Смартфон Samsung Galaxy S10e, Dual SIM, 128GB, 6GB RAM, 4G, Black

Избери Цвят: Черен

Доставка в:

Ползи:
  • Получавате 16 точки при плащане с еMAG карта виж повече

  • Право на връщане до 14 дни

  • Включена гаранция: виж повече

    • Физическо лице по ЗЗП: 24 месеца

ПЦД: 1.419,98 лв.

780,00 лв.

Разлика: 639,98 лв.

финансиране от 40,22 лв. / месец виж повече

Предлаган и с доставка от: BuyBest

В наличност

Купи на изплащане
от 40,22 лв.

Други оферти (5 оферти)

Product image

Последни 3 бр.

Предлаган и с доставка от Creative Phone
Право на връщане до 30 дни

756,40 лв.

Подобни продукти

Описание

Смартфон Samsung Galaxy S10e, Dual SIM, 128GB, 6GB RAM, 4G, Black
 
 
В резултат на 10-те години първенство в мобилните нововъведения, Galaxy S10e, S10 и S10+ представят мобилни иновации от следващо поколение.
 Пристигна следващото поколение на Galaxy.
 
 
Телефонът, който не просто се откроява, а е напълно различен

Напълно променен дизайн, за да се премахне всичко, което пречи на изгледа. Без неравности, без отвличане на вниманието. Прецизно лазерно рязане, защита на екрана и Dynamic AMOLED, който е удоволствие за очите, правят Инфинити-O най-иновативният дисплей на Galaxy до този момент.
 
Инфинити-O дисплей е новата наистина непрекъсната гледка

Разсейването е премахнато за изживяване като на кино при гледане. С помощта на прецизно лазерно рязане, камерата е дискретно прибрана в дисплея, без да жертва качеството на снимката.

Ultrasonic сензорът за пръстов отпечатък защитава като личен сейф, и то напълно незабелжимо

Сензорът за пръстови отпечатъци е преместен от задната част на предната, като е създаден революционен сензор на екрана. Използвайки ултразвукови импулси, той разпознава 3D издатините и вдлъбнатините на пръстовия отпечатък, така че никой да няма достъп до телефона, освен вобственика му. Той е сигурен и удобен, дори позволява да отключвате, да дръпнете и да задържате, за да отворите желаното приложение.
 
Дисплей като кино екран - ще трябва да се убедиш с очите си

Динамичният AMOLED дисплей от следващо поколение е сертифициран за HDR10+, като осигурява динамично картографиране за невероятно реален цвят и контраст във всяка сцена - дори и на тъмните. А по-светлият екран помага да го виждате ясно дори на ярка дневна светлина. Сдвоени със стерео високоговорители и Dolby Atmos, усещането е наистина завладяващо.
 
 
Комфортен дисплей за очите, регулиращ яркостта за по-добро гледане

Уникално плавният Dynamic AMOLED намалява вредната синя светлина с 42%, без да променя цвета на екрана. Гледайте или играйте късно през нощта с по-малко напрежение на очите, за по-добър сън.
 
Формира се следващото поколение.
 
Със следващото поколение камера не е нужно да си професионалист

Уловете още по-голяма част от света. Ползвайки ултрашироката камера, за да правите възхитителни, кинематографични снимки със 123-градусово поле на видимост.
 
 
Изключителната камера с двойна бленда, с която тъмнината не плаши вече

Двойна бленда и композиция с много кадри извеждат светлината дори, когато наоколо е тъмно. Готови сте за снимки през деня или нощта с двойната бленда, осигуряваща ежедневен контрол на светлината — регулиране и оптимизиране на светлината, преди да докоснете затвора на камерата. Освен това мощният процесор автоматично комбинира няколко кадъра от един и същ момент с ниска осветеност в един красив кадър.
 
Телефото, широкоъгълни и ултра широки камери - достатъчно мощни, за да запечатат това, което виждаш

Мощната 16-MP ултра широка камера от ново поколение позволява да поберете повече във всеки кадър. А в комбинация с 12-MP широкоъгълни и телефото камери можете да снимате с 2х оптично увеличение.
 
Ултра широката камера улавя сцената точно, както я виждате

С поглед, който е по-широк от широкоъгълната камера, ултра широката камера предоставя 123-градусово поле на видимост. С ултра широката корекция на обектива панорамните снимки няма да бъдат изкривени.
 
Ултра широката панорама разширява картината в дълбочина

Снимайте по-широки, по-високи панорами - с по-голяма перспектива - като използвате ултра широката камера. Тя снима по-голяма картина в един кадър, хоризонтално и вертикално, така че дори и да се движиш по-малко, тя улавя повече.
 
 

 
Селфи

Камерата за селфи разпознава лица и бързо фокусира за удивителен автопортрет.
Live Focus (Фокус на живо)

Новата двойна предна камера позволява да експериментирате с дълбочина на полето и артистични ефекти, за да промениш настроението на своето селфи.
 
Dual Pixel сензор

Dual Pixel сензорът улавя действието на снимките с прецизност и яснота за фокусирани селфита, които са добре осветени, дори при слаба светлина.
 
4K UHD видео

Заснемете невероятни 4K UHD видеоклипове с предната камера за първи път на телефона Samsung.
 
Бързо видео, което не ви кара да се чувствате замаяни
Видеозаписи с голяма стабилност.

Galaxy, професионални заснемания с ултра-широк и по-предсказуем софтуер. Супер стабилност, помага да направите ясни снимки дори ако сте в движение.
 
Записът на 4K UHD и HDR10+ кара картината да оживее

Уловете невероятни кадри и ги възпроизведете с детайлите, които лично сте видяли. С богат цвят и контраст на HDR10+ и Dynamic Tone Mapping, цветовете се запазват точно във всяка сцена.
 
Super Slow разширява невероятните моменти

Запишите повече от действието при истински 960 кадъра в секунда с HD поддръжка. Или заснемете и редактирайте сесии от видеоклиповете си със супер забавен каданс, за да създадете.
 
Интелигентна камера, че искате да споделите всичките си снимки
Оптимизаторът на сцени е вашият бърз начин да правите снимки като професионалист.


Оптимизаторът на сцени е интелигентен пряк път към професионално изглеждащи снимки. Подобреният оптимизатор на сцени е интелигентен фотоасистент, който мисли вместо вас, като разпознава 30 популярни теми. Местното тонално коригиране автоматично настройва камерата за сцената, за да помогне да заснемете възможно най-добрата снимка. Освен това функцията за откриване на дефекти предупреждава за проблеми със снимката.
 
Фокус на живо насочва вниманието към важните моменти

По-лесно от всякога можете да накарате предметите да изпъкнат. Режим Live Focus (Фокус на живо) използва модерна технология за откриване на хора, като позволява да смекчите фона и да нагласите дълбочината на полето за красиви артистични снимки. След това можете да промените смущениятас филтри, дори и след като направите снимката.
 
Съвети за кадъра предлагат професионални насоки за изумителни снимки

Изваждено от правилата на фотографията, използвано от професионалисти, усъвършенстваното машинно самообучението води към идеална композиция за снимки, базирана на анализа на над 100 милиона висококачествени снимки.
 
Емоджита с добавена реалност

Емоджитата с добавена реалност са по-изразителни отпреди. Трябва само да създадете емоджитата. Персонализирайте своето емоджи с добавена реалност с все по-разширяващия се свят на дрехи и аксесоари и пренесете своите съобщения на ново ниво с персонализирани стикери.
 
Телефонът, който е готов да работи през целия ден.
24-часова интелигентна батерия, за да е зареден за през целия ден


Телефоните на Galaxy се учат от ежедневните рутинни дейности и ползва стила ви на употреба на смартфона, като не захранва приложенията, от които нямате нужда. Също така, адаптивният режим за пестене на енергия управлява живота на батерията, на базата на прогнозата за целият ден. А с високият капацитет на батерията, можете да прекарвате повече време, наслаждавайки се на живота и по-малко време в зареждане.
 
Безжичното PowerShare споделяне придава силата да споделяте

Проектиран за зареждане на сертифицирани Qi устройства и някои преносими устройства на Samsung, като например безжично зарядно устройство. Просто поставете устройството върху телефона без кабел. Използвайте го, за да зареждате телефона или слушалките на приятел, когато пътувате.
 
Бързо безжично зареждане 2.0 връща към живот телефона ти по-бързо

Благодарение на моща на бързото безжично зареждане 2.0 е с по-бързо зареждане от предходните телефони Galaxy, когато използвате безжичното зарядно устройство Duo Pad на Samsung и с турбо охлаждащия вентилатор на зарядното не трябва да се тревожите, че телефона ще прегрее.
 
Процесор, който е една стъпка напред, затова няма да те забави

Получавате по-добро представяне докато използвате по-малко енергия с по-мощен процесор и достатъчно RAM памет. Дори ако излъчвате на живо и играете игра с тежка графика, телефонът работи безпроблемно. И в допълнение на невронния процесор, точките за достъп захранват интелигентната камера.
 
Получавате съхранение на данните както при мобилен компютър

Изтрийте, когато искате, а не защото трябва да направите това. Galaxy телефоните имат голяма вътрешна памет, но можете да добавите допълнително с 512 GB microSD карта.
 
Хибриден SIM предоставя гъвкавостта на два номера

С опцията за двойна SIM карта, можете да използвате два телефонни номера на телефоните на Galaxy. Когато не се нуждаете от втората SIM карта, просто я извадете от хибридния слот на SIM картата и поставете microSD карта за допълнително място за съхранение.
 
Интелигентен Wi-Fi и LTE свързва по-бързо със съдържанието, което обичате

Споделяйте по-бързо и не губи връзка, дори в тълпата - интелигентният Wi-Fi е по-бърз с Wi-Fi 6 и помага за избягване на Wi-Fi измами. Извън Wi-Fi мрежата ли сте? Все пак можете да постигнете невероятна LTE скорост от до 2.0 Gbps за по-малко буферинг.
 
Стерео говорители и Dolby Atmos комбинация за усещане като на кино

Потопете се в подобрен звук от Dolby Atmos със стерео говорителите от AKG. Насладете се на триизмерно аудио и поразителна яснота, богата симетрия и по-силен звук, с който сте част от музиката и филмите.
Устойчивост във вода и от прах за издръжливост на елементите

С по-малко тревоги за телефона, независимо от средата. Galaxy разполага с оценка IP68, най-високия стандарт за водо и прахоустойчивост за мобилни устройства.
 
Samsung Knox защитава поверителността във всеки пласт

Вграден в хардуера и софтуера на телефона от началото, Samsung Knox защитава телефона от минутата, в която е включен. Предлага многопластова сигурност и защитава най-чувствителната ти информация от злонамерен софтуер и заплахи.
 
Биометрична автентикация увеличава сигурността с персонализиран достъп

Изберете метод, който да ви подхожда. Подобрената сигурност посредством Ultrasonic сензор за пръстов отпечатък позволява подсигурен достъп чрез Samsung Pass. Също така можете да изберете лицево разпознаване, ПИН код, схема или парола.
 
Интелигентният Wi-Fi достига по-бързи скорости с Wi-Fi 6, като се свързва надеждно и сигурно дори в обществените мрежи. И безпроблемно превключва към LTE, за да достигне до невероятни скорости на данните до 2.0Gbps
 
Истинска революция в областта на игрите. Разработен хардуер и софтуер, за да осигури по-усъвършенствана игра без забавяне.
   
 
Телефонът, който се адаптира, така че не е нужно да се адаптирате към него

Работете, без да спирате и бъдете една крачка напред. Интелигентният и усъвършенстван хардуер запазва начина, по който използвате телефона си, като се регулира за по-дълго време и работи по-ефективно, така че можете да се насладите на целия ден с най-висока производителност.
 
Телефонът, който се учи от твоите навици и безпроблемно се вписва в деня ти

Интелигентна производителност прави телефона още по-ефективен. Не е необходимо да намалявате употребата на телефона. Подобрената Интелигентна производителност разпознава мобилните навици, като подобрява начина, по който комуникирате с телефона си - дори предвижда нуждите ви, като предварително зарежда често използваните от приложения, за да могат да стартират незабавно.
 
Bixby Routines подобряват ежедневието

Galaxy се адаптират към живота ви, намаляват синята светлина и преминават към Нощен режим, за да подготвят очите за сън. И ако заспите без да заредите телефона, той изключва ненужните функции, за да помогне за удължаване на живота на батерията. Дори държи телефона заключен и пуска музика, когато влезете в автомобила. Или можете да го персонализирате според своите нужди с My Routine.
 
Bixby Vision вижда света по начини, по който очите не могат

Получете информацията, от която имате нужда по-бързо със зрителната интелигентност от следващото ниво на Bixby. Просто насочете камерата към нещо, което искате да преведете, купите или хапнете. Също така можете да се насладите на подобрената добавена реалност, докато използвате новите функции на режим Apps, за да видите виртуално как новият хладилник, който желаете, ще изглежда в кухнята.
 
NPU променя начина, по който улавяш и виждаш света чрез телефона си

Със по-умна камера, като подобрени възможности на невронния процесор, така че да разпознава повече сцени с по-голяма точност. По този начин Galaxy разпознава заобикалящата среда с оптимизиране на сцените и вижда повече с Bixby Vision.
 
Предложения за кадри позволява да заснемате невероятни снимки

Лошите кадри са в миналото. Избирайки от библиотека с над 100 милиона висококачествени снимки, Galaxy препоръчва лесни начини за композиция на собствени, професионално изглеждащи снимки.
 
Емоджи с добавена реалност разпознава лицето ти и създава твой дигитален двойник

Galaxy разпознава уникалните черти и ги трансформира в емоджи с невероятна индивидуалност. Machine learning е начинът, по който телефонът проследява лицеви и телесни движения, за да вдъхне живот на емоджитата с добавена реалност.
 
AI функцията улеснява живота. Bixby Routines предлага често използвани приложения и функции, базирани на времето и местоположението, за да развият естествено, интелигентно преживяване.
 

 

shopping assistant icon
С Търсачката за продукти намери лесно, това което искаш
Избери правилния продукт

Други потребители са разгледали и

Спецификации

Основни характеристики

Тип телефон Смартфон
SIM слотове Dual SIM
Вид SIM карта Nano SIM
Oперационна система Android
Версия на операционната система Android 9.0 Pie
Брой ядра 8
Модел процесор Qualcomm Snapdragon 855
Честота 2.73 GHz 2.31 GHz 1.95 GHz
Технологии 2G 3G 4G
Свързаност Wi-Fi Bluetooth NFC GPS
Сензори Акселерометър Барометър Жироскоп Пръстови отпечатъци Сензор за близост Светлинен сензор
Съдържание пакет Телефон
Цвят Черен
Размери 69.9 x 7.9 x 142.2 мм
Тегло 150 g
SAR (W/кг) 0.70
Година на лансиране 2019
Защита Водоустойчив Прахоустойчив
RO-ALERT Да

Дисплей

Размери екран 5.8 inch
Тип дисплей AMOLED
Резолюция (пиксели) 2280 x 1080
Характеристики на дисплея 522 PPI

Памет

Вътрешна памет 128 GB
RAM памет 6 GB
Memory card slot MicroSD

Свързване

Версия Bluetooth 5.0 A2DP LE aptX
Standard Wi-Fi Dual Band Wi-fi direct Wi-fi hotspot 802.11 a/b/g/n/ac/ax
Портове Жак 3.5мм USB Type C

Видео

Брой камери 3
Резолюция на основна камера 12 MP Wide 16 MP Ultrawide
Резолюция на вторична камера 10 Mpx
Видео резолюция HD Full HD 4K
Фото/видео характеристики Панорама HDR
Светкавица Да

Батерия

Тип батерия Li-Ion
Капацитет батерия 3100 mAh

Производител: Samsung

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Купи със

Ревюта


4.27

11 ревюта

7

Ревю на клиенти на eMAG

82%

Позитивни ревюта


ЗДРАВКА ГЕОРГИЕВА

10 Мар 2022

Ревю за Черен 128 GB

Средно

Ревю на Ползвател на еМАG

Телефончето е супер,но не ми харесва,че всеки се опитва да те прецака.В описанието е с един процесор,а пристига с друг.Не е коректно 😀

Добави коментар

Георги Дойчинов

18 апр 2021

Ревю за Бял 128 GB

Средно

Ревю на Ползвател на еМАG

Когато го разопаковах установих, че ми е продадена мостра - телефона беше без фолио. Добре е да се предупреждава и да се намалява цената на такъв тип стока...

Добави коментар

Евгени Петров

29 Юли 2020

Ревю за Черен 128 GB

Препоръчвам

 Ревю на клиент на еМАG

Взех го разопакован, така че на по-ниска цена (~700лв), но нямам грижи с телефона.
Малко загрява като снимаш видеоклип, за игри не съм го пробвал но сигурно и там е така.
Няма лед индикатор за съобщения, но има приложения, който вършат още по-добра работа от него благодарение на AMOLED Always On Display-a.
От батерията също съм доволен - за моето ползване 2 дни спокойно си кара.
Да не говорим, че е един от най-малките телефони на пазара с такива характеристики.

Добави коментар

Милена Георгиева

21 фев 2020

Ревю за Черен 128 GB

Добър

 Ревю на клиент на еМАG

Много съм доволна надмина очакванията ми.

Добави коментар

Preslava Nikolova

19 фев 2020

Ревю за Червен 128 GB

Оценка 6

 Ревю на клиент на еМАG

много добър телефон

Добави коментар

vava

14 фев 2020

Ревю за Сребрист 128 GB

Отличен

 Ревю на клиент на еМАG

Страхотен телефон.

Добави коментар

vava

09 фев 2020

Ревю за Зелен 128 GB

Отличен

Ревю на Ползвател на еМАG

Мощен, компактен телефон с много добра камера.

Добави коментар

Петьо Рангелов

07 фев 2020

Ревю за Черен 128 GB

Препоръчвам

 Ревю на клиент на еМАG

Телефона е много добър

Добави коментар

Ненко Копарански

24 яну 2020

Ревю за Сребрист 128 GB

Страхотен

 Ревю на клиент на еМАG

Ползвам телефона малко повече от месец,камерата е супер,прави много добри снимки.Телефона е перфектен за жена или за човек който иска да го държи спокойна в ръката,защото размерите са компактни.Харесва ми всичко и цената си заслужава,в този ценови клас няма по-добър телефон,единствения минус за мен е батерията,изкарва два дни без активно ползване,а активно ден.

Добави коментар

Preslava Nikolova 19 фев 2020

Телефонът е уникален.Силно препоръчвам, защото за тази цена, качеството е в пъти повече.

Николай Хаджиев

17 окт 2019

Ревю за Черен 128 GB

Много съм доволен

 Ревю на клиент на еМАG

Бърза доставка отличен продукт

Добави коментар

Най-често добавяни продукти в Любими

Въпроси и отговори от клиенти


Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.