Оценка от клиенти:

Предлаган от : Ozone

1020 лв.

Доставка до 2 дни

Други оферти (1 оферта)

Описание

Ново преработено и допълнено издание.
Сборникът е съставен от теми, следващи съдържанието на одобрените учебници по математика за 5. клас.
Структурата на помагалото позволява паралелното използване с избрания учебник с цел да се затвърдят, допълнят и обогатят познанията на учениците.
Всяка от темите започва с някои основни теоретични положения или конкретни примери, след което задачите са подредени по трудност в две групи: Със задачите от група А се усвояват и осмислят основни знания и умения.
Задачите от група Б изискват, освен овладения минимум от знания, и съобразителност. Те са предназначени за деца с изявени възможности по математика. Целта на тези задачи е да помогнат за появата на творческо мислене и нестандартно виждане у учещите се. Тяхното решаване ще послужи за подготовка и отлично представяне на различни математически състезания. След всеки от разглежданите раздели са предложени по две примерни контролни работи и един тест. Те дават възможност на всеки ученик да провери знанията си по учебния материал в темата.
Изданието е допълнено и със задачи за работа са данни, таблици и диаграми, задачи по формата на PISA и задачи от математическото състезание „Европейско кенгуру“.
Сборникът е предназначен за самоподготовка, за работа в часовете по ЗП, по ЗИП и по СИП, както и за подготовка за конкурси, състезания и олимпиади по математика. За част от задачите са дадени отговори и кратки упътвания.

Съвместими аксесоари

Спецификации

Характеристики

Година на издаване 2016
Автор Пенка Рангелова
Жанр Математика
Брой страници 296
Подкатегория Сборници За упражнения За задължителна подготовка За ЗИП За СИП
Тип Мека
ISBN 9786197134339
Колекция Училище
Категория 5. клас

Производител: Пенка Рангелова

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Купи със

Ревюта ( ревюта)


Бъди първият написал ревю

Избери звезда за да оцениш продукта

Въпроси и отговори от клиенти

Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.

image