Оценка от клиенти:

Предлаган и с доставка от: Dedal
Ползи:
  • Включена гаранция: виж повече

    • Физическо лице: 24 месеца

49900 лв.

В наличност

Включена гаранция: виж повече

Физическо лице: 24 месеца

Описание

2 години гаранция в България, упътване на български език!

Роботът прахосмукачка MELODY C притежава HEPA филтър, тънък дизайн, мощна батерия, сухо и мокро почистване, функция “Автоматично презареждане”, 24-часов отложен старт дистанционно управление.

Със силна всмукателна мощност подходяща за гладки повърхности, мокети и други. Преодолява лек наклон и лайстни.
Събира идеално отпадъци, прах, пясък, малки зърна и други. Незаменим помощник за ВЪЗРАСТНИ и ТРУДНОПОДВИЖНИ ХОРА. Време за работа: Около 60-120 мин Време за зареждане: Около 4-6 часа Батерия: Li-polymer battery 3000 mAH Ниво на шума: 55-70 db Всмукателна мощност: 1200 Pa Капацитет на контейнер за боклук: 0.5 L Капацитет на контейнер за вода: 0.28 L Система против падане: ДА Режими на почистване: 3 режима на почистване:
- Автоматичен - представлява комбинация от всички останали режими
- Петно - осигурява спираловидно почистване с увеличаващ се радиус, използва се при концентриран на едно място боклук
- По ъгли - осигурява движение по ъгли (стени) Система за почистване: 2 срещуположно въртящите се четки
+ Вакуум за засмукване на отпадъци
+ сух/мокър моп Автоматично презареждане: ДА HEPA (хепа) филтър: ДА Настройване на време: ДА (2 възможности - цикъл от 20 мин или работа до изтощаване на батерията) Дистанционно: ДА Допълнителни функции: - Мокро почистване (влажно забърсване) - чрез контейнер за вода постепенно се напоява микрофибърен моп, който извършва влажно забърсване едновременно със сухото почистване
- Функция “Откриване на замърсявания” - две нива на всмукателна мощност (патент), които се включват чрез дистанционното или автоматично в зависимост от степента на замърсяване (патент)
- функция "График" - 24-часов таймер за отложен старт Размер: Кутия - 46 х 36 х 9 см,
Прахосмукачка - 30 х 30 х 6.7 см. Тегло: 3 кг. (с кутия), прахосмукачка - 2 кг. * Размерите на робота посочват диаметъра и височината от пода до най-високата част на прахосмукачката! *Функция “Откриване на замърсявания” - чрез нея прахосмукачката разпознава места с по-силни замърсявания и отделя повече време в тези области като увеличава всмукателната си мощност за да ги изчисти напълно. *Функция “Настройване на време” - чрез нея можете да настроите роботът да работи определено време според Вашите предпочитания и нужди. *Автоматично презареждане - роботът автоматично отива до станцията за зареждане, за да се зареди, така че да е готова за следващото чистене. *Функция “График” - прахосмукачката разполага с функция за настройване на час за стартиране на почистване. По този начин роботът ще се активира в удобно за Вас време, дори ако не сте вкъщи, за да се радвате на по-чист дом. *Система против падане - система от вградени сензори, които предпазват от падане по стълби и други вертикални скосявания. *HEPA (хепа) филтър - спомага за качественото почистване на Вашия дом или офис като улавя и задържа микроскопични прахови частици, бактери и алергени и по този начин гарантират по- чист и здравословен въздух. *Дистанционно управление - позволява Ви да управлявате прахосмукачката от разстояние и да изпълвате някои действия - да накарате робота да стартира и да спира, да го насочите в определена посока, да промените режима на почистване, да го накарате да се върне към станцията за зареждане и други.

Окомплектовка:
- Роботизирана прахосмукачка
- Станция за зареждане
- 2 + 2 броя странични четки
- 1 брой хепа филтър
- Дистанционно управление
- Преставка за мокър моп
- 2 броя МОП кърпи
- Адаптор
- Упътване на български език Гаранция: 24 месеца
Гаранция на акумулаторната батерия: 6 месеца * Поради наличието на сензори за стълби, роботът може да не работи на някои по-тъмни настилки - като черни килими, тъмни плочки и други тъмни повърхности! * Възможно е роботът да не се движи коректно при излагането на много ярка светлина или директни слънчеви лъчи! * Възможно е роботът да не работи дълго върху някои по-гъсти или дебели килими, килими с дълги ресни, рогозки и други.

Спецификации

Основни характеристики

Тип продукт Робот прахосмукачка
Тип почистване Сухо Мокро
Тип настилка Различни повърхности
Дълбочина 30 cm
Тегло 3 Kg

Технически спецификации

Капацитет 0.5 l

Филтри & Аксесоари

Тип филтър HEPA

Производител: MELODY

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Ревюта


4.38

13 ревюта


Ivan Ganev

09 окт 2017

Приемлив

Проверена поръчка

Търговеца е много коректен, но по-добре изберете по-висок клас робот, имат богато разнообразие. Взехме този за офиса заради добрата цена спрямо спецификацията му. От гледна точка на механиката, робота е добър. През каквото мине го събира, няма грешка с това. Проблема е в разположението на сензорите и в китайския му софтуер... не може да се справя добре с всякакви препятствия. Ако това, в което се блъска не е напълно проста и плоска повърхност, има голям шанс да не се "усети" и да се напъва да мине: D Голям смях става... освен когато събаря неща върху себе си или троши наред: D Следващия ми избор би бил Suzuka робота, тъй като отпред има механичен сензор за сблъсък с предмети.

Добави коментар

Сашка Янчева

18 окт 2017

Препоръчвам

Проверена поръчка

За тази цена роботът върши чудесна работа. Хубавото е,че ако се заклещи успява да се измъкне сам - действие, което предишния ми робот не правеше. А и забърсването на пода с влаже=на кърпа е предимство.

Добави коментар

bibi6ik 25 Мар 2018

Здравейте! Имам същия робот и спазвам инструкциите, но не ми чисти с влажния моп. Върти се на едно място само. Можете ли да споделите как се справяте Вие?

Петър Аршинков

12 Сеп 2017

Отличен

Проверена поръчка

Понякога бута по-леки столове и маси, но като цяло съм доволен.

Добави коментар

Ирена Господинова

28 ное 2017

Отличен

Сравнително тиха е, но трудно намира сама станцията за зареждане. Като цяло съм доволна.

Добави коментар

Лия Кустурова

09 юни 2017

Оценка 6

Проверена поръчка

Роботът почиства прекрасно!

Добави коментар

Светломир Иванов

09 Мар 2017

Отличен

Проверена поръчка

Не съм очаквал такова качество. Просто е невероятна. Бях много скептичен поръчах я за подарък за 8март. Много е добра не съжалявам

Добави коментар

Kristina Trencheva

01 Авг 2018

Слаб

Проверена поръчка

Не препоръчвам

Добави коментар

Диляна

22 апр 2018

Отличен

Страхотен уред... голям помощник, когато искам да почистя набързо!

Добави коментар

Йордан Станчев

13 апр 2018

Отличен

Проверена поръчка

Много съм доволен от продукта. Почиства добре.

Добави коментар

Янчо Георгиев

28 ное 2018

Отличен

Проверена поръчка

Търговеца е много коректен. Прахосмукачката почиства много-добре.

Добави коментар

Въпроси и отговори от клиенти (5 въпроса)


Momchil Momchilov

06 юни 2018

Алина Борисова

29 яну 2019

Здравейте! Цената на HEPA филтъра в момента е 4.50 лв., препоръчваме смяна на 3-6 месеца (в зависимост от замърсяването). Страничната четка е 3.00 лв, мопът е 6.00 лв. Предлагаме всякакви консумативи за модела.

Виж повече

eMAG Marketplace

Разширете бизнеса си!