Оценка от клиенти:

Предлаган от : Ozone

2000 лв.

Доставка до 2 дни

Описание

Учебното помагало е предназначено да помогне и улесни завършващите средно образование в тяхната подготовка за успешно полагане на държавен зрелостен изпит (ДЗИ) по математика.
Съдържанието е представено в добре структуриран вид, което позволява лесното му възприемане и бързото търсене на информация в текста.
Оформено в 19 раздела, които отговарят на темите от учебно-изпитната програма за държавен зрелостен изпит. Всеки раздел съдържа:
Оптимален обем теория – определения, теореми, формули, удобно оформени в таблици;
Алгоритми за решаване на задачи, насоки и различни стратегии за пестене на време при решаване на тестове;
Задачите от ДЗИ, подредени по години и подробно решени;
Тема за самоконтрол, чрез която да се провери нивото на усвоения материал.
Текстът е съпроводен с множество примери, илюстрации и чертежи. Обхваща всички теми от учебния материал по математика на 9. – 11. клас. Наред с началните познания от съответните раздели помагалото ще даде възможност на зрелостниците да възприемат и малко по-сложни концепции и задачи. То ще постави основите, върху които да се изградят необходимите знания и умения за постигане на заслужен успех.

Спецификации

Характеристики

Автор Иван Георгиев
Жанр Математика
Брой страници 440
Подкатегория За упражнения За задължителна подготовка
Колекция Училище
Категория 11. клас 12. клас

Производител: Иван Георгиев

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Ревюта


Бъди първият написал ревю

Избери звезда за да оцениш продукта

Въпроси и отговори от клиенти

Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.

image