Оценка от клиенти:

Предлаган и с доставка от:
eMAG
Ползи:

42499 лв.

Месечни вноски
от 4207 лв.
Виж повече

финансиране от 4207 лв. / месец виж повече

В наличност
Ти избра:

Купи заедно

Описание

 
1,8 л подвижен воден резервоар, до 2 часа гладене

Водният резервоар може да се сваля за лесно напълване от чешмата. Големият отвор прави напълването бързо. Благодарение на капацитета на водния резервоар от 1,8 л можете да гладите непрекъснато до 2 ч без доливане.
   
Пара без прекъсване до 120 гр/мин

Колкото повече е парата, толкова по-бързо е гладенето. Уникалната технология в ютията с парен генератор Philips създава мощна пара, с което прави гладенето по-лесно, по-добро и по-бързо.
   
Пестене на енергия с ECO режим

Използвайки режима ECO с намалено количество пара, можете да пестите енергия без компромис с резултатите от гладенето.
   
Гладете от дънки до коприна без необходимост от регулиране на температурата

Вече можете да гладите от дънки до коприна без необходимост от настройване на температурата. Гарантирано без изгаряния върху всички подходящи за гладене тъкани. Революционна технология със 1) Авангарден интелигентен управляващ процесор, който контролира прецизно температурата на гладещата плоча. Не се налага да регулирате температурата. 2) Компактна система за пара ProVelocity, която осигурява повече пара за по-бързо гладене. Тя позволява постигането на компактни размери на парния генератор за по-лесно съхранение.
   
Подходяща за вода от чешмата, пълнене по всяко време докато гладите

Вашата ютия с парен генератор е проектирана за използване с вода от чешмата. Докато гладите, когато водата в резервоара свърши, можете да го напълните лесно, без да изчаквате или изключвате уреда.
   
Можете безопасно да оставите горещата плоча върху дъската за гладене

Иновативната технология OptimalTEMP от Philips гарантира защита за всички подходящи за гладене тъкани. При гладене няма нужда да слагате ютията си обратно върху базата, просто оставете горещата гладеща плоча директно върху дрехите или памучното покривало на дъската за гладене. Тя няма да повреди нито дрехите, нито дъската. Това прави гладенето по-лесно, с по-малко напрежение на китката.
   
Радвайте се на мощно гладене с минимален звук

Наслаждавайте се на гладенето в близост до семейството или докато гледате телевизия, без шумът на парния генератор да ви смущава. Технологията Quiet осигурява тиха, но много мощна пара. Парният генератор е оборудван със звукопоглъщаща платформа за намаляване на шума от вибрацията на помпата, докато подава мощната продължителна пара.
 

Компактна система за пара ProVelocity: продължителна пара през цялото време

Водата преминава от водния резервоар до ютията чрез помпата с високо налягане. Голямо количество вода се движи в камерата за пара с висока скорост. Това позволява през цялото време от гладещата повърхност да излиза мощна и постоянна пара, без водата да кондензира.

По-лек парен генератор от Philips

Благодарение на революционната технология ProVelocity ютията с парен генератор е по-компактна от всякога. Компактният парен генератор се побира с лекота на дъската ви за гладене, което прави гладенето по-удобно. В допълнение, вашият парен генератор заема по-малко място за съхранение.

Интелигентна система за почистване на варовик със звуково и светлинно напомняне

Интелигентната система за почистване на варовик е вградена функция за премахване на котлен камък и почистване, която защитава ютията ви с парен генератор. Приблизително на всеки 10 часа гладене ще ви напомня със звуков и светлинен сигнал да изпълните процеса по почистване на варовик. Резервоарът за почистване на варовик ви осигурява увереност по време на процеса по почистване, за да можете просто да поставите ютията, вместо да я държите и да напрягате талията си. След процеса по почистване цялата замърсена вода се събира в резервоара и ютията ви с парен генератор отново е готова за употреба.

Готовност за използване за 2 минути, с допълване без ограничения

Парата е готова за използване за 2 минути и можете да допълвате по всяко време докато гладите.

SoftGrip: невероятно удобна дръжка

Покритието от мек материал, покриващо горната част на дръжката на ютията, придава мек досег. Специалната структура за подобряване на захвата прави държането по-удобно по време на гладене.

Максимално налягане на помпата 6,5 бара

Колкото повече е парата, толкова по-бързо е гладенето. Генерира се мощна продължителна пара, която прониква дълбоко в дрехите, правейки гладенето по-бързо и по-добро. Силата на парата може да се регулира според нуждите ви.

 

Други потребители са разгледали и

Спецификации

Основни характеристики

Тип продукт Гладачна станция
Тип Хоризонтален
Употреба Домашна
Технологии SteamGlide Plus
Функции Система против котлен камък Автоматично изключване Заключваща система Индикаторна светлина Звуково алармиране Подвижен воден резервоар
Съдържание пакет Гладачна станция
Цвят Син

Технически спецификации

Мощност 2600 W
Тип контролен панел Механичен
Максимално налягане 6.5 bar
Капацитет на водния резервоар 1.8 l
Материал на гладещата повърхност Керамика
Количество пара (g/min) 120
Парна струя (g/min) 390

Размери

Дължина 37 cm
Ширина 22 cm
Височина 24 cm
Дължина на маркуча 1.6 м
Дължина на кабела 1.8 м
Тегло 3.2 Kg

Производител: Philips

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Купи със

Ревюта


Бъди първият написал ревю

Избери звезда за да оцениш продукта

Въпроси и отговори от клиенти


Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.

eMAG Marketplace

Разширете бизнеса си!