Оценка от клиенти:

Предлаган и с доставка от:
eMAG
Ползи:
  • Получавате 15 точки при плащане с еMAG карта виж повече

  • Проверка на пратката

  • Включена гаранция: виж повече

74999 лв.

Месечни вноски
от 7425 лв.
Виж повече

финансиране от 7425 лв. / месец виж повече

В наличност
Още човека гледат този продукт в момента.
Ти избра:

Описание

 

 

 

 

 

 

 

HomeWhiz®
Новата гама от уреди Beko, оборудвани с технологията HomeWhiz, ви помага да наблюдавате и управлявате всички уреди в къщата, използвайки телефона или таблета си, чрез Bluetooth.

 
AquaTech
Beko AquaTech ® е иновативна технология за изпиране, която замества движението на барабана със силата на водата, без да влияе на производителността на изпиране. Тази нова технология предварително смесва водата с перилния препарат, за да я напръска върху тъканите преди почистване, което намалява броя на движенията на барабана по време на пране, намалява времето за пране с до 50%* и гарантира по-деликатна грижа за тъканите до 50%*.
С новата технология Beko намалявате времето за пране и тъканите ще бъдат защитени.

*Одобрено от независими лаборатории.
Промените в продължителността на циклите на пране и нивото на защита на тъканите варират в зависимост от избраната програма.
 
 
SteamCure
С помощта на технологията SteamCure™ се отървавате от притесненията, че дрехите може да се намачкат и нуждата от по-внимателна грижа за деликатните тъкани. Дрехите ви ще се поддържат в отлично състояние благодарение на функцията с пара, която се издига от дъното на барабана. В зависимост от избраната програма, парата може да се освободи в началото или в края на цикъла. Когато се освободи в началото, парата омекотява замърсяванията и почистването става по-лесно. Когато се пусне в края на програмата, тя ви помага да се отървете от допълнителната грижа за намачкване, тъканите стават по-меки и по-приятни на допир. SteamCure е идеален за бебешки дрехи и за тези с чувствителна кожа.
 
 Hygiene+
Благодарение на бавните движения на барабаните, контрола на температурата и допълнителните функции за изплакване и центрофугиране, можете да постигнете оптимални резултати за почистване и хигиена на дрехите си. Програмата за хигиена позволява почистване на цветни и памучни дрехи при ниски температури до 20°С, използвайки 70% по-малко енергия от обикновените програми, докато при температури над 60°C елиминира 99% от алергените. С тази програма може да се постигне сигурна защитa за цялото семейство.
 

 

 

 

Инверторен мотор ProSmart™
Двигателят ProSmartInverter е вашият надежден партньор, когато се нуждаете от спокойствие. Той е оборудван с набор от забележими още при първата употреба предимства: 10 години гаранция, енергийна ефективност, която можете да забележите върху сметката си за електричество, нивото на шума се намалява чрез подобрен контрол на скоростта, липса на вибрации и елиминиране на електромагнитни емисии, за да можете да се насладите на спокойствие с вашето семейство. Всички тези предимства се удвояват от неговата издръжливост и здравина, като спомага и премахването на изложени на износване елементи като въглеродни четки.

 
AddGarment
Сега със специалната функция Beko Add Garment можете да добавите всяка забравена дреха в първите минути от избрания цикъл на пране. Ако нивото на водата не е достигнло долната рамка на вратата, можете да изберете бутона за пауза, да добавите забравените дрехи и да натиснете бутона add garment, за да продължите цикъла на пране.
 
Aquawave
Специалният дизайн на резервоара - технологията Aquawave, създава оптимални условия за пране на дрехи и осигурява ефективно, но нежно изпиране, без никакви движения, които биха могли да повредят тъканите. Уникалният контур на барабана и формата на лопатите осигуряват движение на течността около дрехите по време на изпирането, имитирайки естествения ритъм на вълните. Така любимата ви риза ще изглежда като нова при всяко измиване.
 
Fast+
Можете да изберете да заредите пералнята на половин капацитет, а функцията Fast + ще намали времето за пране с 55%. Благодарение на оптимизирането на стъпките на изпиране и консумацията на вода, производителността на пералнята се увеличава, така че за кратко време да се постигнат високи резултати.
 
Silent Tech
Технологията Silent-Tech осигурява много по-тихо пране от стандартните перални машини с мотора ProSmart Inverter и S-образни странични стени, така че шумът е намален под средното ниво. Изключително тиха работа, за пълен комфорт!
 
Child Lock
Функцията се активира, за да се предотврати модифицирането на предварително избраната програма, особено когато децата играят на контролния панел на пералната машина. Функцията Child Lock прави невъзможен достъпът до бутоните на пералнята по време на цикъла на пране.
 
Показва оставащото време за изпиране
Позволява ви правилно да прецените времето за изпиране, за да избегнете промяна на дневния си график.
 
Xpress Super Short
Сега можете да изперете за 14 минути част от дрехите, които искате да носите веднага. Програмата е предназначена за леко мръсни.
 
Gentlecare 20°C
Перете любимите си дрехи при максимална безопасност, без риск от деформация или повреда. Програмата Gentlecare е създадена за деликатни памучни материи, които се перат при температура 20ºC, но резултатите са такива, като при пране на 40ºC, без да се увреждат цветовете или материята, като цяло.
 
 
Памук
Интензивна програма за пране, предназначена да не повреди памучните дрехи.
 
Eco Памук 
Икономична програма за  памучно пране, с ниска консумация на енергия и вода.
 
Синтетика
Програма, предназначена за по-малко устойчиви дрехи, като тези, изработени от синтетичен материал, които не изискват интензивно пране.
 
Изстискване и изцеждане
Добавете допълнителен цикъл на изстискване и осигурете пълно изцеждане на водата от пералнята. Програмата ви помага, когато искате прането да изсъхне бързо.
 
Изплакване
Програма, предназначена за изплакване на дрехи: без допълнителни усилия, за много кратко време.
 
Дамско бельо
Програмата е предназначена за бельо, изработено от деликатни материали, тъканта е защитена и почистена от леките движения на барабана.
 

Ризи

Специализирана програма за пране, която поддържа ризите като нови след няколко измивания. Тази специална програма за ризите използва по-малко и по-деликатни движения, докато температурата е настроена на максимум 40°C, за да се предотврати повреда на ризите и да се удължи техният живот за носене. 

 

Електронна система за контрол на баланса

Електронната система за контрол на баланса гарантира правилното разпределение на прането във ваната на пералната машина, така че шумът и вибрациите, произвеждани от центрофугата на пералната машина, ще бъдат намалени до минимум. Зареждането на пералнята с пране може да варира в зависимост от обема или типа плат. 

 
Drum Clean
Влажността след пране може да доведе до неприятни миризми. DrumClean използва допълнителен цикъл от топъл въздух, който почиства барабана  и се отърва от неприятната миризма, която може да бъде причинена от влага.
 
Предпране
Препоръчителна програма за употреба в случаи на дрехи с висока степен на замърсяване.
 
Без гънки
Гладенето на бельо и дрехи ще бъде удоволствие с функция срещу гънки. Цикълът на въртене на пералнята е разделен на няколко етапа, а бавното движение предотвратява повреждането на тъканите. По този начин се предотвратява образуването на гънки и гладенето на бельото се извършва за много по-кратко време.
 
Допълнително изплакване
Някои елементи изискват повече внимание: бебешките дрешки или тези на хора с чувствителна кожа, поради което се препоръчва допълнително изплакване за защита на деликатните дрехи и премахване на следи от перилен препарат.
  

 

 

Спецификации

Основни характеристики

Тип монтиране Стандартно
Вид пералня Стандартна
Slim Да
Тип зареждане Предно
Капацитет на зареждане 8 Kg
Скорост на въртене 1400 rpm
Ниво на шум при центрофуга 76 dB
Ниво на шум при пране 58 dB
Отваряне на люк Ляво
Тип контролен панел Дигитален
Цвят Бял

Размери

Дълбочина 46.5 cm
Ширина 60 cm
Височина 84 cm

Ефективност и производителност

Годишна енергийна консумация 156 kWh
Консумация на енергия - стандартна програма 0.75 kWh
Среден разход на вода за година 10559 l
Енергиен клас Енергиен клас A+++ от гама A+++ до D
Ефикастност при центрoфугиране Клас B

Функции и защита

Функции Допълнително изплакване Предпране Функция против измачкване Drum Clean
Технологии Aquatech SteamCure HomeWhiz® AddGarment Aquawave Fast+ Hygiene+ Silent Tech Родителски контрол Показване на оставащото време

Програми и опции

Програми за изпиране Деликатни Вълна Памук Xpress Super Short Изплакване Центрофуга + Източване Синтетична програма Синтетика Бельо Gentlecare 20°C™ Еко памук Down Wear Outdoor/Sports Dark Care/Jeans Shirts
Брой програми за изпиране 15

Производител: BEKO

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Купи със

Ревюта


Бъди първият написал ревю

Избери звезда за да оцениш продукта

Въпроси и отговори от клиенти


Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.

eMAG Marketplace

Разширете бизнеса си!