Описание

"Често са ме питали защо българите са нямали откриватели, мореплаватели, колонизатори през началото на Новото време. Боя се, че отговорът е един: не са го искали. Пък ето, Димитър Тодоров - скромен, усмихнат и ведър, е покорил света като пешеходец, алпинист, неуморен пътешественик изобщо. Най-подкупващото в неговите описания си остават личния поглед, приземяването на смайващи наблюдения и иронични изводи. С една дума - екстазът на един късен потомък на великите европейски откриватели, закъснял по ред исторически причини, както бива и с всичко българско. Което си има пък и своя чар. Завиждам на неизкушения наш читател, че ще преброди чрез тази очарователна книга неведоми земи и предели и вероятно ще размисли дали чак такова зло за наши дни е глобализацията - плашило за съвременните хора." Вера Мутафчиева

Спецификации

Характеристики

Автор Димитър Тодоров
Брой страници 456
Тип Твърда
ISBN 9789543850013

Производител: Димитър Тодоров

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Ревюта (1 ревю)


Оценка на продукта:

5 (1 ревю)

Имаш продукта или си го използвал?

Добави ревю

Много съм доволен

Първоначално отказаха поръчката заради изчерпана наличност - партньорите им не бяха актуализирали подадената информация. Все пак се е намерил един екземпляр. Любезен господин си направи труда да ми се обади и аз получих исканата книга.
Много съм доволна от служителите на Е-маг.

Въпроси и отговори от клиенти

Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.

image