Оценка от клиенти:

Предлаган и с доставка от: eMAG
Ползи:
  • Проверка на пратката

  • Заявка за безплатно връщане до 30 дни виж повече

1.99900 лв.

В наличност

Включена гаранция: виж повече

Физическо лице: 24 месеца
Разопакован

Продукт с леки следи от употреба и оригинална, отваряна опаковка.

1.75999 лв.

Предлаган и с доставка от eMAG
Гаранция 24 месеца
Вноски от 17424 лв. / месец

Разопакован (3 оферти)

Продукт с леки следи от употреба и оригинална, отваряна опаковка
Предлаган и с доставка от eMAG
Гаранция 24 месеца

1.75999 лв.

Продукт с леки следи от употреба и оригинална, отваряна опаковка
Предлаган и с доставка от eMAG
Гаранция 24 месеца

1.75999 лв.

Продукт с деформации по външната част; без оригинална опаковка
Предлаган и с доставка от eMAG
Гаранция 24 месеца

1.75999 лв.

Описание


Пералня със сушилня Samsung WD90N740NOA/LE, 9 кг пране, 5 кг сушене, 1400 об/мин, Eco Bubble, AddWash, Клас A, Бяла

Напълно изпиране за полувината от времето. Защото имате други неща, които трябва да свършите.*Тестване на WW8800M, в сравнение със Samsung WW8500K. Намалете времето за изпиране в режим за памук (40°C, половин капацитет на пералнята) и eCotton с ефективност на прането от ± 2%. Тя помага да спестите до 20% повече енергия в режим за памук (40°C, половин капаците на пералнята) и Super Speed (40°C, 5 кг капацитет) според данните на Intertek **Намалява до 50% време на програмата, като в същото време защитава тъканите според Hohenstein ***Устойчивост, потвърдена от Rostest ****10-годишна устойчивост, сертифицирана от SLG.
Съкратено време за изпиране
QuickDrive намалява времето за изпиране с до 50% и използва до 20% електричество, без да намалява ефективността на изпирането. Уникалният барабан Q-Drum има мобилен гръб, действа като пулсатор, премествайки водата в различни посоки от нормалното движение на барабана, осигурявайки бързо, ефикасно и деликатно измиване на дрехите**Сравнителни тестове на моделите Samsung WD7800M и WD6500K. Намалява на половина времето за изпиране на памук (40℃, половината от капацитета на пералнята) с ефективност на прането от ± 3% и също така спестява до 20% електроенергия съгласно IEC 60456: 2010
Добавете пране по всяко време

Забравили ли сте риза на пода? Вратата Add Wash позволява бързо и лесно да добавите забравените дрехи*, след като цикълът на пране вече е започнал**. Можете също лесно да поставите ръчно измити дрехи, които просто искате да изплакнете или да ги изсушите.*Можете да добавяте само тъкани, дрехи и препарати за пране **Вратата Add Wash се отваря само когато температурата на барабана е по-ниска от 50°C. Грижа за прането с изкуствен интелект
Планиране
Q-rator е приложение за управление на пералнята QuickDrive*. С него ползвате новата пералня QuickDrive по-ефективно** В раздел † Препоръки † намирате оптимален цикъл на пране за всеки тип текстил***, раздел † † Planner † позволява да управлявате времето за завършване на циклите, за да оптимизирате дневната си програма****, а функцията † Assistant † идентифицира и предоставя решения за всички проблеми, които могат да възникнат по време на цикъла на пране.


*Необходим е профил в приложението на Samsung, което се предлага на устройства с Android и iPhone. Необходима е Wi-Fi връзка също. **Записва потребителски данни, предпочитания и рутинни, за да предложи полезни опции. ***Потребителят е единствено отговорен за избора си на програма и цикъл ****Цикълът на пране се препоръчва само за продължителността и може да не е подходящ за видовете тъкани или замърсяването на измитите предмети.

Изперете и изсушете за 3 часа

Само за 3 часа дрехите, от които се нуждаете всеки ден, ще бъдат чисти и готови за носене. Процесът на изпиране и сушене ще ги изпере, изплакне и центрофугира само за 54 минути*. Прането може да се изсуши напълно след 126 минути*.*Изпитване от Intertek на 4 кг стандартен IEC капацитет, WD68 / 7800N и 5 кг, WD8800N.
Освежаване с въздух

Дрехите ще бъдат хигиенични и ще имат свеж аромат, без да се налага да ползвате вода и препарати. Технологията Air Wash хигиенизира и премахва миризмите от дрехите, като винаги ще имат свеж аромат. Изключително горещ въздух премахва миризми и бактерии. Вече не е необходимо да перете на високи градуси дрехите си или да олзвате скъпи химикали, които да имат вредни ефекти.


Силно почистване
Пяна в изобилие, невероятно почистване

Технологията Eco Bubble осигурява силно почистване дори при ниски температури*. Препаратът се превръща в мехурчета, така че бързо да проникне в тъканите и лесно да премахне мръсотията, като същевременно защитава цвета и текстурата на дрехите и помага да спестите енергия**.*Тествано съгласно IEC 60456-2010 / 4 кг / Super Eco студено измиване (WF80F5E5U4W) в сравнение с режим за памук при 40°C без Eco Bubble (WF0702WKU). Индивидуалните резултати могат да се различават **Според доклада за ефективността на тестването на EMPA, сравнявайки нормалното решение за почистващи препарати с технологията Eco Bubble, без механично действие.
Интензивно отстраняване на петна
Специално омекотяване с мехурчета

С едно натискане на бутона функцията Bubble Soak помага да премахнете много видове устойчиви петна. Дрехите са изцяло напоени с активни мехурчета, така че всички следи от мръсотия и петна ще бъдат премахнати и отстранени много по-ефективно*.*Изпитания, извършени в съответствие с IEC 60456 / 8 кг / пране с пяна (WF80F5E5U4) в сравнение с режим за памук при 40/60°C, синтетика при 60°C и деним при 40°C без Bubble Soak (WF0702WKU).
Почистване и хигиенизиране

Придайте на дрехите си дълбоко и хигиенично почистване с помощта на пара. Мощният цикъл за хигиена на парата освобождава водната пара от дъното на барабана. Така че всеки елемент в пералнята е напълно хигиенизиран. Този процес премахва устойчивата мръсотия и 99% от бактериите чрез деактивиране на алергени.*Според доклада на Intertek за тест на хигиената с пара **Според доклада за теста на BAF относно цикъла с пара.
Чиста вътрешност винаги

Поддържайте чистотата и хигиената във пералнята, като същевременно защитавате околната среда и спестявате пари. Eco Drum Clean премахва мръсотията от барабана, както и 99,9% бактерии, които причиняват неприятни миризми. Ползвайте процедури за накисване, вибрации и висока скорост на въртене, без да се налага да ползвате абразивни или скъпи препарати.


Тиха, мощна и трайна работа

Технологията на дигиталният инвертор ползва мощни магнити за по-тиха и по-мощна работа и в същото време изразходва по-малко енергия от универсалния мотор.*20-годишната сертификация за устойчивост се предоставя от Асоциацията за електрониката, електронните и информационните технологии Verband Deutscher Elektrotechniker (VDE).
Дълга издръжливост
Продължително загряване

Керамичният нагревател + устойчивост има нов вид антиадхезивно защитно покритие, което намалява натрупването на варовик в сравнение с конвенционалните керамични нагреватели*. Патентованият дизайн** гарантира по-ниско ниво на варовиковите отлагания, който нарушава топлопроводимостта, така че нагревателят запазва своето действие за по-дълго време и е по-траен*Тестове върху керамичния нагревател+, в сравнение с оригиналния конвенционален нагревател Samsung WF60F4E0N0W / ET, базиран на независими тестове на вариации в твърдостта на водата **Номер на заявката за патент: 10-2012-0029920 в Корея, Китай, Европа и САЩ.

Съвместими аксесоари

Спецификации

Ефективност и производителност

Консумация на енергия - стандартна програма 6.12 kWh
Енергиен клас Енергиен клас A от гама A до G
Ефикастност при центрoфугиране Клас A
Ефективност при пране Клас A

Размери

Дълбочина 69 cm
Ширина 60 cm
Височина 85 cm
Тегло 84 Kg

Сушене

Капацитет сушилня 5 Kg

Основни характеристики

Тип монтиране Стандартно
Вид пералня Със сушилня
Slim Не
Тип зареждане Предно
Брой хора 5 човека 4 човека 3 човека
Капацитет на зареждане 9 Kg
Скорост на въртене 1400 rpm
Ниво на шум при центрофуга 73 dB
Ниво на шум при пране 49 dB
Отваряне на люк Ляво
Тип контролен панел Дигитален Тъч скрийн
Цвят Бял

Функции и защита

Функции Air Wash Bubble Soak Smart Check Пране и сушене
Защитни функции Сигнализация за грешка Система за безопасност Защита от деца Сигнализиране при финализиране на програма
Технологии Eco Bubble QuickDrive™ AddWash VRT Устойчивост на керамика

Програми и опции

Програми за изпиране Деликатни Вълна Памук Quick wash Синтетика Изплакване + центрофугиране Ежедневно имиване Еко почистване на барабана Hygiene Steam Супер еко пране Cotton Dry Syntetics Dry Speed Wash+Dry
Брой програми за изпиране 14
Времетраене бърза програма 15 min
Дозатори Препарат Омекотител

Производител: Samsung

Цената на продукта включва разходи от 0 лв за събиране, третиране и изхвърляне на ИУЕЕО

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Ревюта (2 ревюта)


Оценка на продукта:

5 (2 ревюта)

Имаш продукта или си го използвал?

Добави ревю

Проверена поръчка

Отличен

Идеален баланс за функционалност, ергономичност и икономия.

Здравейте, имам същата пералня, но нещо не мога да се оправя с програмите за сушене? Бихте ли ми казали на коя ги сушите? И има ли програма, която да е комбинирана ( пране + сушене )?

Добавен от Диляна Георгиева 10 дек 2018

Проверена поръчка

Отличен

Доволна съм

Въпроси и отговори от клиенти (1 въпрос)image