Оценка от клиенти:

Предлаган от : Ozone

Описание

Обърналите се към Православието често показват отношение на хора, открили отдавна изгубено съкровище. Какво не е достигало в предишния християнски опит на тези обръщенци, което Православието е запълнило?
Забележителното изследване на Дейниъл Кленденин въвежда западния човек в историята и богословието на православното християнство с надеждата, че ще настъпи време, когато източните и западните християни ще открият своите традиции като допълващи се и ще се научат да живеят заедно.
Съдържание:
Предговор Камбани и благоухание. Антология на Православието Забравеното семейство. Кратка история Тайната на Бога. Апофатични възгледи Образът на Иисус Христос. Богословие в цвят Свидетелството на Светия Дух. Писание и Предание Богоуподобяване на човешката природа. Теосис Херменевтика на любовта Епилог. Диалог между Православието и Евангелизма: минало, настояще и бъдеще Библиография
♦ ♦ ♦ Дейниъл Кленденин е учредител на фондацията „Пътуване с Иисус" (2004). Защитил е докторска дисертация по богословие в Университета Дрю в Ню Джърси (1985). Преподава в колежа „Уилям Тиндейл" в Мичиган (1985 - 1991), а след това - Християнски науки в Московския държавен университет (1991 - 1995). Специализирал е в Станфордския университет.

Съвместими продукти

Спецификации

Характеристики

Автор Дейниъл Кленденин
Брой страници 304
Тип Мека
Преводач Людмила Митева
ISBN 9789549700992

Производител:Дейниъл Кленденин

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Ревюта

Бъди първият написал ревю

Избери звезда за да оцениш продукта

Въпроси и отговори от клиенти

Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.