Описание

Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM
Достъпен телефото варио обектив на със стабилизатор на изображението.
Съвременната технология на тристъпков стабилизатор на изображенията прави EF 70-300 мм f/4-5,6 IS USM идеален телефото варио обектив за снимане при слаба светлина и ниски скорости на затвора, без причиняване на трептене на фотоапарата. Голямо увеличение на приемлива цена Мощният и същевременно достъпен EF 70-300 мм f/4-5.6 IS USM ще допадне на фотографите на природни сцени и спортни прояви, които искат да постигнат по-резки изображения, когато държат фотоапарата в ръка. Когато бъде поставен на EOS фотоапарат, съдържащ APS-C сензор, обективът предоставя зрителен ъгъл, който е еквивалентен на 112-480 мм обектив на пълнокадрови DSLR фотоапарати. UD елемент на обектива UD (с ултра ниска дисперсия) стъклен елемент на обектива коригира хроматичната аберация и предоставя висока резолюция и контраст през диапазона на мащабиране. Използвано е само екологично, безоловно стъкло за конструкцията на оптиката. Стабилизатор на образа
EF 70-300 мм f/5-5,6 IS USM притежава тристъпков стабилизатор на изображението, което го прави идеален обектив за работа от ръка. Могат да се използват скорости на затвора, които са с три стъпки по-бавни от възможните в друг случай, без да се появи забележимо замъгляване на изображението. При хоризонтално панорамиране, системата за стабилизиране на изображението може да бъде настроена така, че да коригира само нежеланото вертикално трептене и системата да се изключва, когато фотоапаратът се монтира на статив. Покритие Super Spectra Покритията Super Spectra гарантират точен цветови баланс и подобряват контраста. Те също така понижават отблясъците и ореолите – чест проблем, предизвикван от отскачащата от сензора на фотоапарата светлина.
Ултразвуково фокусиране Ултразвуков мотор придвижва изключително бързо автоматичното фокусиране, като това се случва почти безшумно. Изключителното задържане на въртенето гарантира, че точката на фокус се достига точно, без надхвърляне на целта.

Съвместими аксесоари

Спецификации

Характеристики

Фокусно разстояние 70 - 300 mm
Конструкция на обектива 15 елемента в 10 групи
Диафрагма f/4.0-5.6
Стабилизатор на изображение Да
Тип фокусиране Автоматичен фокус
Мин. фокусно разстояние 1.5 m
Размер на приставката за филтри (мм) 58
Вид лещи Telephoto Zoom
Марка Canon
Монтиране Canon EF
Други Стабилизатор на картината
Размери (Диаметър x Дължина) 76.5 х 142.8 mm
Тегло 630 гр

Производител: Canon

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Купи със

Ревюта


Бъди първият написал ревю

Избери звезда за да оцениш продукта

Въпроси и отговори от клиенти

Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.

image