Оценка от клиенти:

Предлаган и с доставка от:
eMAG
Ползи:
  • Получавате 15 точки при плащане с еMAG карта виж повече

  • Проверка на пратката

  • Включена гаранция: виж повече

74999 лв.

Месечни вноски
от 7425 лв.
Виж повече

финансиране от 7425 лв. / месец виж повече

В наличност
Още човека гледат този продукт в момента.
Ти избра:

Описание

 
   
Този модел е идеален за активни семейства, които искат да имат повече време с любимите си хора. Той се предлага с технологията HomeWhiz, която ви помага да контролирате и следите домашните уреди чрез Bluetooth свързаност. С помощта на технологията ExtraSteam вашите дрехи имат деликатна грижа и се отървате от нежеланите замърсявания, а с двигателя Silent Inverter можете да се насладите на енергийна ефективност и ниско ниво на шум.
   
Характеристики  
   
Капацитет: 8 кг пране / 5 кг сушене
Този модел на Arctic има капацитет за пране от 8 кг и лесно можете да изсушите 5 кг пране.
   
Максимална скорост 1200 об/мин
Броят на въртенията представлява максималната скорост, която можете да изберете за измиване, като минималната стойност е 400 завъртания в минута, а максималната стойност достига 1200 завъртания. Изберете броя на завъртанията според дрехите си!
   
Ъгъл на отваряне на вратата от 170˚
Ъгълът на отваряне на вратата 170˚ позволява лесен достъп до вътрешността.
   
HOMEWHIZ чрез BLUETOOTH
Новата гама уреди, оборудвани с технологията HomeWhiz, ви помага да контролирате и следите домашните уреди чрез Bluetooth свързаност. Можете да се свържете чрез приложението HomeWhiz както на вашия таблет, така и на вашия смарт телефон.
   
Безшумен инверторен двигател
Пералня с инверторен мотор SILENT гарантира най-високо ниво на работа и технология. Този тип двигатели се предлагат с набор от предимства, които увеличават комфорта: енергийна ефективност, която можете да видите от първата сметка за ток, оптимална консумация на вода и ниско ниво на шум. Можете да се отпуснете спокойно, дори когато пералнята работи!
   
ExtraSteam
С помощта на технологията ExtraSteam вашите дрехи имат нежна грижа и се отървете от нежеланите гънки. Вашите любими дрехи ще се поддържат безупречно благодарение на парата, която може да се използва в началото или в края, в зависимост от избраната програма. Ако парата се освободи в началото на програмата, тя има ролята на омекотяване на мръсните дрехи, като по този начин улеснява процеса на почистване, а ако се пусне в края, има голям принос за отстраняването на кожата, тъканите стават приятни на допир.
   
Aqua Surf
Специалният дизайн на Aqua Surf създава оптимални условия за пране на вашето пране и гарантира ефективно, но и деликатно почистване, без никакви движения, които биха могли да повлияят на тъканта. Уникалният контур и формата позволяват движението на течността и прането по време на прането, имитирайки естествения ритъм на вълните.
   
Сертификат WOOLMARK
Сертификат, които гарантират внимателната грижа за изделия от вълна или кашмир и други деликатни материи. Имате гаранция, че специалните материи никога няма да бъдат повредени, а цветовете ще запазят интензивността си!
   
Електронна система за регулиране на консумацията на вода
За да постигнете най-доброто измиване и ниска консумация на енергия, тази система за автоматично регулиране на потреблението на вода идва на помощ! Водоснабдяването се регулира по електронен път според количеството и вида на прането, така че да имате най-добри резултати с минимални усилия.
   
Child Lock
Функцията може да се активира, за да се предотврати промяна на предварително избраната програма, особено когато децата играят на контролния панел на пералната машина. Функцията Child Lock прави невъзможен достъпът до бутоните на пералнята по време на цикъла на пране.
   
Eco wash
Опция за миене се предлага при повечето програми за измиване, което позволява пране със студена вода и предлага намаляване на консумацията на енергия до 80%. С пералнята Arctic вие миете ефективно и икономично със студена вода!
   
Aqua safe
Той регулира консумацията и контролира излишната вода в зависимост от количеството предмети, които искате да измиете. Получавате чисти дрехи с оптимална консумация на вода и спестявате в дългосрочен план!
   
Начална позиция
Функцията ви позволява да планирате в рамките на 3/6/9 часа. По този начин вече не е нужно да планирате дейностите си след програмата за сушене. Вие решавате кога започва желаната програма, независимо от продължителността или интензивността.
   
Eco heather
Силата на уреда е покрита със слой от никел, който предпазва от ръжда и осигурява трайност 100 пъти по-голяма от резисторите stanDard и 40% по-ниски варовикови отлагания и ще работи ефективно и икономично за дълго време!
   
Електронната система за контрол на баланса
Електронната система за контрол на баланса гарантира правилното разпределение на прането в пералните машини, така че шумът и вибрациите, произвеждани от центрофугата на пералната машина, ще бъдат сведени до минимум. Натоварването на пералнята може да варира в зависимост от обема или типа плат
   
DOWNLOADED/PROGRAM
Сега можете да изтеглите много по-лесно програмите, които искате, с помощта на програмата за изтегляне, директно от интерфейса на вашите домашни уреди, оборудвани с HomeWhiz. Можете да изберете желаната програма от набора от 5 предварително зададени програми и можете лесно да я модифицирате толкова пъти, колкото е необходимо. Петте предварително настроени програми са: Mix, Curtain, Lingerie, Soft Toys, Towel.
   
GECI с PUF
Програмата за пране при температури от 40°-60°C, освежавайки пухкавите якета, без да влагате допълнителни усилия.
   
Памук
Много е важно да поддържате любимите си дрехи в добро състояние. Ето защо програмата за памук осигурява защитата на памучните тъкани по време на пране.
   
Бързо пране / сушене 1 кг
Можете да изперете и изсушите 1 кг дрехи само за 60 минути! Програмата е предназначена за бързо измиване и сушене на дрехи, които са били носени за кратко време и не показват висока степен на замърсяване. Тази програма е подходяща за дрехи с бързо съхнене с фини текстури (ризи, тениски).
   
ECO памук
Сега можете да перете любимите си дрехи от памук - намаленото количество вода и енергия ще оптимизира потреблението на вашите ресурси.
   
Ръчно пране
Тази програма е посветена на вълнени изделия / деликатни материали, при условие че се спазват инструкциите на етикета. Прането ще се почисти с леко действие на прането, за да не се повредят дрехите. Все още можете да се насладите на деликатните си дрехи, без да се притеснявате за тъканите си.
   
Ризи
Специализирана програма за пране, която поддържа ризите, дори след няколко измивания. Тази специална програма за ризи използва по-малко и по-деликатни движения, докато температурата е настроена на максимум 60°C, за да се предотврати повреди по ризите и да удължи живота им.
   
Synthetic
Програмата Synthetic е специално създадена за защита на по-малко устойчиви дрехи, които са изработени от синтетичен материал. По този начин се освобождавате от износването на дрехите, дължащо се на прането.
   
Изплакване 
Програма, посветена на изплакване или стягане на дрехи. Имате идеално изчистени дрехи, без допълнителни усилия, за много кратко време!
   
Сушене на памук
Изсушаването на памучните изделия се извършва внимателно, така че тъканите да не са засегнати и дрехите да са перфектно изсушени.
   
ANTIALERGIC+
Хигиенна програма с по-дълъг период на нагряване и допълнителен цикъл на изплакване, за бебешки дрехи и алергични хора. Сушилнята Arctic е подходяща за всеки член от вашето семейство. Измийте с минимални усилия дрехите на хора с чувствителна кожа! Сензорите за температура и влажност позволяват внимателен контрол на климата вътре в съда, така че всички близки да са в безопасност.
   
SPIN + DRAIN
Добавя допълнителен цикъл на изстискване и гарантира пълното оттичане на водата от пералнята. Програмата ви помага, когато искате дрехите ви да изсъхнат бързо. Имате идеално чисти дрехи, без усилия!
   
Сушене на синтетика
Изпирането и сушенето на синтетични изделия се извършва внимателно, така че тъканите да не са засегнати и дрехите да са перфектно изсушени.
   
Без гънки
Специална функция, чрез която цикълът на изстискване е разделен на няколко етапа за по-деликатно действие върху дрехите. Независимо дали имате нужда от офис или дрехи за специални случаи.
   
Допълнително изплакване
Тази функция добавя допълнителен цикъл на изплакване в допълнение към основния цикъл на измиване. Той премахва следите от почистващ препарат, като е подходящ за пране на бебешки дрехи или алергични лица.
   
Предпране
Програмата помага да се премахнат всички петна от много мръсно пране. Дрехите ви ще изглеждат безупречно с пералните Arctic!
   
Drum Clean ExtraSteam
След много измивания може да има неприятна миризма вътре. С функцията Drum Clean ExtraSteam можете да дезинфекцирате резервоара и да премахнете тези миризми за нула време.
   
Готовност за сгъване
Функцията може да се активира, когато имате нужда от готово пране в гардероба без гънки.
   
RAPID+
Функцията Rapid+ намалява времето за пране с до 55%, в зависимост от избраната програма и вида плат. Специалната функция може да се използва за всички програми, посветени на синтетични или памучни изделия.
   
Silent mode 
Функцията Silent mode ще стартира програмата за пране по тих начин и можете да перете дрехите си по всяко време на нощта, без да нарушавате съня на любимите си хора.
   
Easy iron
Сушенето с тази функция поддържа прането леко влажно, за лесно гладене.
   

 

Спецификации

Основни характеристики

Тип монтиране Стандартно
Вид пералня Със сушилня
Slim Не
Тип зареждане Предно
Капацитет на зареждане 8 Kg 5 Kg
Скорост на въртене 1200 rpm
Ниво на шум при центрофуга 74 dB
Ниво на шум при пране 57 dB
Отваряне на люк Ляво
Тип контролен панел Механичен Тъч скрийн
Цвят Бял/Черен

Размери

Дълбочина 59 cm
Ширина 60 cm
Височина 84 cm
Тегло 65 Kg

Ефективност и производителност

Годишна енергийна консумация 1296 kWh
Енергиен клас Енергиен клас B от гама A+++ до D

Сушене

Капацитет сушилня 5 Kg
Брой програми за сушене 5
Програми за сушене Памук Синтетика Бързо пране / сушене 1 кг Пране / сушене 5 кг Antialergic+

Функции и защита

Функции Заключване
Технологии HomeWhiz® Безшумен инверторен двигател ExtraSteam

Програми и опции

Програми за изпиране Деликатни Вълна Памук Ризи Изплакване Синтетична програма Синтетика Бельо Вълна/ръчно пране Cottons Cottons Eco Бързо изпиране / Express 14 Downloaded Program Изцеждане
Брой програми за изпиране 15

Производител: ARCTIC

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Ревюта


1

1 ревю


makkasi

19 окт 2020

Пералня

Проверена поръчка

Няма инструкции за ползване на български. Съответно не мога да разбера за какво ми е този блутут. В опаковката на пералнята нямаше инструкции. След като се свързах с емаг ми пратиха електронни, но това не променя факта, че пералнята пристигна без инструкции.

Добави коментар

Въпроси и отговори от клиенти


Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.

eMAG Marketplace

Разширете бизнеса си!