Оценка от клиенти:

Предлаган от : Ozone
Виж подобни продукти на база:
Добави продукта в Любими, инсталирай мобилното приложение и ще те известим, когато продуктът отново е в наличност.

Описание

Настоящото издание е част от поредицата на доц. Христо Крушков за изучаване на съвременните методи и средства за програмиране. То е въведение в популярния език С++. Това е езикът, който трябва да владее всеки професионален програмист.
Книгата съдържа решения на задачите от познатото ръководство по Паскал, но вече на езика С++. Полезна е за тези, които вече програмират на Паскал, но също и за онези, които ще програмират за пръв път. Поради тази причина е избегнат сложният материал, който остава за втората част.
Има много добри издания по програмиране, но в малко от тях e предложено достатъчно количество задачи, така необходими за изграждане и развиване на професионални умения. В настоящата книга задачите са над 450. Много от тях са решени и предоставени на диск.
Авторът e доцент в катедра „Компютърна информатика“ на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“. Настоящото учебно помагало е резултат от дългогодишния му опит в областта на компютърната информатика. Задачите, включени в него, могат да послужат на:
студентите в подготовката им за семестриални и държавни изпити;
учениците в подготовката им за зрелостни и кандидатстудентски изпити, олимпиади и други състезания по информатика.

Съвместими продукти

Спецификации

Характеристики

Година на издаване 2010
Автор Христо Крушков
Жанр Информатика
Брой страници 358
Колекция ВУЗ

Производител:Христо Крушков

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Ревюта

Бъди първият написал ревю

Избери звезда за да оцениш продукта

Въпроси и отговори от клиенти

Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.