Въпрос относно:

Детска къщичка Smoby My House

62999 лв.

Diana Velinova

26 Авг 2017

Здравейте,
интересуват ме размерите на "Детска къщичка Smoby My House" - код на продукта 3032168104020.
Поздрави,
Диана