Technomobi

Техномоби ЕООД е един от водещите търговци в България в продажбата на: GPS Навигационни продукти и решения, GPS Навигации с професионална опция за тежкотоворни антомобили, както и авто аксесоари, радар детектори, видеорегистратори, инвертори на напрежиние, таблети с навигация и телевизия. Техномоби ЕООД се стреми да предлага най-широката гама от качествени навигационни продукти, като същевременно се цели да се поддържа 100% удовлетвореност на клиента!

Обслужването на Клиентите е Приоритет №1 за Техномоби ЕООД. Клиентът трябва да бъде винаги доволен.

Ето защо Техномоби ЕООД се стреми да предлага качествени продукти с доказан произход, индивидуален подход към клиента , бързи срокове на доставка и експертна сервизна помощ. Дългогодишния опит в продажбата, обслужването и сирвиза на GPS Навигационни системи, дава предимство на нашите клиенти да бъдат по-удовлетворени от предлаганите от нас продукти и услуги.

Техномоби ЕООД търси дългосрочни взаимоотношения с клиентите и ще поддържа тези взаимоотношения с отлични цени, гъвкавост и услуги.

 

Фирмена информация

Име: Техномоби ЕООД

Булстат: 204203427

Адрес: гр. Хасково, ул. "Одрин“ 14, вх. Б, ет. 2, ап. 6

МОЛ: Стефка Койчева Петкова

Телефон за връзка: 0877200776

E-mail: sivel@emag.bg

IBAN: BG12UBBS80021007600540

Прочети повече

Продуктови категории

369 Продукта
ТВ, Аудио, Фото & Gaming
Системи за домашно кино & Аудио Hi-Fi (5)
Здраве и красота
Спорт & свободно време
Лов & Риболов (1)
виж всички категории

Полезна информация

Продукти предлагани от Technomobi са изпратени чрез бърза доставка от куриер.
Всички продукти са нови и са изпратени с оригиналната опаковка на прозиводителя.

  • През период 2015-09-14 - 2019-11-29 поръчки с по-висока стойност от 50 лв ще се изпратят с безплатно.
    таксата за доставка за поръчки на стойност под 50 лв е 4.99 лв.

Общата стойност ще бъде изобразена в кощницата преди да завършите поръчката.

Потребителят може да върне продукт закупен от Техномоби ЕООД по следните 2 начина:

  1. Да изпрати следните данни на имейл sivel@emag.bg: 1. Номер на поръчка, 2. Имена на клиент 3. Телефон за връзка 4. Номер на касова бележка При желание, клиентът може да посочи причина за връщане. След което представител на Техномоби ЕООД ще се свърже с него.
  2. Да се свърже с нас на телефон: 0877200776, след което да изпрати продукта на адрес за връщане:

За Техномоби ЕООД

Адрес: гр.Хасково ж.к Орфей бл.18

Тел: 0877200776

Предпочитан куриер: Еконт

Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. При покупка от eMAG.bg този срок се удължава на15(петнадесет) дни. В този случай Техномоби ЕООД ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от Техномоби ЕООД стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на Техномоби ЕООД.

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако при самото получаване на стока, тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковка й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

Всички продукти, предлагани от Техномоби ЕООД разполагат с гаранция съгласно действащото законодателство и търговската политика на производителя.

Всяка стока, на която е указан срок на гаранция се изпраща на клиента с гаранционна карта, издадена от Техномоби ЕООД или оригинална гаранционна карта на производителя, в която са упоменати:
•адрес и телефон на оторизираните сервизи
•гаранционните условия на съответните сервизни центрове или производители
•гаранционен срок на закупената стока

При повреда в рамките на гаранционния срок (за стоки с гаранционна карта на Техномоби ЕООД или на производителя) стоката се изпраща (или занася) до офиса на Техномоби ЕООД, офиса на производителя или офиса на вносителя за сметка на клиента. След отстраняване на повредата - се връща на клиента за сметка на клиента. Връщането и изпращането е с куриерска фирма.

 За всички останали продукти важат гаранционните условия на съответния производител или оторизирани сервизни центрове. В сервизните центрове важат единствено оригиналните гаранционни карти, с които е получена стоката. Освен гаранционната карта в много случаи се изисква валиден платежет документ, за да бъде уважена гаранцията.

 Клиентът е длъжен да пази всички документи и опаковки, съпътстващи стоката.

Потребителите се уведомяват, че Техномоби ЕООД не е администратор на лични данни по смисъла на Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД). Съгласно Закона за защита на личните данни, потребителят има право на достъп до собствените си лични данни, които е предоставил и са станали известни на Техномоби ЕООД както и на поправка на тези лични данни. Създавайки поръчка в сайта emag.bg за този продукт потребителите изрично се съгласяват предоставените от тях лични данни да бъдат обработвани Техномоби ЕООД по електронен път при доставка на поръчани стоки и при необходимост от помощ от служител на фирмата.