Оценка от клиенти:

Предлаган и с доставка от: MELAROX

84517 лв.

Изчерпана наличност
Разопакован

Продукти с леки следи от употреба и фини надрасквания; с оргинална, но отваряна и нарушена опаковка.

59999 лв.

Предлаган и с доставка от eMAG
Гаранция 24 месеца
Вноски от 5000 лв. / месец
Виж подобни продукти на база:

Разопакован (6 оферти)

Продукти с леки следи от употреба и фини надрасквания; с оргинална, но отваряна и нарушена опаковка
Предлаган и с доставка от eMAG
Гаранция 24 месеца

59999 лв.

Продукти с леки следи от употреба и фини надрасквания; с оргинална, но отваряна и нарушена опаковка
Предлаган и с доставка от eMAG
Гаранция 24 месеца

59999 лв.

Продукти с леки следи от употреба и фини надрасквания; с оргинална, но отваряна и нарушена опаковка
Предлаган и с доставка от eMAG
Гаранция 24 месеца

59999 лв.

Продукт с леки следи от употреба и оригинална, отваряна опаковка
Предлаган и с доставка от eMAG
Гаранция 24 месеца

63999 лв.

Продукт с леки следи от употреба и оригинална, отваряна опаковка
Предлаган и с доставка от eMAG
Гаранция 24 месеца

65999 лв.

Продукти с леки следи от употреба и фини надрасквания; с оргинална, но отваряна и нарушена опаковка
Предлаган и с доставка от eMAG
Гаранция 24 месеца

66999 лв.

Описание

Робот прахосмукачка iRobot Roomba 681, Antiangle, AeroVac, Акустична детекция, iAdapt, Li-Ion, Сребрист/Черен Перфектна навигация през iAdapt системата, тристепенно почистване - колектор с голям капацитет, акустично откриване на замърсявания и програма за почистване, която позволява на робота да почиства определени дни и часове. Roomba 681 ще улесни всеки живот. - Почиствайте всички видове подове и килими;
- iAdapt навигация;
- Разполага с тристепенна почистваща система;
- Забавена функция за почистване;
- Акустична система за откриване на замърсяване;
- Колектор AeroVac с голям капацитет;
- Система ANTI против оплитане в кабели;
- Филтърна система AeroVac;
- Система за откриване на височини;
- Li-Ion батерия;
- Автоматично зареждане с утстройството за докинг;
- Дръжка за лесно пренасяне; iAdapt навигация Навигационната система iAdapt осигурява перфектно почистване на всеки дом. Roomba следи пространството чрез десетки сензори и интелигентно съчетава 40 предварително дефинирани движения, за да се адаптира към формата и размера на стаята. Така че роботът се движи близко до стените и мебелите за перфектно почистване. Тройна почистваща система Несравнимото качество на чистотата, предоставяно от робот прахосмукачката Roomba, се дължи на системата iAdapt, заедно с високоефективния тройна почистваща система. С тази система Roomba буквално всмуква мръсотията от всеки ъгъл на стаята и я изпраща в колекторната кошница. Частиците и праха предизвикващи алергии се събират чрез ефикасни микрофибърни филтри.
Ротационна странична четка Благодарение на страничната четка Roomba, ефективно почисти дори мръсотията около мебелите, по стените, в ъглите на стаята и други трудно достижими места - благодарение на системата Wall Follow.

Обратно въртящи се четки Роботът ползва въртенето на четката една срещу друга, монтирани в края на колектора. Благодарение на тях Roomba е по-ефективен при събирането на замърсяването по пода.

Оптимална мощност на засмукване С ефективен всмукателен двигател и контейнера за събиране на отпадъците, който поема финия прах и малки примеси, които са били уловени върху четката. Програма за почистване Благодарение на програмата за почистване спокойно избирате ден и час, в които искате роботът да започне почистване. Roombei не се интересува от препятствията, така че винаги ще почиства без външна намеса. iRobot предлага графики за почистване за всеки ден и всеки час. Например, настроите робота така, че да почиства три пъти седмично и седмица след седмица в определено време, извършва почистване и по този начин постоянно поддържа чисти подови настилки. Акустично откриване на замърсяването Системата за откриване на замърсяванията, с помощта на акустични и оптични сензори, открива изключително замърсените места, Roomba обръща специално внимание. Система за засичане на височина Специални сензори се намират в основата на робота и чрез тях разпознава свободното пространство отдолу, като по този начин елиминира възможността за падане по стълбите. Roomba спира, връща се и продължава почистването на пода. SPOT програма След активирането на режима SPOT, който се ползва за локално почистване, роботът почиства много добре диаметър от 1 м. Той служи като "четка и лопатка", ако разсипите захар/ориз и т.н. в кухнята. Предпазен бъмпер Бъмпера е деликатен с мебелите, разпознава видимите препятствия като завесите или ръба на леглото и ефективно почиства около тях, дори под леглото (ако височината позволява). Колектор с голям капацитет Roomba разполага и с голям капацитет на колектора AeroVac, който ползва филтри от микрофибър, за да улови най-малките прахови частици. Виртуалната стена/Halo Можете да настроите Roomba да почиства, като ползвате виртуалните стени. Те създават невидима бариера, която роботът няма да премине. Ползва се, когато искате да почистите предварително определена зона или когато искате да предотвратите взаимодействието на робота Roomba с различни кабели или крехки обекти.
Виртуалните стени на HALO създават кръгла дъгова броня, която роботът не може да премине. Тази функция се ползва за защита на купата за храна на домашните любимци. Системата против заплитане в кабели или ресните на килима iRobot е оборудван с ANTI Stuffing, за да предотврати заплитането в кабели. Когато четките (екстракторите) доловят съпротивление, те ще променят своето въртене. По този начин роботът се освобождава от кабелите и може да продължи почистването. Автоматично зареждане с утстройството за докинг Базата за зареждане се ползва за зареждане на батерията. Роботът напуска основата, когато е натиснат бутона CLEAN и се връща автоматично след приключване на програмата.

Спецификации

Основни характеристики

Тип продукт Робот прахосмукачка
Употреба Домашна
Тип почистване Сухо
Захранване Акумулатор
Тип настилка Различни повърхности
Функции Тип захранване
Дълбочина 33 cm
Ширина 33 cm
Височина 9.2 cm
Тегло 3.6 Kg
Цвят Сребрист / Черен

Филтри & Аксесоари

Технологии iAdapt AeroVac

Технически спецификации

Автономия на акумулатора до 60 min
Ниво на шум 61 dB

Производител: iRobot

Цената на продукта включва разходи от 1 лв за събиране, третиране и изхвърляне на ИУЕЕО

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Ревюта


5

1 ревю


Зорница Йоргова

07 Мар 2018

Много съм доволен

Проверена поръчка

Прахосмукачката върши много добра работа за помещения, в които няма кабели по земята, високи прагове и много препятствия по пътя. Може да се програмира да си чисти, когато не сте вкъщи, защото си е шумна. След като почисти, подът изглежда полиран. Контейнерът е малък и трябва да се изпразва почти на всяко почистване, защото успява да събере винаги незнайно откъде всякакви мъхчета и дребни боклуци. Но за сметка на това се изпразва изключително лесно. Изпробвах и сензора за стъпало. Действа много добре. В едната ни тоалетна има висок праг, т.е. тя самата е по-нависоко. Като пусна робота да чисти сам, стигайки до ръба, се връща наобратно и не слиза сам. Същевременно няма проблем да качи праг от 1-2 см.

Добави коментар

Въпроси и отговори от клиенти

Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.

image