Оценка от клиенти:

Предлаган от : Ozone

Описание

Системата Passwort Deutsch е подходяща за ученици от 9 до 12 клас, изучаващи немски като втори чужд език, а също и за обучение на младежи и възрастни в езикови курсове и университети.
Първата част покрива ниво А1.

Тетрадката речник съдържа думите към всеки урок от Passwort Deutsch 1. Усвояването на думите става лесно и бързо, благодарение на умело подбрания за съответната възрастова група контекст.
За по-лесното ориентиране думите са подредени по теми, отговарящи на тези на уроците и упражнения. Срещу всяка дума е показан конкретен пример за употребата ѝ в немския език. След примера има празен ред, на който учащите да запишат значението на думата на родния си език.

Одобрен от МОН със заповед №РД 09-677/15.08.05 г.

Съвместими продукти

Спецификации

Характеристики

Година на издаване 2005
Автор Maria Hoffmann-Dartevelle
Жанр Немски език
Брой страници 78
Подкатегория За упражнения За профилирана подготовка Учебни речници
Колекция Училище
Категория 9. клас 10. клас 11. клас 12. клас

Производител:Maria Hoffmann-Dartevelle

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Купи със

Ревюта

Бъди първият написал ревю

Избери звезда за да оцениш продукта

Въпроси и отговори от клиенти

Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.