Оценка от клиенти:

Предлаган и с доставка от:
eMAG
Ползи:

1.19499 лв.

Месечни вноски
от 11830 лв.
Виж повече

финансиране от 11830 лв. / месец виж повече

В наличност
Още човека гледат този продукт в момента.

Пакети и промоции

Промо пакет предлаган и с доставка от VEBORA STIL

Други оферти (9 оферти)

Product image

Последни 3 бр.

Предлаган и с доставка от Ofisitebg
Гаранция 24 месеца
Право на връщане до 14 дни

1.20000 лв.

Спестяваш 7%

1.11264 лв.

Описание


Смартфон Samsung Galaxy S10, Dual SIM, 128GB, 8GB RAM, 4G, Black
 
 
В резултат на 10-те години първенство в мобилните нововъведения, Galaxy ви представя мобилни иновации от следващо поколение.
Следващото поколение Galaxy е тук.
 
 
Телефонът, който не просто се откроява, а е напълно различен

Напълно променен дизайн, за да се премахне всичко, което пречи на изгледа ви. Без неравности, без отвличане на вниманието. Прецизно лазерно рязане, защита на екрана и Dynamic AMOLED, който е удоволствие за очите, правят Инфинити-O най-иновативният екран на Galaxy до този момент.
 
Инфинити-O дисплей е новата наистина непрекъсната гледка

Разсейването е премахнато за изживяване като на кино при гледане. С помощта на прецизно лазерно рязане, камерата е дискретно прибрана в дисплея, без да жертва качеството на снимката.

Ultrasonic сензорът за пръстов отпечатък защитава като личен сейф, и то напълно незабелeжимо

Сензорът за пръстови отпечатъци е преместен от задната част на предната, като е създаден революционен сензор на екрана. Използвайки ултразвукови импулси, той разпознава 3D издатините и вдлъбнатините на пръстовия ви отпечатък, така че само вие да имате достъп до телефона си. Той е сигурен и удобен, дори ви позволява да отключите, да дръпнете и да задържите, за да отворите желаното приложение.
 
Дисплей като кино екран - ще трябва да се убедите с очите си

Динамичният AMOLED дисплей от следващо поколение е сертифициран за HDR10+, като осигурява динамично картографиране за невероятно реален цвят и контраст във всяка сцена - дори и на тъмните. А по-светлият екран ви помага да го виждате ясно дори на ярка дневна светлина. Сдвоени със стерео високоговорители и Dolby Atmos, усещането е наистина завладяващо.
 
 
Дисплеят, намаляващ умората на очите, е проектиран така, че да се приспособи към светлината, за да се вижда още по-добре

Уникалният течен композит в Dynamic AMOLED намалява вредната синя светлина с 42%, без да променя цвета на екрана. Гледайте или играйте късно през нощта с по-малко напрежение на очите за по-добър нощен сън.
 
 
Просто докоснете стъклото, за да отключите. Сигурността е подобрена, като Ultrasonic сензорът за пръстови отпечатъци е преместен и интегриран директно в екрана.
 
Формира се следващото поколение.
 
Със следващото поколение камера не е нужно да сте професионалисти

Уловете още по-голяма част от света. Използвайте ултрашироката камера, за да правите възхитителни, кинематографични снимки със 123-градусово поле на видимост.
 
Камера

Следващото поколение камера, която ви позволява да снимате като професионалисти.
 
Пет лещи. Без торбички
 
Ултраширока мултикамера променя коренно снимките ви. Имате пълен комплект лещи в джоба си. Има телефото камера за невероятни възможности за увеличение, широкоъгълна камера за ежедневни моменти и ултра широка камера за панорамни пейзажи.
 
Изключителната камера с двойна бленда, с която тъмнината не ви плаши

Двойна бленда и композиция с много кадри извеждат светлината дори, когато наоколо е тъмно. Готови сте за снимки през деня или нощта с двойна бленда, осигуряваща ежедневен контрол на светлината — регулиране и оптимизиране на светлината, преди да докоснете затвора на камерата. Освен това мощният процесор автоматично комбинира няколко кадъра от един и същ момент с ниска осветеност в един красив кадър.
 
Телефото, широкоъгълни и ултра широки камери - достатъчно мощни, за да запечатат това, което виждате

Мощната 16-MP ултра широка камера от ново поколение ви позволява да поберете повече във всеки кадър. А в комбинация с 12-MP широкоъгълни и телефото камери можете да снимате с 2х оптично увеличение.
 
Ултра широката камера улавя сцената точно, както я виждате

С поглед, който е по-широк от широкоъгълната камера, ултра широката камера предоставя 123-градусово поле на видимост. С ултра широката корекция на обектива панорамните ви снимки няма да бъдат изкривени.
 
Ултра широката панорама разширява картината в дълбочина

Снимайте по-широки, по-високи панорами - с по-голяма перспектива - като използвате ултра широката камера. Тя снима по-голяма картина в един кадър, хоризонтално и вертикално, така че дори и да се движите по-малко, тя улавя повече.
 
 
 
Селфи

Камерата за селфи разпознава лица и бързо фокусира за удивителен автопортрет.
Live Focus (Фокус на живо)

Новата двойна предна камера ви позволява да експериментирате с дълбочина на полето и артистични ефекти, за да промените настроението на своето селфи.
 
Dual Pixel сензор

Dual Pixel сензорът улавя действието на снимките с прецизност и яснота за фокусирани селфита, които са добре осветени, дори при слаба светлина.
 
4K UHD видео

Заснемете невероятни 4K UHD видеоклипове с предна камера за първи път на телефон Samsung.
 
Hi-Motion видео без проблеми с движението

Супер стабилност превръща действието във видеоклипове от следващо ниво. Galaxy S10 записва като професионална екшън камера, използвайки ултраширока камера и прогнозивен софтуер. Функцията за супер стабилност ви гарантира плавни видеоклипове, дори когато сте на приключенско пътешествие.
 
Записът на 4K UHD и HDR10+ кара картината да оживее

Уловете невероятни кадри и ги възпроизведете с детайлите, които лично вие сте видели. С богат цвят и контраст на HDR10+ и Dynamic Tone Mapping, цветовете се запазват точно във всяка сцена.
 
Super Slow-mo (Видео на супер забавен каданс) разгръща възхитителни моменти

Запишете повече от действието при истински 960 кадъра в секунда с HD поддръжка. Или грабнете и редактирайте секции от видеоклиповете си на супер забавен каданс, за да създадете шедьовър на супер забавен каданс.
 
Камерата, която е толкова интелигентна, че прави всеки кадър достоен за споделяне

Оптимизаторът на сцени е вашият интелигентен пряк път към професионално изглеждащи снимки. Подобреният оптимизатор на сцени е интелигентен фотоасистент, който мисли за вас, като разпознава 30 популярни теми. Местното тонално коригиране автоматично настройва камерата за сцената, за да ви помогне да заснемете възможно най-добрата снимка. Освен това, функцията за откриване на недостатъци Flaw Detection ви предупреждава за проблеми със снимката.
 
Фокус на живо насочва вниманието към важните моменти

По-лесно от всякога можете да накарате предметите да изпъкнат. Режим Live Focus (Фокус на живо) използва модерна технология за откриване на хора, като ви позволява да смекчите фона и да нагласите дълбочината на полето за красиви артистични снимки. След това можете да промените вибрацията с филтри, дори и след като направите снимката.
 
Съвети за кадъра предлагат професионални насоки за изумителни снимки

Извадено от правилата на фотографията, използвано от професионалисти, усъвършенстваното машинно самообучение ви води към идеална композиция за снимки, базирана на анализа на над 100 милиона висококачествени снимки.
 
Емоджита с добавена реалност правят живота ви още по-пъстър и енергичен

Емоджитата с добавена реалност са по-изразителни отпреди. Трябва само да създадете емоджи, което изглежда точно като вас и следва движенията ви. Персонализирайте своето емоджи с добавена реалност с все по-разширяващия се свят на дрехи и аксесоари и пренесете своите съобщения на ново ниво с персонализирани стикери.
 
 
Представяне от следващо поколение за едно поколение, което иска всичко сега

Споделяйте енергия. Wireless PowerShare ви позволява да зареждате други устройства, а функцията за бързо зареждане с безжичен 2.0 зарежда телефона ви по-бързо.
 
Телефонът, който е готов да работи през целия ден, точно като вас. 24-часова интелигентна батерия, за да ви зареди през целия ден

Galaxy S10 се учи от ежедневните ви рутинни дейности и използва стила ви на употреба на смартфона, като не захранва приложенията, от които нямате нужда. Също така, адаптивният режим за пестене на енергия управлява живота на батерията, на базата на прогнозата за вашия ден. И с висок капацитет на батерията, можете да прекарате повече време, наслаждавайки се на живота и по-малко време за зареждане на батерията.
 
Безжичното PowerShare споделяне ви дава силата да споделяте

Galaxy S10 е създаден за захранване на Qi-сертфицирани устройства и някои смарт аксесоари за Samsung като например безжично зарядно устройство. Просто поставете устройството върху телефона си - без необходимост от кабели. Използвайте го, за да заредите телефона на приятел или да заредите слушалките си в движение.
 
Бързо безжично зареждане 2.0 връща към живот телефона ви по-бързо

Благодарение на силата на бързо безжично зареждане 2.0, Galaxy S10 е с по-бързо зареждане от предходните телефони Galaxy. Когато използвате безжичното зарядно устройство Duo на Samsung и с турбо охлаждащия вентилатор на зарядното не трябва да се тревожите, че телефонът ви ще прегрее.
 
Процесор, който е една стъпка напред, затова няма да ви забави

Advanced AP и RAM, за процесорна мощ от следващо поколение

Получете изключителна производителност, като използвате по-малко енергия с помощта на гениалния процесор и RAM паметта. Дори ако излъчвате на живо или играете игра със сложна графика, телефонът ви ще работи безпроблемно. И в допълнение на невронния процесор, точките за достъп захранват интелигентната камера.
 
Получавате съхранение на данните, както при мобилен компютър
Мястото за съхранение и разширяемата памет запазват специалните ви спомени на една ръка разстояние.

Изтривайте когато поискате, а не защото се налага да го направите. Телефоните Galaxy разполагат с голяма вътрешна памет, а можете да добавите още 512 GB с microSD карта.
 
Хибриден SIM ви предоставя гъвкавостта на два номера

С dual SIM, можете да използвате два номера и планове за данни на Galaxy S10. Когато нямате нужда от втора SIM карта, просто я махнете от мястото за хибриден SIM и поставете microSD на нейното място, за допълнително място за съхранение.
 
Интелигентен Wi-Fi и LTE ви свързва по-бързо със съдържанието, което обичате

Споделяйте по-бързо и не губете връзка, дори в тълпата - интелигентният Wi-Fi е по-бърз с Wi-Fi 6 и помага за избягване на Wi-Fi измами. Извън Wi-Fi мрежа ли сте? Все пак можете да постигнете невероятна LTE скорост от до 2.0 Gbps за по-малко буферинг.
 
Стерео говорители и Dolby Atmos комбинация за усещане като на кино

Потопете се в подобрен звук от Dolby Atmos със стерео говорителите от AKG. Насладете се на триизмерно аудио и поразителна яснота, богата симетрия и по-силен звук, който ви прави част от музиката и филмите.
Устойчивост във вода и от прах за издръжливост на елементите

Тревожете се по-малко за телефона си, независимо от средата. Galaxy S10 разполага с оценка IP68, най-високия стандарт за водо и прахоустойчивост за мобилни устройства.
 
Samsung Knox защитава поверителността ви във всеки пласт

Вграден в хардуера и софтуера на телефона от началото, Samsung Knox защитава телефона ви от минутата, в която е включен. Предлага многопластова сигурност и защитава най-чувствителната ви информация от злонамерен софтуер и заплахи.
 
Биометрична автентикация увеличава сигурността с персонализиран достъп

Изберете метод, който ви подхожда. Подобрената сигурност посредством Ultrasonic сензор за пръстов отпечатък ви позволява подсигурен достъп чрез Samsung Pass. Също така можете да изберете лицево разпознаване, ПИН код, схема или парола.
 
Интелигентните Wi-Fi възможности постигат по-високи скорости благодарение на Wi-Fi 6, осигурявайки стабилна и сигурна връзка дори към публични мрежи. И може да се превключва плавно на LTE, за да се постигнат невероятните скорости от 2.0Gbps.
 
Истинска революция в областта на игрите. Хардуер и софтуер разработени, за да ви осигурят по-усъвършенствана игра без забавяне.
   
 
Телефон от следващо поколение, който интелигентно се адаптира към вас, а не вие към него.

Интелигентният и усъвършенстван хардуер улавя начина, по който използвате телефона си, адаптирайки се за по-дълготрайна употреба и по-ефективна работа, така че да можете да се насладите на най-висока производителност през целия ден.
 
Интелигентната производителност прави телефона ви още по-ефективен.

Не е необходимо да намалявате употребата на телефона. Подобрената Интелигентна производителност разпознава вашите мобилни навици, като подобрява начина, по който комуникирате с телефона си - дори предвижда вашите нужди, като предварително зарежда често използваните от вас приложения, за да могат да стартират незабавно.
 
Bixby Routines подобряват ежедневието ви

Galaxy S10 се адаптират към живота ви, намаляват синята светлина и преминават към Нощен режим, за да подготвят очите ви за лягане. И ако заспите без да заредите телефона си, той изключва ненужните функции, за да помогне за удължаване на живота на батерията. Дори държи телефона ви заключен и пуска музика, когато влезете в автомобила си. Или можете да го персонализирате според своите нужди с My Routine.
 
Bixby Vision вижда света по начини, по които очите ви не могат

Получете информацията, от която имате нужда по-бързо със зрителната интелигентност от следващо ниво на Bixby. Просто насочете камерата към нещо, което искате да преведете, купите или хапнете. Също така можете да се насладите на подобрената добавена реалност, докато използвате новите функции на режим Apps, за да видите виртуално как новият хладилник, който сте харесали, ще изглежда в кухнята ви.
 
NPU променя начина, по който улавяте и виждате света чрез телефона си

Смартфонът има по-умна камера, с подобрени възможности на невронния процесор, така че да разпознава повече сцени с по-голяма точност. По този начин Galaxy S10 разпознава заобикалящата ви среда с оптимизиране на сцените и вижда повече с Bixby Vision.
 
Предложения за кадри ви позволяват да заснемате невероятни снимки

Лошите кадри са в миналото. Избирайки от библиотека с над 100 милиона висококачествени снимки, Galaxy S10 препоръчва лесни начини за композиция на вашите собствени, професионално изглеждащи снимки.
 
Емоджи с добавена реалност разпознава лицето ви и създава ваш дигитален двойник

Galaxy S10 разпознава вашите уникални черти и ги трансформира в емоджи с невероятна индивидуалност. Machine learning е начинът, по който телефонът проследява вашите лицеви и телесни движения, за да вдъхне живот на вашето емоджи с добавена реалност.
 
AI функцията улеснява живота ви. Bixby Routines предлага често използвани приложения и функции, базирани на времето и местоположението, за да развие естествено, интелигентно преживяване само за вас.
 

 

Спецификации

Основни характеристики

Тип телефон Смартфон
SIM слотове Dual SIM
Вид SIM карта Nano SIM
Oперационна система Android
Версия на операционната система Android 9.0 Pie
Брой ядра 8
Технологии GPRS 2G 3G 4G
Свързаност Wi-Fi Bluetooth NFC GPS
Сензори Акселерометър Барометър Жироскоп Пръстови отпечатъци Компас Сензор за близост Светлинен сензор
Съдържание пакет Телефон 3арядно за телефон
Цвят Черен
Размери 70.4 x 149.9 x 7.8 мм
Тегло 157 g
SAR (W/кг) 0.79
Година на лансиране 2019
Защита Прахоустойчив Водоустойчив

Дисплей

Размери екран 6.1 inch
Тип дисплей AMOLED
Резолюция (пиксели) 1440 x 3040
Характеристики на дисплея Always-on display HDR10+ Corning Gorilla Glass 6

Памет

Вътрешна памет 128 GB
RAM памет 8 GB
Memory card slot MicroSD

Свързване

Версия Bluetooth 5.0 A2DP LE aptX
Standard Wi-Fi Dual Band Wi-fi direct Wi-fi hotspot 802.11 a/b/g/n/ac/ax
Портове USB Type C Жак 3.5мм

Видео

Резолюция на основна камера 12 MP Wide 12 MP Telephoto 16 MP Ultrawide
Брой камери 4
Резолюция на вторична камера 10 Mpx
Видео резолюция Full HD HD 4K
Фото/видео характеристики HDR Панорама
Светкавица Да

Батерия

Тип батерия Li-Ion
Капацитет батерия 3400 mAh

Производител: Samsung

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Купи със

Ревюта


4.89

9 ревюта


torettos

25 юни 2019

Ревю за Зелен 128 GB

Отличен

Проверена поръчка

Отличен телефон (камерофон), бърз, удобен, особено за снимане със всичките "екстри" е невероятен за любилите на мобилната фотография и още много много други неща които са на ТОП ниво... силно го препоръчвам!

Добави коментар

Тенчо Тенчев

16 Мар 2020

Ревю за Син 128 GB

Идеален

Проверена поръчка

Нямам думи колко жесток телефон е това. Трябва да се изпробва от всеки, кокто има яъзможност!

Добави коментар

Петя Ефтимова

23 окт 2019

Ревю за Зелен 128 GB

Страхотен

Препоръчвам!

Добави коментар

krasen kanev

14 Сеп 2019

Ревю за Зелен 128 GB

Много съм доволен

Проверена поръчка

оригинален продукт, препоръчвам!

Добави коментар

Ивайло Стоянов

02 Авг 2019

Ревю за Черен 128 GB

Отличен

Проверена поръчка

за сега е супер телефона

Добави коментар

yavorin

10 Авг 2019

Ревю за Черен 128 GB

Отличен

Проверена поръчка

Перфектен.

Добави коментар

Hristo156

09 юни 2020

Ревю за Черен 128 GB

Отличен

Проверена поръчка

Телефонът е много як.

Добави коментар

Иванка Петрова

02 юни 2020

Ревю за Червен 128 GB

Добър

Проверена поръчка

До този момент съм много доволна

Добави коментар

Александър Колев

09 Сеп 2020

Ревю за Черен 128 GB

Препоръчвам

Проверена поръчка

Много добър телефон, единствено fingerprint reader-а е ненадежден

Продавачът беше отличен и въпреки промяната в желанията ми за доставка, в последния момент, успя да отреагира и удовлетвори нуждите ми

Добави коментар

Въпроси и отговори от клиенти


Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.

eMAG Marketplace

Разширете бизнеса си!