Оценка от клиенти:

Предлаган и с доставка от: THB Distribution

2210 лв.

В наличност

Включена гаранция: виж повече

Физическо лице: 24 месеца

Описание

1. Описание на продукта Isotronic Соларната LED лампа Фенер осигурява автоматично при стъмване една приятна светлина на вашата градина или тераса. Благодарение на висококачествени соларни клетки ежедневно зареждането се осъществява бързо и надеждно без допълнителни разходи за електричество. Осветлението е великолепно, подходящо за атрактивна декорация на градината и дома, за къмпинг или за създаване на прекрасна атмосфера при партита. За гъвкава употреба и пестене на енергия. 2.Инсталация и подръжка Моля да внимавате непременно за това, че преди първоначална употреба акумулаторната батерия трябва напълно да се зареди за около 12 часа на слънце. Контролирайте на редовни интервали функциите на LED соларната лампа. Ако забележите проблеми в нормалните функции, вероятно е необходимо да смените акумулаторната батерия. (вижте в т.3) 3. Смяна на батерията 1.Отворете отделението за батерията. 2. Отстранете старата акумулаторна батерия. 3. Поставете новата акумулаторна батерия тип Ni-Mh с 1,2V, 600 mA. При това внимавайте за съблюдаване на правилния поляритет. Ние препоръчваме преди поставяне на батерията, напълно да я заредите с устройство за зареждане на батерии (не е налично в комплекта). 4. Затворете напълно отделението с батерията. 4. Технически данни на Изотроник LED соларната лампа с топло бяла светлина:
Захранване с напрежение: акумулаторна батерия тип Ni-Mh, 1,2 V, 600 mA(включенa), при необходимост може да бъде подменена. Захранване с електричество: поликристални соларни клетки (соларен панел 2V, 40 mA) Продължителност на светене: до 8 часа при напълно заредена батерия Ключ: Вкл./Изкл. Работна температура: от -5 до +50 С и < = 90 % R.H Tемпература на съхранение: от -5 до +50 С и < = 90 % R.H При ниски температури може да се достигне до по-ниска продължителност на светене. Моля съхранявайте соларната лампа при наличие на проблем в изключено състояние на топло място, тъй като в противен случай може да се стигне до непоправими повреди или цялостно разреждане на зареждаемата батерия. Преди ново пускане в работа на соларната лампа е необходимо отново батерията изцяло да се зареди. (виж т.2) 5. Внимание: Указания за батериите: Указания за отстраняване на батериите: след излизане на батериите от употреба същите трябва да се изхвърлят в специализирани места за събиране на отпадъци, но не и в местата за събиране на битови отпадъци. 6. Указания за сигурност: Важно: Не се поемат гаранции за уреда, ако не са спазени указанията за работа, посочени в ръководството за експлоатация. За такива нарушения производителят и търговецът не поемат отговорност. - Уредът трябва да се използва само с предвиденото за целта напрежение. - При евентуален ремонт трябва да се използват само оригинални резервни части, за да се избегнат възможни увреждания. - Ремонт или подмяна на части трябва да се извършват само от специалист. - Призводителят или търговецът не носят отговорност за допуснати грешки от неправилна експоатация. - Във всеки случай трябва да се провери дали уредът е подходящ за съответното място. 7. Гаранция Гаранцията за уреда е 2 години. Гаранцията обхваща отстраняване на всички повреди, възникнали от некачествени фабрични материали. Не се поемат гаранции за износващите части например за батериите или щети, причинени от неспазване на инструкциите за експлоатация. Тъй като Isotronic няма влияние върху правилния и съобразен монтаж или върху експлоатацията, може да приеме само гаранцията за готовото изделие и безупречното му състояние. Това важи предимно в случаите, когато с уреда са извършени промени или опити за ремонти, променен е бутонът за включване или други части или при неправилна употреба това води до увреждане на уреда. Производител:ISOTRONIC/Германия

Спецификации

Основни характеристики

Тип продукт Соларна лампа
Тип монтиране Почва
Стил Арт Деко
Форма Фенер
Брой цветове 1
Съдържание пакет 1 х Соларна лампа
Цвят Бял

Технически характеристики

Захранващо напрежение 1.2 V
Вид крушка LED
Тип светлина Топла
Брой източници на осветление 1
Тип клетка на акумулатор Ni-MH
Автономия 8 h
Време на зареждане 12 h
Тип ключ Класически

Производител: Isotronic

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Ревюта


Бъди първият написал ревю

Избери звезда за да оцениш продукта

Въпроси и отговори от клиенти

Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.

image

Разширете бизнеса си!