Оценка от клиенти:

Предлаган и с доставка от: Fashion store

29900 лв.

Последни 3 бр.

Включена гаранция: виж повече

Физическо лице: 24 месеца

Описание

Система за пречистване и загряване на вода Laica VOLCANO 03
Описание и технически параметри: Диспенсер за пречистване на вода. Вместимост 3 литра. Идеален за дома, офиса Изключително бърза технология за филтриране Загряване на вода - от 0 до 100 Лесен за почистване и поддръжка Таймер за филтър Bi-flux® и Germ-STOPTM В комплекта се съдържат 1 филтър Bi-flux® и 1 филтър Germ-STOPTM 2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ Захранване - 220V Мощност:2200-2600W ЦВЯТ: ЧЕРЕН Как работи:
1 ва фаза за пречистване
Система за пречистване и нагряване на вода Laica VOLCANO 03 е уред, предназначен за третиране на питейна вода.
Диспенсърът филтрира питейната вода от мрежата благодарение на система от филтри, които подобряват вкуса на водата, като по този начин намалява нежеланите вещества, които евентуално са налични във водата. Всички филтърни пълнители Laica са произведени в Италия и винаги са подложени на процес на стерилизация.
Как се извършва филтрирането на вода:
Благодарение на многогодишния опит на Laica в областта на филтрацията, днес са необходими само няколко прости стъпки за оптимизиране на вкуса на питейната вода у дома. Просто напълнете диспенсърът с чешмяна вода и изчакайте няколко минути, за да премине през филтерната система. Филтърът на Laica bi-flux® може да се използва в период от един месец за около 150 литра вода, след което трябва да бъде сменен, за да имате винаги приятен вкус на вода на масата.
Отличният Laica филтър bi-flux®
Laica филтриращи кани използват филтърната система за двуфазен поток. Използвайки bi-flux® филтър на Laica, системата оптимизира вкуса на водата и намалява всички възможни нежелани вещества. Всички Laica филтри са изработени в Италия и са съставени от активни въглеводороди и йонообменни смоли. Активираните въглероди спомагат за намаляване на хлора и производните му. Йонообменните смоли улавят и намаляват тежки метали, ако евентуално са налични в чешмяната вода.
2ра фаза за пречистване
ВОДАТА Е ЗАЩИТЕНА ОТ МИКРОБИ с филтър Germ STOPTM
Водата е един от най-ценните ресурси на планетата, но фактът, че разполагаме с нея ежедневно вкъщи, често подкопава нейното значение. Както и в други европейски и северноамерикански страни, доставка на питейна вода се приема за даденост, но все още има много страни, където този ресурс е изключително важен и не е достъпен за всички. Разпределението на водните ресурси не е хомогенно и потреблението показва дълбок дисбаланс в различните области на планетата. Освен това наличната вода може да бъде замърсена чрез микробно замърсяване, тежки метали, използвани в промишлени процеси, и химически съединения, използвани в селското стопанство, като торове и пестициди. LAICA предлага решението: комбинация от филтър Bi-flux® + филтър Germ STOPTM. LAICA постоянно се занимава с проучване и разработване на продукти, които могат да подобрят здравословното и физическо състояние на потребителите. Филтърът LAICA Germ-STOPTM се ражда от желанието да се създаде високоефективен филтър за намаляване на бактериите и основните химикали, които се срещат в чешмяната вода в страни, където проблемът със замърсяването на водата е ежедневен проблем.
Питейната вода може да бъде замърсена от:
• Химикали (олово и други видове тежки метали, остатъци от пестициди, хербициди или други химични замърсители)
• Бактерии и микроби (микробиологично замърсяване)
Филтърът Bi-flux® на LAICA намалява химичните замърсители, пестицидите, хербицидите и тежките метали, които могат да се съдържат в чешмяната вода. Филтър Germ-STOPTM - един филтър е достатъчен на 1000л вода. Филтърът Germ STOPTM LAICA е създаден по специална технология, която може да блокира бактериите и да премахне мътността на водата. Филтърът STOPTM LAICA за кълнове действа различно време, в зависимост от нивото на мътност на чешмяната вода. Той намалява до 99,999% от бактериите.
Пречистената от системата вода може да се използва за: пиене за приготвяне на бебешки храни готвене кани за топла вода кафе машини диспенсъри за вода Имате ежедневно пречистена вода на температура, зададена предварително от Вас. Бързо загряване за вашият вкусен чай

Спецификации

Общи характеристики

Тип продукт Диспенсър
Капацитет 3 l
Филтриращ метод Микрофилтрация Ултрафилтрация
Брой етапи на филтриране 2
Степен на филтриране (µ) 3
Цвят Черен

Производител: Laica

Цената на продукта включва разходи от 1 лв за събиране, третиране и изхвърляне на ИУЕЕО

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Съвместими аксесоари

Ревюта


Бъди първият написал ревю

Избери звезда за да оцениш продукта

Въпроси и отговори от клиенти

Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.

image