Оценка от клиенти:

Предлаган от : Ozone

900 лв.

Доставка до 2 дни

Описание

Ръководството по технология на шевното производство е написано съгласно учебната програма на МОН за професионалните гимназии по облекло и учебните програми по Технология на облеклото във висшите училища, които са близки по съдържание.
Разгледани са теми, свързани с придобиването на практически умения и навици при изработване на различни видове шевове, на конструктивни участъци, възли и детайли от шевни изделия.
Ръководството е предназначено както за ученици от професионалните гимназии по облекло, така и за студентите от образователно-квалификационна степен (ОКС) "специалист" и "бакалавър", обучавани по направление, свързано с шевното производство.
Някои задачи и упражнения са добра методична основа за работа със студенти от магистърска степен или образователна степен "доктор".
Освен това ръководството може да бъде ценно методично помагало и за посещаващи курсове за квалификация и преквалификация, а и за всеки, който желае да обогатява и развива опита си в областта на шевните технологии.

Спецификации

Характеристики

Година на издаване 2013
Автор Кирил Трифонов
Брой страници 152
Подкатегория Сборници За упражнения
Колекция Училище

Производител: Кирил Трифонов

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Ревюта


Бъди първият написал ревю

Избери звезда за да оцениш продукта

Въпроси и отговори от клиенти

Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.

image