Оценка от клиенти:

Предлаган и с доставка от: Winning

79999 лв. (- 12% )

69999 лв.

В наличност
Разопакован

Продукти с леки следи от употреба; с оргинална, но отваряна и нарушена опаковка.

61999 лв.

Предлаган и с доставка от eMAG
Гаранция 24 месеца
Вноски от 6138 лв. / месец

Разопакован (1 оферта)

Продукти с леки следи от употреба; с оргинална, но отваряна и нарушена опаковка
Предлаган и с доставка от eMAG
Гаранция 24 месеца

61999 лв.

Описание

Робот прахосмукачка Samsung VR10M701HUW/GE, 10W, 0.3 л, FullView Sensor 2.0, Edge Clean Master, Li-Ion, Cyclone Force, Timer, Turbo режим, Бял/Черен Мощно почистване на труднодостъпни места

Свръхтънка, свръхмощна Проектирана с по-тънък корпус, но без компромис по отношение на всмукателната мощност. Тя генерира 20 пъти повече смукателна мощ*, за да засмуква прах и мръсотия от килими и под ниски мебели.
* На базата на вътрешни тестове в сравнение с традиционния модел VR10BTATBB на Samsung. **В сравнение със Samsung POWERbot VR9000. Сканира пространството, разпознава препятствия FullView Sensor™ 2.0 Надстроеният, високопроизводителен сензор FullView Sensor™ 2.0 сканира и разпознава много тесни или малки препятствия на широка площ. Освен това той разпознава ъглите на стаята и ги почиства три пъти с 10% повече смукателна мощ*.
* Генерира с 10% повече смукателна мощ, отколкото при нормален режим. Почиства добре, дори до стените Edge Clean Master Edge Clean Master почиства ръбовете и ъглите по-ефективно с мъхеста четка, която е много близо до предната част. Когато тя докосне стена, Auto Shutter се спуска, за да създаде бариера, която помага за събирането на повече прах. Винаги оптимална мощност Контрол на мощността Интелигентен контрол на мощността разпознава типа повърхност и генерира оптималната смукателна мощ. Когато е върху килими и черги, моторът генерира повече смукателна мощ, за да засмуква натрупания прах. Предотвратява задръстването на филтъра CycloneForce CycloneForce гарантира екстремна смукателна мощ за дълго време*. Той генерира силни центробежни сили и извлича мръсотия и големи парчета от въздуха във външна камера. Така той запазва филтъра чист с по-малко задръстване.
*На базата на вътрешни тестове в сравнение с традиционния модел VR10BTATBB на Samsung. Почиства по-широка площ бързо и ефективно

Широка четка Широката четка почиства по-големи площи по-бързо и по-ефективно. Тя има ширина 290 мм, което е с над 42% повече от традиционните 204-милиметрови четки, така че почиства по-голяма площ с по-малко движение за по-кратко време. Съставя и намира най-подходящия път за почистване Visionary Mapping™ + Системата Visionary Mapping™ Plus намира и я превежда по оптималния път за бързо почистване. С помощта на високопроизводителни сензори и цифрова камера тя съставя карта на дома ви и изчислява най-ефективния път на движение.
* На базата на вътрешни тестове в сравнение с традиционния модел VR10BTATBB на Samsung. Големи колела Easy Pass™ Надстроените колела Easy Pass™ се справят лесно с повечето препятствия, като например рамки на врати, така че ще продължи да работи, докато вие сте навън. Освен това корпусът й вече е на 15 мм от земята, така че вероятността да се заклещи в нещо е много по-малка. Изберете най-добрия начин

Различни режими на почистване С различните режими на почистване може да изберете най-добрия начин за почистване при различни ситуации. Тя разполага с 3 стила на почистване*, 3 типа всмукване, режими на насрочване, които можете да зададете предварително за до 7 пъти в седмицата. Винаги заредена

Автоматично зареждане Функцията за автоматично зареждане означава, че когато батерията е на изчерпване, тя автоматично се премества в док станцията, за да се зареди. След като бъде напълно заредена, тя се връща на последно си местоположение и продължава почистването. *Не използвайте върху подови настилки с черен цвят.
Таксите върху продажбите на електрическо и електронно оборудване на продукти, предлагани от eMAG се внасят чрез . Информацията не се отнася до продажби на продукти от маркетплейс продавачи.

Спецификации

Основни характеристики

Тип продукт Робот прахосмукачка
Употреба Домашна
Тип почистване Сухо
Захранване Акумулатор
Тип настилка Различни повърхности
Функции Тип захранване
Дълбочина 348 мм
Ширина 340 мм
Височина 97 мм
Тегло 4 Kg
Цвят Бял / Черен

Филтри & Аксесоари

Технологии Cyclone Force FullView Sensor™ 2.0 Edge Clean Master

Технически спецификации

Мощност 10 W
Ниво на шум 72 dB
Капацитет 0.3 l

Производител: Samsung

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Ревюта


Бъди първият написал ревю

Избери звезда за да оцениш продукта

Въпроси и отговори от клиенти

Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.

image

Разширете бизнеса си!