Оценка от клиенти:

Предлаган и с доставка от:
eMAG
Ползи:

Избери Цвят

Избери Вътрешна памет

1.54999 лв.

Месечни вноски
от 12917 лв.
Виж повече

финансиране от 12917 лв. / месец виж повече

В наличност
Още човека гледат този продукт в момента.
виж тук

Описание

 

 

Революцията в игрите

ROG Phone 3 е най-мощният гейминг телефон, оборудван с най-новата мобилна платформа Qualcomm® Snapdragon ™ 865 Plus 5G, която предлага разширени 5G възможности за мобилна комуникация. Създаден, за да отговаря на изискванията дори на най-запалените ентусиасти на игрите, той има изключително нов дисплей със 144 Hz / 1 ms, който оставя всички конкуренти след себе си. Наред с подобрените функции, като например решението за управление AirTrigger 3, моделът включва всички функции, които напълно сте оценявали в предишното поколение, включително чудовищна батерия от 6000 mAh, уникален дизайн за странично зареждане, двойни предни високоговорители и гама модулен аксесоар. ROG Phone 3 отново повдига летвата и създава нов стандарт в сегмента за мобилни игри!

 

 

Играйте, за да спечелите

Снабден с най-бързата в света Qualcomm Snapdragon 865 Plus 5G мобилна платформа, най-съвременните LPDDR5 RAM модули и UFS 3.1 ROM, ROG Phone 3 предлага най-висока производителност за супер гладко гейминг изживяване.

 

 

 

Игри при ниски температури

Системата за охлаждане GameCool 3, внедрена в ROG Phone 3, използва усъвършенствана 3D камера за изпаряване и голям радиатор, прецизно разположени за премахване на зоните на прегряване. Охлаждащата система елиминира топлината, генерирана по време на работа с максимална скорост с невероятно високо ниво на ефективност благодарение на специално проектираните вентилационни отвори.

 

Тази високоефективна охлаждаща система позволява на ROG Phone 3 лесно да поддържа най-високата производителност по време на дълги игрови сесии, като елиминира забавянията, за да ви осигури много важно предимство пред всички конкуренти.

 

 

Външната охладителна система AeroActive Cooler 3 осигурява подобрен въздушен поток в най-горещите области, особено в близост до 5G процесора и чипа. Той може да намали повърхностните температури с до 4°C, но остава невероятно компактен и може лесно да бъде свързан към страничния интерфейс.

 

Усъвършенстваната система за охлаждане на модела ROG Phone 3 гарантира максимална експлоатационна ефективност, без значение колко играете.

 

 

 

 

Висока точност в игри

ROG Phone 3 е оборудван с изключителен AMOLED дисплей с тактова честота 144 Hz / 1 ms. В комбинация с максимална скорост на откриване на натиск от 270 Hz, което значително понижава нивото на латентност за засичане до 25 ms, този дисплей извежда игровите изживявания на следващото ниво. За да се гарантира, че изображенията, показани на ROG Phone 3, изглеждат точно така, както биха искали разработчиците на игри, цветовете на всеки дисплей са внимателно калибрирани, за да се осигури стойност на Delta-E по-малка от 1, като осигурява същата поддръжка на съдържанието HDR10+. Дисплеят също има TÜV Rheinland9 сертификат, така че не изморява много очите.

 

  

 Честота на опресняване до 144

За по-любопитен и по-плавен опит, от превъзходен реализъм, в игрите, е разработен специален екран за модела ROG Phone 3, който предлага честота на опресняване на кадрите от 144 Hz. По този начин показаното съдържание е по-силно, по-ясно и по-реалистично. Освен това значително намалява умората на очите, така че можете да играете за по-дълги периоди от време, без да изпитвате никакъв дискомфорт.

 

 

 

Висока скорост на реакция при докосване

Всяко натискане на бутон е най-интензивното преживяване в игрите. Със специално калибрирания дисплей на ROG Phone 3 ще можете да се насладите на максимална скорост на докосване от 270 Hz - което означава, че екранът се натиска 270 пъти в секунда. Това гарантира, че ROG Phone 3 перфектно записва всяко извършено натискане и реагира много точно, както бихте го искали.

 

 

Ултраточни цветове

Delta-E представлява стойността на разликата между два цвята, която и да е стойност на Delta-E по-малка от 3 не може да бъде практически разграничена от обикновеното човешко око. Екранът ROG Phone 3 предлага невероятна стойност на Delta-E, по-малка от 1, показва най-точните цветове, възможни за наистина великолепно визуално изживяване.

 

 

Режим X

Играйте в свой собствен стил

За да осигури абсолютната мощност на ROG Phone 3, режимът Unique X перфектно оптимизира работата на цялата система. Режимът X ви позволява да коригирате и персонализирате много системни параметри, за да оптимизирате работата на вашия ROG Phone 3, така че той да отговаря перфектно на всички ваши изисквания, независимо от приложенията и игровите сценарии.

 

 

Абсолютна мощност

Режимът X внимателно калибрира стандартните настройки, за да ви позволи да се насладите на оптимална производителност, но можете също да персонализирате производителността на системата, настройките на дисплея, функциите за управление при допира и настройките на мрежата, за да персонализирате перфектно режим X според вашите изисквания. ROG Phone 3 ви дава пълен контрол!

 

 

 

Играйте нон стоп

Можете да разчитате много на чудовищната батерия от 6000 mAh2, внедрена в модела ROG Phone 3, което ще ви помогне да продължите да се борите дори и в най-дългите битки. Телефонът предлага множество пасивни механизми за пестене на енергия - включително многобройни персонализирани режими на батерията и изключителна функция на хибернация - което значително удължава времето на работа между зарежданията и също така увеличава живота на батерията.

 

ROG Phone 3 се възползва максимално от батерията си от 6000 mAh, като добавя допълнителни функции за софтуерна оптимизация, които на практика могат да удвоят живота на батерията8. Пасивните механизми за пестене на енергия могат да ограничат приложенията когато не се ползват и да осигурят допълнително ниво на икономия до 67%. ROG Phone 3 непрекъснато се самооптимизира, за да осигури най-високо ниво на енергийна ефективност, без значение как се ползва!

 

 

GameFX

Високо ниво на звука в игри

Новата аудио система GameFX, с която е оборудван ROG Phone 3, е оптимизирана заедно със специалистите за оптимизация на звука на Dirac, предлагащи двойни предни стерео говорители, които доставят мощен и потапящ звук във всичките ви игри. Той също така разполага с нов специален режим за игри, който ви позволява да идентифицирате точното местоположение на други играчи, като използвате уникален аудио алгоритъм. По-големи високоговорители, повече магнити и подобрено движение на мембраната - всичко това помага за увеличаване на силата на звука, за да можете да чувате всяко движение и да се наслаждавате на конкурентно предимство в игрите.

 

AIRTRIGGER 3

Превъзходен реализъм в игрите

Системата за контрол AirTrigger 3 представя нов начин за взаимодействие с телефона ROG 3, използвайки сензори за движение, които ви позволяват да контролирате действията, като просто накланяте устройството, за напълно интуитивно игрово изживяване. Ултразвуковите сензори - разположени от дългата страна на модела ROG Phone 3 - могат да бъдат присвоени на всяко действие в играта, за потребителско изживяване, подобно на предлаганото от игровите конзоли. Сега сензорите поддържат няколко жеста, включително хоризонтален и вертикален превод и откриване на вътрешни / външни бутони.

 

Нови функции за управление на датчика за движение

Сега можете да се насладите на напълно нов начин за контрол на ROG 3 телефона! Вътрешният сензор за движение може да разпознае резки вертикални движения, за да симулира докосване на екрана.

 

 

Ненадмината свързаност

Нарастващата популярност на мултиплейър игрите носи със себе си необходимостта от внедряване на постоянни и надеждни връзки. Предлагайки 5G и WiFi 6 поддръжка, ROG Phone 3 е повече от бърз и за да гарантира ултра-стабилни връзки, сега включва технологията HyperFusion. Това позволява едновременното използване на връзки към WiFi мрежата и мобилната мрежа за данни, с интелигентно пренасочване към най-силния източник на сигнал. Системата включва и множество антени, за да се гарантира най-доброто качество на връзката винаги. С ROG Phone 3 няма да пропуснете нищо!

 

 

Страничен интерфейс

Уникалният дизайн със страничен интерфейс на модела ROG Phone 3 е специално проектиран, за да държи кабелите далеч и да ви дава повече свобода, така че никога да не нарушавате контролната си техника в игри: можете да зареждате телефона си дори тогава когато играете или предавате живо съдържание.

 

 

 

Система с 4 микрофона

За да осигури възможно най-добрите гласови комуникации в игрите, ROG Phone 3 е оборудван с конфигурация от четири цифрови микрофона със система за премахване на фонов шум, която оптимизира качеството на гласовата комуникация и в същото време филтрира фоновия шум осигурявайки кристална яснота на дискусиите в игрите.

 

 

 

Aura RGB

ROG Phone 3 има решение за управление на осветлението Aura RGB, като е оборудван с ярко лого на ROG на гърба на устройството, което поддържа цялото разнообразие от цветове и схеми за осветление и може лесно да бъде персонализирано според вашето настроение и стил.

 

  

Фокусиран е върху игрите

Системата за тройна камера, инсталирана на ROG Phone 3, е проектирана да създава снимки с превъзходно качество при всякакви условия. Той е оборудван с топ широкоъгълна камера за снимане Sony® IMX686 с 64 MP, ултрашироката камера от 13 MP и макро камера. Разширените софтуерни функции включват Video Pro Mode, както и функции Free Zoom, Wind Filter и Acoustic Focus, които помагат значително да се подобри качеството на видеозаписите. Телефонът включва и 24 MP предна камера за висококачествени групови селфита и предаване на видео съдържание на живо.

 

 

Спецификации

Основни характеристики

Тип телефон Смартфон
SIM слотове Dual SIM
Вид SIM карта Nano SIM
Oперационна система Android
Версия на операционната система Android 10
Брой ядра 8
Модел процесор Qualcomm Snapdragon 865
Честота 2.84 GHz 2.42 GHz 1.8 GHz
Технологии 2G 3G 4G 5G
Свързаност Wi-Fi Bluetooth NFC GPS
Сензори Акселерометър Жироскоп Пръстови отпечатъци Компас Разпознаване на лица Сензор за близост Светлинен сензор
Съдържание пакет Калъф Телефон
Цвят Черен
Размери 78 x 171 x 9.85 мм
Тегло 240 g
Година на лансиране 2020

Дисплей

Размери екран 6.59 inch
Тип дисплей AMOLED
Резолюция (пиксели) 2340 x 1080
Характеристики на дисплея HDR Always On Corning Gorilla Glass 6 FHD+ 144 Hz 1ms време за реакция/1 000 000:1 контрастно съотношение

Памет

Вътрешна памет 256 GB
RAM памет 8 GB

Свързване

Версия Bluetooth 5.1
Standard Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/ax
Портове USB Type C

Видео

Резолюция на основна камера 64 MP Wide 13 MP Ultrawide 5 MP Macro
Брой камери 3
Резолюция на вторична камера 24 Mpx
Видео резолюция 8K 4K UHD Full HD HD
Фото/видео характеристики Slow motion HDR Панорама Auto focus
Светкавица Да

Батерия

Тип батерия Li-Po
Капацитет батерия 6000 mAh

Производител: ASUS

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Ревюта


5

3 ревюта


Юлиян Каинчалов

13 Авг 2020

Ревю за Черен 256 GB

Отличен

Един от най мощните телефони, мечтата на всеки геймър.

Добави коментар

PhoenixSi 19 окт 2020

За да тези пари Ком бих си взел дето ще сложи тела в малкия си джоб

Александър Маринов

03 Сеп 2020

Ревю за Черен 256 GB

Отличен

Проверена поръчка

Телефона е точно това което е. Топ характеристики с куп други екстри на добра цена за класа си. Единствената ми забележка е как се управляват 2 СИМ карти, но това е лично предпочитание. Надявам се да го оптимизират. Силно препоръчвам на всеки ентусиаст, 5/5.

Добави коментар

Zdravko 25 окт 2020

Mislq Che tozi produkt e nai hubaviq

Zdravko 25 окт 2020

Taka precenih i AZ zatova si porach takav telefon

Иво Киров

14 окт 2020

Ревю за Черен 256 GB

Препоръчвам

Проверена поръчка

Нямам с какво да го сравня телефона, защото си е отделен клас направо. Дори на макс настройки на игри си работи перфектно, не прегрява и батерията държи доста.

Относно батерията - много бързо се зарежда и, ако не напъвате телефона много, ще издържи 4-5 дена.

Има доста добра камера и като цяло всички екстри, които ще Ви трябват и за един нормален телефон.

Искаше ми се да купя по-мощната версия, но явно вече я няма налична. Все пак и с този модел получавате 6+ продукт.

Добави коментар

Въпроси и отговори от клиенти (2 въпроса)


Иво Киров до 06 Сеп 2020

Аз получих пълена опаковка, в която има зарядно, книжка, жак за 3.5, вентилатор, калъф тип екзоскелет, стикери. Вече го ползвам повече от месец и съм изключително доволен. Цял ден Youtube на блутуут и батерията не може да падне. При нормална употреба издържа 2 дена. Най-интересната функция която ме изненада е вграден запис на екран, и запис на разговори.

Виж повече
Fil Andonov до 02 Сеп 2020
Vankooo до 11 окт 2020

Глобъл версия е, но със чип 865,а бе 865+🙂

Виж повече
eMAG Marketplace

Разширете бизнеса си!