Кампанията изтича след
часа
минути
секунди

Оценка от клиенти:

Предлаган от : Macoins Gold

12500 лв.

В наличност

Описание

Сребърен медал Свети Георги и Небесен Ангел
Емисия 2015 г.
Метал: Ag 995/1000
Тегло: 15.55 грама
Размер: 30 мм
Дебелина: 3.5 мм
Медалът "Свети Георги и Небесен ангел" е произведен чрез най-високи технологии на медалното производство. Характеризира се с ясно изразен релеф и стилно излъчване. Медалът е произведен от най-висока проба сребро. Поставен е във високо качествена кутия.
На лицевата страна e изобразен Свети Георги - символ на сила. Закрилник на смелите и силните. Дава сила за справяне с всички житейски препядствия.
На обратната страна е изобразен Небесен ангел - Безплътно същество, надарено с ум, воля и чувство, което по своята сила и могъщество е по-силно от човека. Появата му винаги вещае добри новини. Символът му е като щит за човека.

Спецификации

Характеристики

Тип Медал

Производител: Macoins Gold

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Ревюта


Бъди първият написал ревю

Избери звезда за да оцениш продукта

Въпроси и отговори от клиенти

Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.

image