Оценка от клиенти:

Предлаган и с доставка от:
Ползи:
  • Право на връщане до 14 дни

2500 лв. (- 10% )

2250 лв.

Последен продукт

Описание

  • Как можете да дадете на децата си средствата, от които се нуждаят, за да се учат сами? Преди много време учениците първо са били учени как да се учат. Днес учениците биват учени на енциклопедични факти по различни предмети, но не са учени на основните умения за учене – да откриват, да разсъждават и да прилагат на практика. Те не са учени на Тривиума.
  • Можете ли да образовате децата си у дома в класически стил без да компрометирате своите християнски принципи? Тъй като сме християни, ние не искаме да следваме нехристиянски цели. Класическото образование трябва да бъде пресявано през критическото сито на Писанията, за да бъде преобразувано в библейски модел.
  • Можете ли да образовате децата си у дома без да се превивате от товара? Имаме ограничено време всеки ден. За всеки предмет и за всяка възраст ние имаме изпълним план – който ви оставя свобода да си поемете дъх. Също можете да продължите да използвате други подходи към домашното образование в рамката на Класическото образование

 

Автор: Харви и Лори Блудорн

Издателство: Нов Човек

Спецификации

Общи характеристики

Жанр Подаръчна книга
Основна тема Спомени
Автор: Колектив
Година на публикуване 2017
Издание 1
Език Български
Тип корица Картонена
Формат Хартиен
ISBN / ISSN: 978 954 407 4548
Съдържание пакет 1 x Книга

Размери

Брой страници 540
Размери (mm) 220 x 150
Тегло 670 g

Производител: No brand

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Ревюта


Бъди първият написал ревю

Избери звезда за да оцениш продукта

Въпроси и отговори от клиенти


Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.

eMAG Marketplace

Разширете бизнеса си!