Оценка от клиенти:

Предлаган и с доставка от: Perli

9800 лв.

В наличност

Включена гаранция: виж повече

Физическо лице: 1 месеца

Информация за продукта

Пръстен с естествен камък Танзанит* с размер 5 х 6 мм и два циркона, които подчертават деликатния му бледо лилаво-син цвятq изработен от сребро проба 925 с родиево покритие. Грамаж - 2.36 гр. Танзания, мястото, където е открит, дава името си и на камъка. С всяко бижу ще получите красива кутийка и официален сертификат за автентичност. Всички ще са очаровани от вашия подарък! * Сертифициран от производителя - ct 0.74 карата

Характеристики

Тип Пръстен
Цвят Лилав
Материал Сребро 925 с Родиево покритие

Състав

Камъни Танзанит

Производител: Perli

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Доставка и политика за връщане

Политика за връщане

Потребителят може да върне продукт закупен от Конкорд Къмпани ЕООД по следните 2 начина:

  1. Да изпрати следните данни на имейл perli@emag.bg: 1. Номер на поръчка, 2. Имена на клиент 3. Телефон за връзка 4. Номер на касова бележка. При желание, клиентът може да посочи причина за връщане. След което представител на Конкорд Къмпани ЕООД ще се свърже с него.

  2. Да се свърже с нас на телефон:0897849951 (за парфюмерия и козметика) и на 0897849954 (за бижутерия ), след което да изпрати продукта на адрес за връщане:

За: Конкорд Къмпани ЕООД

Адрес: гр. София, бул.Янко Сакъзов № 30- Конкорд,

Тел: 029461378, 0897849951

Предпочитан куриер: Спиди,Еконт

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. При покупка от eMAG.bg този срок се удължава на 30 календарни дни. В този случай Конкорд Къмпани ЕООД ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от Конкорд Къмпани ЕООД стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката и без да са срязвани и отстранявани етикетите трайно закрепани върху артикула (за бижута!). Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на Конкорд Къмпани ЕООД

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако при самото получаване на стока, тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

 

Конкорд Къмпани ЕООД стриктно спазва вашите права според ЗЗП 

и приема за  връщане  всички поръчани от вас стоки,

 НО  с изключение на 

упоменатите в закона изключения от хигенен характер, а именно:

 

1.Козметични артикули за използване върху лице и очи 

2.Козметични и парфюмерийни комплекти без опаковка от целофан

3.Бельо

Уважаеми Клиенти, моля имайте в предвид, че при връщане на един или няколко продукта от обща поръчка чиято стойност е била над 50 лв и сте я получили с безплатна доставка, 

и след връщането стойността на задържания продукт е под прага от 50 лв. то  при връщането на сумата ви по банков път ще бъде намалена с стойността на доставката от 5 лв 


Купи със

Ревюта


Бъди първият написал ревю

Избери звезда за да оцениш продукта

Въпроси и отговори от клиенти

Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.

image