Оценка от клиенти:

Предлаган и с доставка от:
eMAG
Ползи:
  • Получавате 11 точки при плащане с еMAG карта виж повече

  • Проверка на пратката

  • Включена гаранция: виж повече

56999 лв.

Месечни вноски
от 5643 лв.
Виж повече

финансиране от 5643 лв. / месец виж повече

В наличност
Още човека гледат този продукт в момента.
Ти избра:

Описание

   
Новата гама уреди Beko, оборудвани с технологията HomeWhiz®, ви помага да наблюдавате и управлявате всички уреди в къщата, използвайки телефона или таблета си, чрез Bluetooth.
  
   
SteamCure
С помощта на технологията SteamCure се отървавате от гънки и нежни дрехи, които се нуждаят от по-внимателна грижа. Дрехите ви ще се поддържат в отлично състояние поради производителността на използване на пара, която се издига от дъното на барабана. В зависимост от избраната програма, може да се отдели пара в началото на програмата или в края на програмата. Когато се освободи в началото, парата омекотява замърсяванията и почистването става по-лесно. Когато се пусне в края на програмата, ви помага да се отървете от допълнителни гънки, тъканите стават по-меки, приятни на допир. SteamCure е идеална за бебешки дрехи и за хора с чувствителна кожа.
  
  
   
Мотор ProSmart ™ Инвертор
Моторът ProSmartInverter е вашият надежден партньор, когато се нуждаете от спокойствие. Той е оборудван с набор от предимства, забележими от първата употреба: енергийна ефективност, която можете да видите на сметката си за електричество, нивото на шума се намалява, чрез подобрен контрол на скоростта, без вибрации и елиминиране на електромагнитни емисии, така че можете да наслаждавайте се на спокойствието със семейството си. Всички тези предимства се удвояват от неговата издръжливост и здравина. 
   
   
AddGarment
Сега със специалната функция Beko Add Garment, можете да добавите всяка забравена дреха в първите минути на избрания цикъл на пране. Ако нивото на водата не достигне долната рамка на вратата, можете да изберете бутона за пауза, добавете забравените дрехи и натиснете бутона за добавяне на дреха, за да продължите цикъла на пране.
  
   
Optisense
Технологията OptiSense гарантира оптималната консумация на вода и енергия, необходими за всяко пране, чрез 4-те специални сензора: 3 сензора са посветени на грижата за дрехите, а 4-ти сензор удължава живота на пералнята.
   
   
Aquafusion
Технологият Aquafusion е специално разработена за намаляване на загубения препарат с всяко изпиране, ще ви помогне да спестите пари и почистващ препарат, като същевременно подобрява ефективността на изпиране.
  
   
Aquawave
Чрез специалния дизайн на ваната технологията Aquawave създава оптимални условия за пране и осигурява ефективно и нежно почистване, без движения, които биха могли да повлияят на тъканта.  
  
   
Устойчив нагревател
Пералните машини Beko са оборудвани с никелирана устойчивост, която осигурява по-добра защита срещу корозия: 40% по-малко варовик върху съпротивлението. Това допринася за намаляване на консумацията на енергия и гарантират увеличаването на живота до 100 пъти.
  
   
Woolmark ® Apparel Care
Страхувате ли се, че ще съсипете любимия си вълнен пуловер, ако го изсушите? За щастие, както пералните, така и сушилните Beko са сертифицирани от Woolmark ®Apparel Care. 
   
   
Hygiene+
Благодарение на бавните движения на барабана, контрола на температурата, както и на допълнителните функции на изплакване и изстискване, можете да получите оптимални резултати за почистване и хигиена на дрехите. Програмата Hygiene + позволява почистване на цветни и памучни дрехи при ниски температури до 20 ° C, като се използва 70% по-малко енергия от обикновените програми, докато използването на температури над 60 ° C елиминира 99% от алергените. Сега можете да сте сигурни, че семейството ви ще бъде защитено.
  
   
Експерт по петна
Забравете за грижата за мръсотията и методите за премахване на петна, които ще ви отнемат много време. Програмата StainExpert елиминира максимално ефективно 24 вида петна с различна степен на трудност, средна или ниска. Програмата има няколко опции, които включват различно време или специални движения на ваната по време на измиване (накисване, пране, изплакване, изстискване и т.н.), като по този начин се гарантира превъзходно почистване на дрехите.
  
   
Fast+
Можете да изберете да заредите машината на половин капацитет, а функцията Fast + ще намали времето за пране до 55%. Благодарение на оптимизирането на етапите на изпиране и консумацията на вода, активността на пералнята се увеличава, така че за кратко време да се постигне висока производителност.
   
   
 
Гладенето на бельо и дрехи, ще бъде удоволствие с помощта на функцията против гънки. Цикълът на въртене на пералня е разделен на няколко етапа, а бавните движения на ваната предотвратяват намачкването на бельото.  
  
   
Down Wear
Тази програма е специално разработена за изпиране на зимни якета и завивки от гъши пух. С Беко сте готови за зимата!
  
   
Dark care/Jeans
Имате страст към модата, тогава знаете, че трябва да имате в гардероба си поне едно черно облекло. Програмата Darkcare е специално проектирана за тъмни, синтетични или памучни дрехи. Тя предотвратява промяна на цвета и поддържа интензивността на цветовете на дрехите, като нови.
  
   
Outdoor/Sports
Колоездене, джогинг, туризъм ... Beko е официален привърженик на движението на открито и е създал специална програма за любители на спорта и занимания на открито. Използвайки температура на пране от 40 ° C, програмата Sport се препоръчва за синтетични или памучни спортни дрехи с ниска степен на замърсяване.
  
   
Woollens/Hand Wash
Програмата осигурява деликатно пране на вълнени дрехи, без да ги поврежда. С интелигентно управление на ваната на пералнята и водоснабдяването, вълнените дрехи няма да се деформират и вие отново ще можете да се насладите на любимия си пуловер.
  
   
Нежна грижа 20 ° C ™
Изперете любимите си дрехи в максимална безопасност, без риск от деформация или повреда. Програмата Gentlecare е създадена за деликатни памучни тъкъни, които се перат при температура 20ºC, но резултатите са такива, като на пране при 40ºC, без да се увреждат цветовете или материята.
   
   
Памук
Интензивна програма за пране, предназначена да не повреди памучни тъкъни.
  
   
Еко памук
Икономична програма за памучно пране, с ниска консумация на енергия и вода.
  
   
Синтетика
Програма, предназначена за по-малко устойчиви дрехи, като тези, изработени от синтетичен материал, които не изискват интензивно пране.
  
   
Добавете допълнителен цикъл на изстискване и осигурете пълно изтичане на водата от пералнята. Програмата ви помага, когато искате вашето пране да изсъхне бързо.
  
   
Изплакване
Програма, предназначена за изплакване на дрехи: без допълнителни усилия, за много кратко време.
  
   
Ризи  
Специализирана програма за пране, която поддържа ризите като нови след няколко изпирания. Тази специална програма за ризи използва по-малко и по-деликатни движения, докато температурата е настроена на максимум 40 ° C, за да се предотврати повреда на ризите и да се удължи живота им.
  
   
Daily Xpress / Xpress Super Short
Тази програма е предназначена за леко замърсени или еднократно износени памучни дрехи. Така ще се насладите на безупречни дрехи само за 28 минути. Освен това, ако изберете функцията Fast + спомагателна, продължителността на програмата се намалява до 14 минути, за максимум два кг пране.
   
   
A+++(-10%)
Beko предлага превъзходни характеристики както по отношение на консумацията на енергия, така и по отношение на ефективността на уредите.
  
   
Предпране
Препоръчителна програма за употреба на дрехи с висока степен на замърсяване.
  
   
Допълнително изплакване
Някои елементи изискват повече внимание: дрехите на бебета или тези с чувствителна кожа, така че се препоръчва допълнително изплакване, за да се предпазят деликатните тъкъни и да се премахнат следи от почистващ препарат.
  
    

 

Спецификации

Основни характеристики

Тип монтиране Стандартно
Вид пералня Стандартна
Slim Да
Тип зареждане Предно
Капацитет на зареждане 7 Kg
Скорост на въртене 1200 rpm
Ниво на шум при центрофуга 73 dB
Ниво на шум при пране 55 dB
Тип контролен панел Тъч скрийн
Цвят Бял

Размери

Диаметър люк 34 cm
Дълбочина 46.5 cm
Ширина 60 cm
Височина 84 cm
Тегло 55 Kg

Ефективност и производителност

Годишна енергийна консумация 156 kWh
Среден разход на вода за година 9899 l
Енергиен клас Енергиен клас A+++ от гама A+++ до D
Ефикастност при центрoфугиране Клас B

Функции и защита

Функции Функция против измачкване Fast+ Remote Control AddGarment
Защитни функции Защита от деца
Технологии HomeWhiz SteamCure Инверторен двигател ProSmart OptiSense AquaFusion Aquawave Durable heater

Програми и опции

Програми за изпиране Деликатни Вълна Памук Предпране Изплакване Синтетична програма Синтетика Допълнително изплакване Бельо Gentlecare 20°C™ Изцеждане и центрофуга Еко памук Outdoor/Sports Daily Xpress / Xpress Super Short Dark Care/Jeans StainExpert Ризи - пране
Брой програми за изпиране 15

Производител: BEKO

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Ревюта


1

1 ревю


Станислав Комнев

14 Май 2020

подведен от гаранционните условия

Проверена поръчка

продукта идва само с румънска гаранция и не можете да се възползвате от 10г гаранция на инверторния мотор, което беше и една от причините да закупя продукта. Въпросната гаранция е валидна само за страната на купувача, а реално аз не мога са се възползвам от нея, понеже не приема продукта на extraworentty. Beko. Към момента даже не съм убеден че имам и стандартна гаранция

Добави коментар

Въпроси и отговори от клиенти


Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.

eMAG Marketplace

Разширете бизнеса си!