Оценка от клиенти:

Предлаган и с доставка от:
eMAG
Ползи:

Избери Цвят

1.09900 лв. (- 25% )

81999 лв.

финансиране от 8118 лв. / месец виж повече

В наличност
Още човека гледат този продукт в момента.

Други оферти (5 оферти)

Product image

Доставка до 4 дни

Предлаган и с доставка от MAXCOM GROUP
Гаранция 24 месеца
Право на връщане до 14 дни

1.12600 лв.

Описание

 
Интелигентен / систематичен режим, използващ лазерна навигация, при който роботът преминава през всяка зона веднъж и спира автоматично, когато почистването приключи. Ако зарядът на батерията падне до 20% преди завършване на почистването, роботът ще се върне към станцията за зареждане, ще зареди батерията до 80% и ще се рестартира, за да завърши почистването.


Автоматичната прахосмукачка се предлага с приложение за мобилен телефон. С негова помощ тя сканира цялата повърхност на дома и знае точно, къде трябва да почисти. Докато сте далеч от дома, тя върши работата вместо вас. За разлика от по-старите модели, прахосмукачката Xiaomi не удря стените или мебелите, като знае точно къде да се движи. Има зона в дома, от която стартира и се връща обратно там, но само след като е почистила всички области, за които сте я програмирали. По този начин можете да я накарате да работи само в една стая или в цялата къща. След като приключи с почистването, прахосмукачката ще се върне на мястото си.Прахосмукачката робот може да премине през прагове и не остава блокирана. Освен това, тъй като е интелигентна и сканира всички повърхности в къщата, тя знае как да прави разлика между стени и мебели и не се спира в тях. Прахосмукачката не се спира докато не приключи с почистването и се връща на мястото, където е спряла.

 

Благодарение на своя преработен процесор, почистването е по-бързо и прецизно и благодарение на удвоения резервоар за вода може напълно да почисти по-големи жилища.

Включва и водна помпа, която е необходима за контрол на количеството вода, което може да бъде променено. Затова е препоръчително да използвате дестилирана вода или вода за гладене в резервоара за вода на прахосмукачката.

С прахосмукачката робот Xiaomi почистването вече няма да е проблем.
   
Моп панелът може да се монтира и сваля бързо и лесно, без да изваждате резервоара за вода.
   

 

Прахосмукачките роботи не са подходящи за работа върху черен под.

Спецификации

Основни характеристики

Тип продукт Робот прахосмукачка
Употреба Домашна
Тип почистване Сухо
Захранване Акумулатор
Тип настилка Различни повърхности
Дълбочина 35 cm
Ширина 35.3 cm
Височина 9.65 cm
Тегло 3.5 Kg
Цвят Бял

Технически спецификации

Мощност 58 W
Захранващо напрежение 14.4 V
Ниво на шум 60 dB
Капацитет 0.46 l

Производител: Roborock

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Ревюта


5

44 ревюта


Ерджан Мюмюн

04 Май 2020

Ревю за Бял

Отличен

Това е ТОП машина, силно препоръчвам!

Добави коментар

Георги Желязков

18 Май 2020

Ревю за Бял

Повече информация за един отличен смарт продукт

Роботът е добър помощник в ежедневното почистване. За да останете доволни имайте предвид няколко неща:
1. Не ви отменя изцяло в почистването
2. Наистина се затруднява при работа върху черен под или много тъмни килими
3. Не е много подходящ за килими с дълъг косъм - понякога заплита някои от въртящите се елементи
4. Преди почистване премахвайте малките капани от пода - кабели, чорапи, дребни играчки или др.
5. Мокрото чистене е просто забърсване с влажен парцал и е подходящо за ежедневието. Не очаквайте да премахва мазни или упорити засъхнали петна.
6. Може да изкачва препядствия до 2 см., т.е. наличието на по-високи прагове може да възпрепятства преминаването му от стая в стая, което би ограничило отличните му смарт функции

За мен е отличен избор.

В случай, че не възнамерявате да използвате робота в пълната му функционалност на смарт устройство през удобното приложение Roborock, то по-добре се ориентирайте към по-евтин вариант с Lidar и смукателна мощност около 2000Pa.

Добави коментар

Калоян Станчев

04 Май 2020

Ревю за Бял

Много съм доволен

Робота е супер мие чисти голяма работа!

Добави коментар

Стефан

12 Май 2020

Ревю за Бял

Супер и истинско смарт устройство

Проверена поръчка

Страхотен продукт. Отдавна исках да го взема - щях да купувам по-слабата версия S50, но добре че реших да е тази версия. Чисти супер, на килима наистина си вдига всмукателната мощност. Истинско смарт устройство, а не като другите, които са си роботи и повтарят няколко движения хаотично. Това като си направи карта и няма блъскане, лутане и др. подобни. През приложението може да се зададе виртуална стена, зона която не чисти, зона която да не мие и т.н. Отново Емаг показват как се работи за разлика от другите технобакалии. Поздравления и благодарности.

Добави коментар

Вяра Тодорова 13 Май 2020

Уникален.Преди това бях с S50 който също е супер, но S50 Max е с доста подобрения.Много съм доволна, че се сдобих с него👍👍👍😍😍😍

Виолета Михайлова

19 Май 2020

Ревю за Бял

Препоръчвам

Проверена поръчка

Уникален помощник! С куче, котка и две деца, се чудя до сега как съм живяла без този робот.:) Пускам го всеки ден, понякога и по два пъти. С приложението се работи лесно. В коридора сме с черен теракот - минава си без проблем, качва се и на килимчето пред банята, което също е чисто черно. Препоръчвам!
Единственото, което ме притеснява, е, че нямам гаранция /дано не ми трябва/, писах на ЕМАГ, но вече седмица нямам отговор от тях.

Добави коментар

Евгений Белов

22 Май 2020

Ревю за Бял

Много съм доволен

Проверена поръчка

Прахосмукачката е супер. Много добре се ориентира в пространството, има достатъчно голям резервоар за вода за мопа и е много удобна за обслужване, нямам абсолютно никакви забележки и препоръчвам на всички. Струва си парите. Единствено внимавайте с гаранцията, на мен ми се наложи да се свържа с кол центъра за да я получа, тъй като не беше достъпна за сваляне в сайта.

Добави коментар

Мирослав Джоканов

18 Май 2020

Ревю за Бял

Отличен

Проверена поръчка

Най-добрият робот в момента. Резервоарът му за вода е два пъти по-голям от този на S6.

Добави коментар

Димитър Клатуров

10 Май 2020

Ревю за Бял

Много съм доволен

Робота работи супер. има и моп. освен това разделя автоматично апартамента на стаи, които могат да се чистят самостоятелно, ако решиш. Също така има опция за зоново почистване.

Добави коментар

Марияна Атанасова

15 Май 2020

Ревю за Бял

Отличен

Проверена поръчка

Незаменим помощник във всяко домакинство! Почиства перфектно и като прахосмукачка, и като моп!

Добави коментар

svetlio

11 Май 2020

Ревю за Бял

Отличен

Проверена поръчка

Ползвам го от 5 дена, за момента съм супер доволен. Особено след ъпдейта от днес.Силно препоръчвам.

Добави коментар

Евгений Белов 22 Май 2020

Какво са ъпдейтвали?

Въпроси и отговори от клиенти (1 въпрос)


eMAG Marketplace

Разширете бизнеса си!