Описание

Столче за кола KIDDY EVO-LUNAFIX I SIZE включително KIDDY Isofixbase - група 0+ - от новородено до 13кг.
От 0 до 15 месеца
Kiddy evo-lunafix I SIZE е тестван и одобрен в съответствие с последните изисквания на Safety Standard ECE-R44/04.Той е официално одобрен като „полу-универсален“ клас продукт /във връзка с базата Изофикс/.
Kiddy evo-lunafix осигурява висока степен на сигурност и защита на бебето и порастващото дете чрез използването на ударопоемащи материали.
Енергията, която се генерира по време на удар, се поема от конструкцията на кошничката или стола преди да достигне до уязвимите части на тялото на детето.
Kiddy evo-lunafix I SIZE е особено подходящ за най-малките бебета, защото осигурява възможно най-изправената позиция на гърба на бебето.
Допълнително удобство е, че рамката, която позволява изцяло легнала позиция на бебето не е плътна, което дава възможност за допълнителна вентилация и предпазва от изпотяване.
Съвместимо с колички Easywalker-June, Qtro,Mini stroller; iCandy-Apple, Cherry, Peach, Pear; Mothercare-Orb; Mutsy-4 rider, Evo, Igo, Urban rider; Quinny Speedi-Moodd, Speedy; Stokke-Xplory; TFK-Buggster S, DOT, Joggster, X3, X4, Joggster III
Съвместимостта не е 100 процента гарантирана, необходимо е да се свържете с доставчика на количката за да получите потвърждение и информация за това дали е необходимо да се закупят допълнителни адаптори.

Спецификации

Главни характеристики

Тип продукт Стол за кола
За Момчета Момичета
Възраст 0 -15 месеца
Максимално поддържано тегло 13 Kg
Група (седалки) 0+
Интервал тегло 0 - 13 кг
Система на захващане Isofix
Цвят Зелен

Производител:Kiddy

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Ревюта

Бъди първият написал ревю

Избери звезда за да оцениш продукта

Въпроси и отговори от клиенти

Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.

image