Оценка от клиенти:

Предлаган и с доставка от:
eMAG
Ползи:
  • Получавате 11 точки при плащане с еMAG карта виж повече

  • Проверка на пратката

  • Включена гаранция: виж повече

56999 лв.

Месечни вноски
от 5643 лв.
Виж повече

финансиране от 5643 лв. / месец виж повече

В наличност
Още човека гледат този продукт в момента.
Ти избра:

Описание

 

 

 

 

Wi-Fi свързаност

Използвайте приложението Simply Fi и ще можете да управлявате дистанционно вашата пералня, а в рамките на приложението имате възможност да давате поръчки с гласова команда или чрез избор на опции от телефона. Пералните машини Rapido се свързват чрез WiFi с вашия мобилен телефон (Smart) с помощта на приложението Simply Fi. Чрез приложението ще можете да изберете програмата за изпиране, кога да стартирате програмата и в края ще получите съобщение, че избраният цикъл е завършен.

С функцията Snap and Wash се възползвате от надежден асистент: правите снимка на прането, което искате да изперете, а приложението ще препоръча идеалната програма за пране и ще настрои вашата пералня на тази програма.

 
 

9 бързи програми

В зависимост от степента на замърсяване и вида на материята, 9-те кратки програми ви позволяват да пестите енергия и време. Пералнята Candy Rapido има най-бързите програми в цялата гама перални на пазара.

 

Инвенторен мотор

За разлика от традиционните мотори, частите на инверторните мотори работят в електромагнитно поле, като по този начин се избягва износването, причинено от механично триене и по този начин се гарантира по-голяма надеждност.

Инверторният мотор ви предоставя няколко предимства: позволява ви да пестите електроенергия, намалява шума и има по-добри технически параметри, които позволяват по-дълъг експлоатационен живот.

 
 

Клас A+++

Всички перални от гамата на Rapido имат висока енергийна ефективност: A +++. 

 
 

По-голям люк

Големият диаметър на люка ви позволява да зареждате пране в пералнята много по-лесно. Люлът е разположен по-нагоре в сравнение с други перални, което позволява много по-лесно зареждане на пералнята.

 
 

Барабан от неръждаема стомана 

Специалният дизайн на барабана от неръждаема стомана и остриетата във барабана осигуряват ефективно пране и по-голяма защита за дрехите.

 
 

6-цифрен дисплей

За по-добра видимост и лекота на настройките пералнята Candy Rapido разполага с 6-цифров дисплей. Пералнята Rapido показва оставащото време от избраната програма за пране, степента на замърсяване, избраните опции (хигиенни, предпране и др.), функция Kilo Detector, температурата на пране и скоростта на центрофугиране.

 
 

Контролен панел 

Пералнята Candy Rapido има контролния панел, със сензорни бутони, разположен в горната част на люка. Той е ергономичен и лесен за използване.

 
 

Функця Kilo Detector

Функцията Kilo Detector ще ви помогне да оптимизирате параметрите на пералнята. Поставете количеството пране в барабана и функцията Kilo Detector ще регулира количеството вода, от което се нуждаете, и ще настрои продължителността на програмата за пране (в зависимост от теглото и вида на поставената в барабана материя). Kilo Detector е функцията, която ви помага да спестите електричество, вода и време, прекарано в пране на дрехи.

 

 
 

Функция Mix Power System

Mix Power System е уникалната система, разработена от Candy, която инжектира воден разтвор, смесен с препарат, директно в тъканта на дрехите, което носи следните предимства: по-ефективно пране, по-кратко време за пране, пестене на енергия.

 
 

Функция Steam

Благодарение на парата дрехите ще имат по-малко гънки, което намалява времето за гладене с до 50%. Освен това получавате максимална ефективност при почистване на тъкани дори с кратки програми. Вашето пране ще бъде безупречно чисто и перфектно дезинфекцирано. Функцията Steam е идеална и за детски дрехи, за тези с чувствителна кожа и алергии, парата елиминира както мръсотията, така и алергените (следи от препарат и бактерии).

 

 
 

Функция за по-лесно гладене

Тази функция е посветена на всички тъкани и използва обработка с пара, която изглажда и регенерира влакната на дрехите, така че гладенето става по-лесно.

 
 

Изберете степен на замърсяване

Можете да изберете степента на замърсяване на прането, което сте поставили в пералнята. Избирайки степента на замърсяване, вие си осигурявате безупречно пране. Пералнята ви предлага различно време за пране, осигурявайки в края на цикъла на пране идеално чисти дрехи за възможно най-кратко време.

 
 

Програма Hygiene

Предлага възможно най-добрата комбинация между висока температура и необходимото време за пране, само за 59 минути. Тази програма за пране е идеална за детски дрехи и за тези с чувствителна кожа и алергии, гарантира максимална дезинфекцираща сила срещу бактериите.Тази програма изпира при температура от 60 градуса по Целзий и предоставя максимална производителност. Тази опция се избира с помощта на бутона Options.

 
 

Програма Sport

Специално създадена за хора с активен начин на живот, който съчетават ежедневните дейности със спортните занимания. Спортното облекло може да се пере с тази програма, създадена специално за синтетични дрехи, само на 29 минути при температура от 30 градуса по Целзий. Това е бърза, ефективна програма, която пести електричество.

 
 

Програма за синтетично и цветно пране

Тази иновативна програма ви позволява едновременно да перете артикули с различни цветове и от различни видове материи, като памук, синтетични и смесени при само 20 градуса по Целзий и предлага отлични показатели на пране. Ротационното движение на барабана  и нивото на водата се оптимизират както по време на пране, така и по време на изплакване.

 
 

3 програми Eco - Бързи, ефективни и енергоспестяващи

Пестете без компромиси! Тези нови програми могат да се използват за максимални резултати, спестявайки вода, енергия и време. С тези 3 опции можете да перете при температура от 30 градуса по Целзий всякакъв вид материя за много кратко време. Използвайте бутона "бързи програми", за да изберете едно от 3-те налични времена - 14 минути; 30 минути или 44 минути. Изпирането отнема много по-малко време, а прането е идеално чисто.

 
 
 

Програма за ръчно пране на деликатни дрехи

Това е специална програма, която ви позволява да перете деликатно прането при температура от 30 градуса по Целзий, пране, което досега можехте да перете само „на ръка“.

 
 

Програма Вълна

Програмата Вълна изпира нежно вълнените артикули. Вашите вълнени дрехи, които обичате, можете да перете сега и в пералнята, без да се притеснявате, че могат да бъдат увредени. Тази програма има алтернативно въртене на барабана, осигуряващо ефективно изпиране, но също така и безопасност, че вълнените тъкани няма да се деформират. Програма, одобрена от Woolmark.

 
 

 

16 програми

Сред които са: Бързи програми, Програма за деликатно пране, Програма за ръчно пране, Програми за синтетични изделия и цветни артикули, артикули от вълна и др.

 

Функция Start Delay

С функцията Отложен старт(Start Delay) може да зададете старта на прането точно когато пожелаете. Позволява ви да планирате началото на цикъла на пране с максимално отлагане от 24 часа. Не се притеснявайте от неприятните миризми, създадени от мокрото пране вътре в пералнята.

 

Функция за контрол на количеството пяна

Пералнята Candy Rapido автоматично открива твърде много пяна и контролира спирането на процеса на пране, докато пяната се отстрани. По този начин се осигурява отличното изпиране на тъканите.

 

RapidO

Candy RapidO е пералня, която ви помага да имате време за себе си. Имате най-пълния набор от бързи програми, от които можете да избирате - 9 бързи програми. RapidO ви помага да спестявате време всеки ден и можете да се посветите на нещата, които харесвате най-много, подобрявайки качеството на живота си.

 
 

Как бързо да изберете правилната програма

Можете да разберете коя програма за пране е подходяща за количеството, вида и цвета на прането само с помощта на вашия смартфон. Благодарение на ексклузивната функция Snap & Wash в Candy RapidO, всичко, което трябва да направите, е да снимате купчината дрехи за пране, за да получите предложението с най-подходящата бърза програма. Също така, правилната температура и скоростта на въртене ще бъдат зададени автоматично.

 
 

Управлявайте прането от където и да се намирате

Благодарение на приложението Candy simple-Fi можете лесно да проверите състоянието на пералната машина по всяко време на денонощието, където и да се намирате. Разполагате с пълното дистанционно управление, използващо вашия смартфон и глас.

 
 

Говорете с вашата пералня

Можете да управлявате прането си с гласовите функции на телефона си, независимо къде се намирате в момента, или да попитате дигиталните си помощници в Google Home или Amazon Alexa, когато сте у дома. С приложението Candy simple-Fi можете също да получите полезни съвети за изпиране и да получите поддръжка на вашия собствен език.

 
 

Максимална хигиена за по-малко от час

Изберете бързата програма "Ежедневна хигиена" за перфектна хигиена и дълбоко почистване на дрехите. Тази програма продължава само 59 минути, но ще пере в продължение на 20 минути при температура от 60° C, като по този начин дезинфекцира прането ви, като елиминира микробите и бактериите и всички вируси, които могат да повлияят на вашето здраве и семейството ви.

 

 
 

Най-пълния набор от бързи програми на пазара

Изберете любимата си програма от 9-те бързи и ефективни програми за по-малко от 1 час (14 минути, 29 минути, 30 минути, 39 минути, 44 минути, 59 минути) с най-добри резултати, благодарение на Speed ​​Drive Motor, увеличава ефективността на изпиране с до 50% в сравнение с традиционния мотор.

 

Спецификации

Основни характеристики

Тип монтиране Стандартно
Вид пералня Стандартна
Тип зареждане Предно
Брой хора 3 човека 4 човека
Капацитет на зареждане 10 Kg
Скорост на въртене 1600 rpm
Ниво на шум при центрофуга 80 dB
Материал на кухината Неръждаема стомана
Отваряне на люк Ляво
Тип контролен панел Тъч скрийн
Цвят Бял

Размери

Дълбочина 54 cm
Ширина 60 cm
Височина 85 cm
Тегло 68 Kg

Ефективност и производителност

Енергиен клас Енергиен клас A+++ от гама A+++ до D

Функции и защита

Функции Светлина Отложен старт Steam Kilo Detector Изберете степента на замърсяване
Времетраене таймер 24 h
Защитни функции Система за откриване на пяна
Технологии Wi-Fi Инверторен мотор Mix Power System

Програми и опции

Програми за изпиране Деликатни Коприна Вълна Памук Спорт Синтетика Синтетична програма Бельо Hygiene
Брой програми за изпиране 16
Времетраене бърза програма 14 min

Производител: Candy

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Ревюта


5

1 ревю


zdx96

31 дек 2019

Препоръчвам

Проверена поръчка

Работи и изпира отлично! Предпочитам работата с бутоните вместо WiFi. Пералнята има български интерфейс,но не и приложението.Но по иконите се ориентираш Слагам две капсули,предполагам за двойно пране така трябва да е? За отбелязване е че в никоя от програмите центрофугата не се настройва на 1600 оборота.Във всяка програма можеш да намалят : температура и обороти на центрофугата но не и да ги повишаваш? От интелекта на пералнята ли е ? Но пести вода и ел енергия.Не е задължително пералнята да е пълна с 10кг. Тогава се забелязва че използва по малко вода.

Добави коментар

Въпроси и отговори от клиенти


Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.

eMAG Marketplace

Разширете бизнеса си!