Оценка от клиенти:

Предлаган от : Ozone
Ползи:
  • Безплатна доставка

Описание

Програмната система „АБВツ игри” за деца на 5 – 6 години е е разработена като комплект от удобни и практични работни листи в четири части – „Есен”, „Зима”, „Пролет” и „Лято”. Листите са окомплектовани в красива папка за лесно съхранение. Всяка част обхваща в осем седмици всички образователни направления, а всяка страница е една педагогическа ситуация с най-малко две образователни направления. Увлекателни и богато илюстрирани, задачите за децата осигуряват разнообразни, любими дейности, свобода на детската фантазия и мислене. Учителят може да работи, без да търси допълнителни материали, а детето – да учи, да експериментира, да дава индивидуални решения и да работи в екип. Въпросите и задачите са формулирани ясно и точно и децата могат да работят по страниците и у дома. В края на всяка част са включени диагностични задачи, които установяват нивото на формираните знания, умения и компетенции.
Работните листове са удобни за създаване на портфолио на всяко дете, което ще позволи на родителите да следят неговото развитие в детската градина. Комплектът „АБВ ツ игри” за 5 – 6 години е подходящ за децата в 3. група на детските градини.

Съвместими продукти

Спецификации

Характеристики

Година на издаване 2015
Автор Лора Спиридонова Магдалена Стоянова Десислава Коларска Елена Витанова
Жанр Математика Български език Природен свят Социален свят Игрова култура Литература
Брой страници 480
Тип Мека
Колекция Предучилищна
Категория III група (5-6 г.)

Производител:Лора Спиридонова

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Ревюта

Бъди първият написал ревю

Избери звезда за да оцениш продукта

Въпроси и отговори от клиенти

Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.