Описание


Селфи стик Vetter Pro Selfie PRO Stick е проектиран да направи най-добрите селфита и е идеалният партньор, който ще ви придружава навсякъде, за да улови най-добрите моменти от живота ви.
Регулируемата конзола е съвместима всички устройства с ширина между 52 и 72 мм. Удължава се от 22 до 83 см и въпреки това е достатъчно компактна, за да се съхранява навсякъде.
Bluetooth дистанционно, съвместимо с всяко устройство, което използва Android 4.2.2 или IOS 6.0 или по-нови, гарантира свободата на движение, от която се нуждаете и е идеален, когато Selfie стикът е поставен на статив. Висококачествен материал Изработен от изключително устойчив анодизиран алуминий с гумена дръжка за по-добър захват. Завъртаща функция за заключване и отключване, позволяваща да настроите желаната височина. Малък размер Selfie PRO Stick е само 22 см в сгънато положение, което позволява да го носите в джоба си, за да бъде винаги на една ръка разстояние.
Свързване с Bluetooth Дистанционно Bluetooth свързване се извършва чрез натискане на един бутон, без да се налага предварително инсталиране на приложение.

Спецификации

Общи характеристики

Свързаност Bluetooth
Съвместима операционна система Android iOS
Съвместим бранд Универсален
Съвместими модели Универсален
Материал Алуминий
Функции Телескопичен Ергономична дръжка
Максимално разгъване 83 cm
Цвят Черен
Дължина 22 cm

Производител: Vetter

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Ревюта


Бъди първият написал ревю

Избери звезда за да оцениш продукта

image