Оценка от клиенти:

Предлаган от : Ozone

3490 лв.

Доставка до 2 дни

Описание

Super Minds е първата учебна система, фокусирана върху активното развиване на мисловния процес у учениците. Системата включва 7 нива и като интензивен курс за начално обучение е оптимална за 5 и повече часа седмично. С успех се използва в частните училища и школи в Европа. Системата е подходяща за ученици от 5 до 12 години, които искат да постигнат ниво А2.

Учебната система предоставя разнообразни задачи, които имат за цел да активизират мисленето на децата, да развият паметта им, да подобрят концентрацията им, да събудят въображението им. Атрактивни герои вървят с учениците през всички нива на учебната система, като се сменят на всеки две нива.

Super Minds 3 покрива ниво A1 (High beginner и Low elementary) и осигурява знания, необходими за сертификатен изпит Cambridge YLE: Movers. Учебникът осигурява 200 учебни часа, които могат да бъдат разширени до 320.
Всеки урок се състои от 12 страници, като на първите 6 страници се въвежда основният нов учебен материал, а останалите 6 страници са предвидени за практически упражнения.
Уроците са обособени на няколко раздела.
Във Vocabulary и Grammar се въвеждат основните лексикални и граматични правила.
В Skills вниманието е фокусирано върху развитието на четирите езикови умения (слушане, четене, писане и говорене).
Thinking Skills включва текстове на исторически и други любопитни теми, както и задачи за дискусии и създаване на проекти.
English for School представя текстове на теми от различните училищни предмети (литература, история, биология, математика, физика)

Учебникът е в комплект с интерактивен с DVD-ROM. В него са включени игри, анимационни истории, интерактивни упражнения с възможност за записи на самите ученици, песни с караоке версии, необходими за някои от задачите в учебника, забавни упражнения с фокус върху граматиката и лексиката, въведени във всеки урок.

Одобрено от МОН със Заповед NoРД 09-320/04.03.2014 г.

Спецификации

Характеристики

Година на издаване 2012
Автор Herbert Puchta
Жанр Английски език
Брой страници 128
Колекция Училище
Категория 3. клас 1. клас 2. клас 4. клас

Производител: Herbert Puchta

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Купи със

Ревюта


Бъди първият написал ревю

Избери звезда за да оцениш продукта

Въпроси и отговори от клиенти

Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.

image