Оценка от клиенти:

Предлаган и с доставка от:
eMAG
Ползи:
  • Получавате 16 точки при плащане с еMAG карта виж повече

  • Проверка на пратката

79999 лв.

Месечни вноски
от 7920 лв.
Виж повече

финансиране от 7920 лв. / месец виж повече

В наличност

Други оферти (1 оферта)

Product image

Последни 2 бр.

Предлаган и с доставка от KAEDRA
Право на връщане до 14 дни

99900 лв.

Описание

 

 

 

Робот прахосмукачка 360 S7 PRO предлага три нива на мощност:

  • Silent Модул: 800Pa;
  • Автоматичен модул: 1300Pa;
  • Макс Модул: 2200Pa.

Роботът прахосмукачка идентифицира килими и мокети и автоматично увеличава всмукателната сила за по-дълбоко почистване. Основната четка се настройва автоматично, което позволява на прахосмукачката да почиства перфектно дори неравни подове.

Ефективно почистване
Прахосмукачката 360 S7 PRO перфектно почиства дома ви, като едновременно чисти и мие пода. Автоматично превключва в режим на миене, след като инсталирате резервоара за вода. Интелигентният резервоар постепенно и равномерно овлажнява кърпата на прахосмукачката. Когато е настроен на режим за почистване, той може да бъде програмиран да не чисти в мокета.

 

 

Точно картографиране

Повече сензори за координация
Сензорите против сблъсък предотвратяват удрянето в мебели и в същото време позволяват на робот-прахосмукачката 360 S7 PRO да преминава над предмети с максимална височина 2 см , като не и позволява да отиде в тесни пространства. Други сензори помагат на робота да засмуква до ръба на стените и около ъглите.

Забранени зони
Чрез мобилното приложение можете да зададете виртуални ограничения или забранени зони за робот-прахосмукачка 360 S7 PRO. По този начин робот-прахосмукачката няма да отиде до местата, където има килими, ако има активирана функция за пране. И когато му бъде позволено да почиства зоните с килими, мощността на засмукване ще се увеличи автоматично.

Автоматично зареждане
Когато мощността е ниска, задачата за презареждане ще бъде автоматично включена. След пълното зареждане, той ще продължи незавършената задача за почистване.

Smart приложение
Робота прахосмукачка 360 S7 PRO е съвместима с Amazon Alexa, така че можете да я управлявате чрез глас. Освен това не се нуждаете от дистанционното управление, за да стартирате прахосмукачката, защото може да използвате телефона си. Чрез инсталиране на мобилното приложение "360Robot" можете да персонализирате процеса на почистване за всяка стая: хол, спалня, баня. Също така имате възможност да планирате почистването, да проследите зоната на засмукване и много други.

Лазерните сензори Lidar LDS сканират околната среда 2160 пъти в секунда. Разстоянието се измерва точно и препятствията лесно се разпознават, за да може прахосмукачката да създаде интелигентен път за почистване.

Мощният японски мотор Nidec осигурява мощност на засмукване до 2200 Pa, което означава, че може да привлече абсолютно цялата мръсотия от пода, включително стоманени топки, животински косми, прах и много други.

 

 

 

Спецификации

Основни характеристики

Тип продукт Робот прахосмукачка
Употреба Домашна
Тип почистване Сухо С измиване
Захранване Акумулатор
Тип настилка Различни повърхности
Функции Wi-Fi Сензор против падане
Дълбочина 35 cm
Ширина 35 cm
Височина 10 cm
Тегло 3.6 Kg
Цвят Черен

Технически спецификации

Мощност 30 W
Ниво на шум 60 dB
Капацитет 0.58 l

Производител: 360

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Ревюта


Бъди първият написал ревю

Избери звезда за да оцениш продукта

Въпроси и отговори от клиенти


Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.

eMAG Marketplace

Разширете бизнеса си!