ви прави да изглеждате странно.

Освен, ако нямате друга презрамка за рамо не ви препоръчвам да си поръчвате продукта.

Добави коментар

Иван Тодоров

30 яну 2020

Добави коментар

Въпроси и отговори от клиенти


Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.

eMAG Marketplace

Разширете бизнеса си!