Оценка от клиенти:

Предлаган и с доставка от:
Ползи:
  • Право на връщане до 14 дни

960 лв.

В наличност

Описание

ROL Quickguard e Биоцид, дезинфектант с бактерицидно, вирусуцидно и фунгицидно действие, като областта на приложение е дезинфекция на малки по площ повърхности, които са или не са в контакт с храни, в обекти с обществено предназначение и в бита. Биоцида е готов за употреба. Нанася се чрез пръскане от разстояние около 20 см., до пълно омокряне на повърхността. Време на въздействие 60 сек. Третираната повърхност трябва да остане намокрена от дезинфектанта през целия период на действие. След изтичане на времето на въздействие, третираната повърхност се оставя да изсъхне без да се изплаква.

Внимание! С Биоцида да не се пръскат/обработват включени в електрическата мрежа електрически панели или уреди. Да не се третират повърхности в близост до източници на запалване!

Убива 99.9% от бактериите. Разрешение за предоставяне на пазара на биоцид № 2925-1/17.09.2020

Спецификации

Основни характеристики

Тип Универсален
Употреба против Бактерии Вируси Гъбички
Форма Спрей
Брой/комплект 1
Активна съставка Етанол
Свойства Без хлор
Съдържание пакет 1 x Дезинфекциращ спрей
Количество 0.7 l

Производител: ROL

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Купи със

Ревюта


Бъди първият написал ревю

Избери звезда за да оцениш продукта

Въпроси и отговори от клиенти


Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.

eMAG Marketplace

Разширете бизнеса си!