Оценка от клиенти:

Предлаган и с доставка от: eMAG
Ползи:
  • Проверка на пратката

  • Заявка за безплатно връщане до 30 дни виж повече

76999 лв.

В наличност

Включена гаранция: виж повече

Физическо лице: 24 месеца

Описание

Автоматични програми Потреблението на вода, температурата на водата и времето за изплакване се регулират с точност съобразно нивото на замърсяване. Така постигате отлични резултати и пестите вода и енергия. AquaStop Системата AquaStop се състои от двустенен водозахранващ маркуч, предпазен клапан и подова ваничка с поплавък и предлага 100% защита от наводнения – с гаранция от Бош за целия живот на уреда. Електронен таймер за отложен старт
С функцията за отложен старт можете предварително да зададете програмата и избран начален час. По този начин използвате уреда в удобно за вас време, през деня, когато сте на работа, или през нощта. След стартиране на програмата на дисплея се показва точно оставащото време. LoadSensor Теглото на заредените съдове се определя чрез въртящ се сензор на скоростта, който разпознава нивото на водата. Когато има повече съдове, е необходимо по-голямо количество вода за накисването им и нивото на водата пада. В такъв случай се добавя още вода. При по-малко съдове се използва по-малко вода за изплакване. Сензорът за количество гарантира оптимално използване на водата дори при половин зареждане или частично зареждане, за да пестите вода и ток. Vario кошница Vario кошницата се поставя лесно на долното ниво и осигурява допълнително място за прибори. Тя е включена в стандартното оборудване на всички модели ActiveWater без VarioDrawer. Технология за защита на стъклото Меката вода причинява корозия на стъклото, затова съдомиялните Bosch с технология за защита на стъклото постоянно регулират степента на твърдост. Ето как предпазваме ценните ви стъклени съдове и деликатен порцелан - с постоянна грижа при миене. AquaSensor AquaSensor регулира разхода на вода в зависимост от типа и степента на замърсяване, като използва светлинни лъчи за управление на изплакването. В зависимост от остатъците храна, мазнина или препарат във фазата на изплакване, процесът се анализира, за да се определи дали трябва да продължи. EcoSilence DriveTM За да увеличим ефикасността от чистенето, разработихме икономичния EcoSilence DriveTM. Той е изключително тих, ефективен и гарантира нисък разход на енергия. Двигателят EcoSilence DriveTM е безчетков и много тих, а безупречните резултати са гарантирани.

Съвместими аксесоари

Спецификации

Основни характеристики

Употреба Домашна
Тип монтиране Стандартно
Slim Да
Капацитет 12 комплекта
Брой програми 5
Нива температура 5
Мощност 2400 W
Брой кошници 2
Цвят Бял
Тип контролен панел Механичен

Функции и програми

Тип програми Интензивна Автоматична Еко Деликатна Сушене
Функции Защита от протичане Индикатор за оставащо време Индикатор за презареждане със сол Сензор за зареждане Цикъл с половин зареждане Подвижен горен рафт Препоръчителна доза дезинфектант Поставка за плотове Сензор за мръсотия
Отложен старт 24 h

Размери

Височина 84.5 cm
Ширина 60 cm
Дълбочина 60 cm
Дължина на маркуча 1.9 м
Дължина на кабела 1.75 м
Тегло 47.3 Kg

Енергия и експлоатация

Енергиен клас Енергиен клас A++ от гама A+++ до D
Ефективност при сушене Клас A
Ниво на шум 46 dB
Годишна енергийна консумация 258 kWh
Енергийна консумация/цикъл 0.9 kWh
Среден разход на вода за година 2660 l
Консумация на вода/цикъл 9.5 l

Производител: BOSCH

Цената на продукта включва разходи от 0 лв за събиране, третиране и изхвърляне на ИУЕЕО

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Ревюта (2 ревюта)


Оценка на продукта:

5 (2 ревюта)

Имаш продукта или си го използвал?

Добави ревю

Проверена поръчка

Отличен

Продуктът е отличен, екипът на е маг реагира професионално и коректно по отношение на доставката, благодаря. Бъдете здрави и успешни.
Б. Андонов

Проверена поръчка

Много съм доволен

Използвам я вече 4 месеца постоянно. Отличен продукт цена-качество! Получих най- добра цена от Емаг!

Въпроси и отговори от клиенти

Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.

image