Оценка от клиенти:

Предлаган от : Timer BG
Не се предлага
Виж подобни продукти на база:

Информация за продукта

Ръчно изработена дамска гривна от Яспис 8мм и Оникс 8мм, водоустойчива текстилна корда и метални елементи с цирконии. Дължината се регулира чрез плъзгащ възел по размера на ръката! ЯСПИС: Ясписът помага на всички чакри едновеременно. Основната му дейност е насочена към възстановяване и укрепване на комуникационните умения на притежателя си. Ясписът дава реалистичен поглед върху живота. Ясписът премахва цялата негативна енергия, натрупана в организма като по този начин предпазва от заболявания на стомаха. Смята се, че Ясписът може да подобри зрението и въображението. Ясписът също така помага за придобиването на добри практически умения на притежателя си, за да се постигне желаното физическо или материално състояние. Дава сила да стоите здраво на земята, без значение какво се случва около вас. Помага да се преоценят собствените умения и способности, за да започнат да се използват продуктивно. Смята се, че украсата на Ясписа помага да се подобрят отношенията с колегите и властите, предпазва от зли очи и подобрява красноречието. Засилва чувството за дълг и чест. Вярва се, че талисман от Яспис разгадава тайни и разкрива скритото от очите. Тъмните оттенъци по окраската на ясписа предпазват от "лоши очи". ОНИКС: Ониксът е камъка на уверените хора. Смята се, че Ониксът помага да се натрупва и генерира енергия и сила. Помага да се премахват излишни енергии и предотвратява изтичането на личната енергия. Амулетът от оникс е подходящ за хора, подложени на физическо и психическо натоварване. Той е емоционален балансьор и помага за поддържане на самоконтрола, чрез баланс на ума и тялото. По този начин Ви насочва към взимането на правилни решения и Ви помага да достигнете високи цели. Ониксът се използва при заболявания на нервната система и депресия. Смята се, че облекчава стреса, увеличава емоционалния баланс и повишава самоконтрола. Амулети с Оникс уравновесяват потентността, изострят слуха, подмладяват и укрепват паметта. Влияе благоприятно на кожата при възпалителни процеси и я подмладява.

Характеристики

Тип Гривни
Цвят Черен, Кафяв
Материал Текстил

Състав

Камъни Яспис, Оникс

Производител: Shine.bg

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Доставка и политика за връщане

Доставка на поръчките

 Webmate, партньор на EMAG Marketplace, ще достави този продукт с куриер в рамките на 2-3 работни дни от регистрацията на вашата поръчка. Доставката на всички поръчки в Мода е безплатна, без значение от типа поръчан продукт, стойността на цялата поръчка или населеното място за доставка. Продуктите са в оригиналната си запечатана опаковка от производителя.

Поръчаните стоки ще бъдат доставяни от куриерска фирма Еконт. 


Политика за връщане

 Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. При покупка от eMAG.bg този срок се удължава на 15 дни. В този случай Webmate ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 15 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

 Ще приемаме връщане и замяна на продукти, само ако са неизползвани, в оригиналните си опаковки и с прикрепени всички етикети към тях. По хигиенични причини не можем да приемем връщане на продукт, който е бил носен или е бил в директен контакт с кожа.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от Webmate токи, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на Webmate.

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако при самото получаване на стока, тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

 


Ревюта


Бъди първият написал ревю

Избери звезда за да оцениш продукта

Въпроси и отговори от клиенти

Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.

image