GSM Borsa

GSM Borsa

Обща информация

GSM Borsa е водещ тъговец в продажбата на аксесоари за мобилни телефони и таблети както и батерии за GSM, Bluetooth слушалки, хендсфри, зарядни за дома, зарядни за кола, карти памет, USB, стойки за кола. GSM Borsa се стреми да предлага най-широката гама от продукти, като същевременно поддържа 100% удовлетвореност на клиента! Ето защо GSM Borsa предлага разнообразие, бързи срокове на доставка и експертна сервизна помощ. GSM Borsa търси дългосрочни взаимоотношения с клиентите и ще поддържа тези взаимоотношения с отлични цени, гъвкавост и услуги.

Фирма: М Технолоджи 2012 OOД

Адрес: бул. Преслав 3, Шумен, Шумен, 9700

ЕИК: 201956010

IBAN: BG56UNCR70001522239462

Банка: Уникредит Булбанк

Телефонен номер: 0894511355

И-мейл: gsmborsa@emag.bg

Специални оферти от вендора виж всички продукти

виж всички продукти

Продуктови категории

3907 Продукта
Телефони, Таблети & Лаптопи
Лаптопи и аксесоари (1)
Компютри & Периферия
ТВ, Аудио, Фото & Gaming
Телевизори & аксесоари (1)
Системи за домашно кино & Аудио Hi-Fi (3)
Фото и Видео аксесоари (23)
Играчки & Детски артикули
Авто & Направи си сам
виж всички категории

Полезна информация

Гаранционни условия

Продуктите, предлагани от М Технолоджи 2012 OOД, за които е приложимо, ползват гаранция от 1 месеца, съгласно българското законодателство и търговската политика на производителя.

Всяка стока, на която е указан срок на гаранция се изпраща на клиента с гаранционна карта, издадена от М Технолоджи 2012 ООД или оригинална гаранционна карта на производителя, в която са упоменати:

  • адрес и телефон на оторизираните сервизи
  • гаранционните условия на съответните сервизни центрове или производители
  • гаранционен срок на закупената стока
  • За определени стоки касовият бон служи за гаранционна карта. 

При повреда на продукт с гаранционна карта на М Технолоджи 2012 OOД в рамките на гаранционния срок, продуктът се изпраща (или занася) до офиса на М Технолоджи 2012 OOД. След отстраняване на повредата продуктът се връща на клиента за сметка на М Технолоджи 2012 OOД. Връщането се осъществява посредством куриер.

За продукти с гаранционна карта от производителя са валидни гаранционните условия на съответния производител или оторизирани сервизни центрове. В сервизните центрове се приемат единствено продукти с оригинални гаранционни карти, с които е получен продуктът. Освен гаранционната карта се изисква валиден платежен документ, за да бъде призната гаранцията.

Клиентът е длъжен да пази всички документи и опаковки, съпътстващи стоката.

За допълнителна информация можете да се свържете с търговеца на тел. 0894511355 или и-мейл gsmborsa@emag.bg

 

Политика за връщане

Важно: ако продуктът отговаря на описанието, но има технически проблем, моля, следвайте стъпките, описани в таб „Гаранционни условия“. Ако сте получили продукт, който не съответства на описанието, или сте получили грешен продукт, моля, свържете се с търговеца на имейл: gsmborsa@emag.bg или тел. 0894511355.

Ако сте получили функциониращ продукт, отговарящ на описанието, но желаете да се възползвате от правото си да го върнете в рамките на 15 дни, моля, следвайте стъпките по-долу.

1.Изпратете следните данни на имейл gsmborsa@emag.bg:

- Номер на поръчка

- Дата на получаване на продукта

- Имена на клиент

- Телефон за връзка

- Тип и номер на платежния документ (касова бележка, фактура, разписка от куриер за пощенски паричен превод)

- При желание от Ваша страна, можете да посочите причина за връщане

2. След изпращането на данните, представител на М Технолоджи 2012 OOД ще се свърже с Вас.

3. Ако желаете да се свържете с представител на М Технолоджи 2012 OOД по телефона, номерът за връзка е 0894511355.

Моля, осъществете връзка с търговеца, преди да изпратите продукта обратно към него. Ако срещате затруднения при опитите си за свързване с търговеца, моля, пишете ни на имейл info@emag.bg или се свържете с нас на тел. 07001 3624 или *3624.

4. След потвърждение от търговеца, изпратете продукта на адрес:

Получател: М Технолоджи 2012 ООД

Адрес: офис Еконт Шумен Осми март

Тел.: 0894511355

Предпочитан куриер: Еконт Експрес

Моля, имайте предвид, че транспортните разходи за връщане на продукта са за Ваша сметка.

Полезна информация:

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. При покупка от eMAG.bg този срок се удължава на 15 дни. В този случай М Технолоджи 2012 ООД ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от М Технолоджи 2012 ООД стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на М Технолоджи 2012 ООД

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако установите при самото получаване на стока, че тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране, или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

 

За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани, без да е нарушена целостта на опаковката и да бъдат придружени от платежният документ(касов бон, фактура), с който са получени. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия. Всички върнати продукти трябва да бъдат в същото състояние като при доставката. Няма да бъдат приемани продукти, които са били поправяни от неупълномощено лице или които са повредени от теб, такива с увредената или нецялостна опаковка, със следи от износване или прекомерно използване, с одрасквания, със следи от удари (напр., но не само – механични/ електрически шокове). Няма да се приемат и продукти, които не са придружени от всички аксесоари, с които са ти били доставени.

Защита на личните данни

Потребителите се уведомяват, че М Технолоджи 2012 ООД не е администратор на лични данни по смисъла на Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД). Съгласно Закона за защита на личните данни, потребителят има право на достъп до собствените си лични данни, които е предоставил и са станали известни на М Технолоджи 2012 ООД както и на поправка на тези лични данни. Създавайки поръчка в сайта emag.bg за този продукт потребителите изрично се съгласяват предоставените от тях лични данни да бъдат обработвани от М Технолоджи 2012 ООД по електронен път при доставка на поръчани стоки и при необходимост от помощ от служител на фирмата.

Продукти продавани от търговец са изпратени чрез бързата куриерска услуга на Еконт Експрес или Рапидо.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на прозиводителя. Стартиращо от 2017-02-16 поръчки с по-висока стойност от 50 лв ще се изпратят с безплатно.
таксата за доставка за поръчки на стойност под 50 лв е 4.99 лв.
Общата стойност ще бъде изобразена в кощницата преди да завършите поръчката.