Оценка от клиенти:

Предлаган от : eMAG
Ползи:
  • Проверка на пратката

64999 лв.

В наличност

Включена гаранция: виж повече

Физическо лице: 24 месеца

Разопакован (4 оферти)

Product image
Продукт с деформации от дясната страна. Без оригинална опаковка
Предлаган от eMAG
Гаранция 24 месеца

54999 лв.

Product image
Продукт с деформации по външната част; без оригинална опаковка
Предлаган от eMAG
Гаранция 24 месеца

56999 лв.

Product image
Продукт, който е като нов с оригинална, отваряна и нарушена опаковка
Предлаган от eMAG
Гаранция 24 месеца

57999 лв.

Product image
Продукт, който е като нов с оригинална, отваряна и нарушена опаковка
Предлаган от eMAG
Гаранция 24 месеца

59999 лв.

ИНФО: Разопакованите продукти не ползват промоциите на новите продукти.

Описание

Просто добавете по време на пране Забравили сте някоя риза? Технологията Add Wash ви позволява да добавите лесно и бързо забравените дрехи дори след като цикълът на изпиране е започнал. Можете да добавите и дрехи, изпрани на ръка, само за да минат през центрогуфата. Интелигентна работа, по-дълъг живот Дигиталният инверторен мотор осигурява висока енергийна ефективност, минимизира околния шум и изпира по-качествено дрехите. Пералнята използва магнити за по-плавна работа и има 10 години гаранция. Лесна поддръжка Автоматичната система Smart Check намира и диагностицира проблемите, осигурявайки лесни решения, използвайки приложението на смартфона. Спестете време и пари от посещения на техници!

Съвместими аксесоари

Спецификации

Ефективност и производителност

Годишна енергийна консумация 157 kWh
Среден разход на вода за година 7400 l
Енергиен клас Клас A+++

Размери

Дълбочина 55 cm
Ширина 60 cm
Височина 85 cm

Основни характеристики

Тип монтиране Стандартно
Вид пералня Стандартна
Тип зареждане Предно
Брой хора 3 човека
Капацитет на зареждане 7 Kg
Скорост на въртене 1400 rpm
Ниво на шум при центрофуга 74 dB
Ниво на шум при пране 54 dB
Отваряне на люк Ляво
Тип контролен панел Дигитален
Цвят Бял

Функции и защита

Функции Ниска консумация на енергия Състояние на програмата Таймер за оставащо време Центрофугиране Eкo почистване на барабана
Защитни функции Защита от деца
Технологии AddWash

Програми и опции

Програми за изпиране Вълна Памук Синтетика Предпране Спорт Цветни Грижа за бебето Допълнително изплакване Изплакване + центрофугиране Ежедневно имиване
Времетраене бърза програма 15 min

Производител: Samsung

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Купи със

Ревюта (14 ревюта)


Оценка на продукта:

4.57 (14 ревюта)

Имаш продукта или си го използвал?

Добави ревю

Vladimir Harbaliev

05 дек 2017

Впечатлен съм

Пере напълно безшумно - чува се само плискането на водата в барабана.При центрофуга естествено шуми но това е от вибрациите на барабана. Дори и при 800 оборота дрехите излизат полусухи, както при Индезит на 1200 оборота. Стабилна изработка и безшумен инвенторен мотор. Има допълнителен люк за добавяне на забравени дрехи по време на работен цикъл. Забележки: Мелодията която свири след изпирането можеше да е по-съвременна. а маркуча за входящата вода включен в комплекта изглежда доста тънък. Предимства: модерен уред от ново поколение, нямащ нищо обко с масовите бюджетни перални. Има СМАРТ сервиз, който може да се ползва със всеки смартфон с камера. Отлично се справя с прането дори и на кратката програма от 15 мин., която става 20 мин. като се добави опцията интензивно пране. Пере отлично с по-малко прах за пране и вода, отколкото по-ниския клас перални мащини.

Проверена поръчка

Добра покупка

Пералнята е безшумна, 1400 оборота центрофуга правят дрехите почти сухи и е абсолютно безшумна. Програмите са удобни, има опцията да се променят градусите. Програмата за пране на памук е доста дълга 3:30 ч, но може да са намали на 2:30 ч. Има изключително удобна програма от 1 час, която пере на 40 градуса. Бързата 15 Мин програма също не е за пренебрегване. Има програма 1:30ч обозначена за тъмно дрехи, но аз я ползвам за всички. Може да се настрои в колко часа да свърши програмата и например сутрин като станете директно да проснете. Препоръчвам!

jowe1984

12 дек 2017

Проверена поръчка

Страхотен

Просто страхотна.

Проверена поръчка

Препоръчвам

Оправда напълно очакванията ми!
Благодаря за възможността да закупя тази пералня с промоционална цена, но тя и извън промоция си заслужава цената!
Бих я препоръчала и на други.

Проверена поръчка

Много съм доволен

Страхотна пералня на най-добра цена

Проверена поръчка

Отличен

Много е красива, безшумна супер е.

Проверена поръчка

Добър

Много удобни избираеми програми, възможност да се изключи звуковото сигнализиране, тиха при пране. Единствено при центрофугиране се клати повече въпреки че е нивелирана.

Проверена покупка

В черния петък купихме тази уникална пералня! Перфектна покупка. Изключително тиха. Чува се само когато пълни първоначално водата.
Дори и на 1400 оборота в центруфуга не може да разбереш че работи. Много практични програми. Има кратка за 15 мин., дневна за час и половина. И други... Много добър избор!

Страхотен

Изключително доволна съм от покупката. Работи безшумно, дори когато центруфужи. Дизайна и е перфектен. Дрехите излизат почти сухи... Не е трудно да свикнеш с програмите,а най-хубавото е, че дори да си изтървал някоя друга винаги можеш да я добавиш! Горещо препоръчвам!

Въпроси и отговори от клиенти (4 въпроса)image