Предлаган и с доставка от: eMAG
Основни характеристики:
  • Тип продукт: Прахосмукачка без торба
  • Мощност: 2000 W
  • Тип настилка: Различни повърхности
  • Захранване: Мрежово
Виж пълните спецификации
Ползи:
  • Проверка на пратката

  • Включена гаранция: виж повече

    • Физическо лице по ЗЗП: 24 месеца
Не се предлага
Виж подобни продукти на база:

Описание

Технологията PowerCyclone разделя праха и въздуха с един замах

Технологията PowerCyclone предоставя най-добро почистване с един замах чрез 3 високоефективни стъпки: 1) Въздухът влиза бързо в PowerCyclone, благодарение на правия и гладък входен отвор за въздух. 2) Извитата тръба за въздух бързо ускорява въздуха нагоре в циклонната камера. 3) В горния край на циклонната система, перките на изхода ефективно отстраняват праха от въздуха.

     

Подобрен дизайн на отделението за смет за лесно изпразване

Отделението за смет е идеално проектирано за изхвърляне на смета без облаци прах. Благодарение на уникалната форма и гладката повърхност, сметта се събира в единия край на отделението за смет и леко се плъзга в кофата за боклук

   

2000 W мотор за висока работна мощност

2000-ватовият мотор генерира макс. 360 W всмукателна мощност за ефикасно почистване.

 

Изключително дълготраен миещ се пенест филтър

Пенестият филтър се мие лесно с течаща вода, за изключително дълго използване.

 

shopping assistant icon
С Търсачката за продукти намери лесно, това което искаш
Избери правилния продукт

Спецификации

Основни характеристики

Тип продукт Прахосмукачка без торба
Употреба Домашна
Тип почистване Сухо
Захранване Мрежово
Тип настилка Различни повърхности
Материал тръба Метал
Дълбочина 30 cm
Ширина 44 cm
Височина 29 cm
Тегло 5.5 Kg
Цвят Син

Технически спецификации

Мощност 2000 W
Мощност на почистване 360 W
Ниво на шум 80 dB
Капацитет 2 l
Дължина на кабела 7 м
Работен обхват 10 м

Филтри & Аксесоари

Тип филтър HEPA 10
Включени аксесоари Малка четка Аксесоар за тесни пространства
Технологии: Power Cyclonic

Производител: Philips

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Ревюта


3.5

2 ревюта


Гинка Делчева

15 яну 2015

Като цяло добър продукт

Проверена поръчка

Ползвана е само за ламинат!
+ Много добра мощност, лесна смяна на приставките. На старата прахосмукачка често четката се е затягала здраво на тръбата и ми е било невъзможно да я извадя. Лесно почистване на контейнера, дълъг кабел, маневрена, компактна.
- Доста е шумна, липсва бутон на дръжката за моментно намаляване на всмукателната мощност, в случай, че захване нещо по-голямо и не може да го освободи, лошо свързване на гофрирания маркуч с телескопичната тръба сякаш излиза въздух оттам, по четката се събират много косми и влакна, които трудно се почистват от страничните дълги четки, липсва четка за прах, но може да се закупи допълнително от сервизите за ок. 15лв.

Добави коментар

Язе

28 Мар 2014

Първи впечатления от продукта

Изхождайки от опита ми с прахосмукачка Miele във високия клас и Sang във възможно най-ниския. Тази е нещо средно между двете като цена и качество. Плътно тяло с ниско ниво на шум и доста добра здравина при лек натиск на сглобяемите части няма никакво поддаване или местене, корпуса е чудесно сглобен и това е най-доброто впечатление от този продукт. Филтъра е чудесен, но все пак е ползван едва един ден. Като цяло съветвам преди покупка да проверявате чуждестранните сайтове и да сравните цените. Отдавна е известно, че у нас политиката е \"ден, година храни\" реалната стойност е далеч под онази която платих, просто жената искаше да има и прахосмукачка с контейнер, но пък сравнена с другите магазини в които се продава си беше жива кирия. Политика на сайта е да не позволява в мненията на потребителя да присъстват цифри от цена или промооферта, та само да знаете - Гофрирания маркуч ужасно ще ви издразни ако сте си мислили, че за тези пари някой ще ви даде нещо от сорта на подсилените маркучи ще сте разочаровани. Сглобката на маркуча, ръкохватката, тръбата и захвата на приставките са просто инженерно недоносче. Мнението ми е по-скоро положително, въпреки недостатъците съм се научил, че най-важната част си е самото тяло, а компонентите са заменими. Ако търсите прахосмукачка, която да ви прослужи дълго, много е възможно това да е вашият модел. Не забравяйте, че входящата мощност е 1800W(IEC) а максималната е 2000W. НО все пак направете сравнение с чуждестранните сайтове за цената- горещо го препоръчвам.Поздрави!

За:: Лесна за употреба, просто и удобно разглобяване на детайлите. Достатъчна всмукателна мощност за домакинството. Качеството на пластмасата е добро, сглобката е прилична и няма \"шаващи\" и кривящи се детайли по корпуса. Четката ТриАктив наистина оставя доволно чист килим и приятно впечатление. След около 30 мин. работа със средна мощност не установих никакво загряване нито отгоре нито отдолу на корпуса. Кабела е 7м. но с маркуча радиуса на действие е 10м. По отношение на шум, прибора ми отчете 70дб. при средно натоварване и приставка върху килима. Няма проблем да се разговаря без да се повишава глас. Прахосмукачката се стартира постепенно до желаната мощност с цел да се жали мотора, което подсказва идея за по-продължителна употреба.

Против:: Наивно свързване на маркуча с корпуса на прахосмукачката, лошо уплътнение на дръжката с гофрирания маркуч. Тръбата е по-зле от предишния ми Sang за 59лв. Приставката ТриАктив е полезна и единствена, но при употреба и честа смяна на повърхностите които чистите ще забележите, че смяната от \"килим\" на \"паркет\" издава много евтин чаткащ звук сякаш следващия път ще и бъде последен, самото \"копче\" за смяна стърчи като ръчка на 3см. и честно казано ДРАЗНИ като се хлопва при смяна, но е единствена приставка- какво да се прави. Най-големия недостатък- КОНТЕЙНЕРА! Каквото и да чистите няма как да разберете стигнали ли сте максималното обозначение на контейнера за боклук, понеже в момента в който започнете да чистите дори паркет, пластмасата на контейнера се наелектризира и всичко полепва от вътрешната страна, без да има някаква видимост към съдържанието и самата отметка \"МАХ\" просто си губи смисъла. Можеха да направят контейера непрозрачен и да сложат индикатор за напълване. Системата \"Циклон\" явно никак не се справя с целта си да разделя праха от въздуха, при попадането на по-твърди частици се получава барабанене и дрънчене в контейнера, докато не намерят повечко боклук да се спрат си дращят отвътре. Ръкохватката е толкова евтина, че оставя обидно впечатление- пластмаса за детски играчки от кръжока по моделиране в китайските детски градини- опитайте да видите, няма улеи за пръстите, няма удебелена част за хващане- евтина тънка пластмасова тръба! Механизмите на захващане са си сачма на пружина- по-евтино няма накъде!

Добави коментар

Въпроси и отговори от клиенти


Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.

eMAG Marketplace

Разширете бизнеса си!