Оценка от клиенти:

Предлаган и с доставка от:
eMAG
Ползи:
  • Получавате 20 точки при плащане с еMAG карта виж повече

  • Проверка на пратката

  • Включена гаранция: виж повече

97999 лв.

Месечни вноски
от 9702 лв.
Виж повече

финансиране от 9702 лв. / месец виж повече

В наличност
Ти избра:

Описание

   
Предварително избраната програма стартира в желаното време.
При функцията за отложено стартиране можете да програмирате машината да стартира избраната програма в желаното време. Тази опция ви позволява да използвате машината удобно, по всяко време през деня, в работно време или през нощта. След стартиране на програмата на дисплея се показва точно оставащото време за измиване.
   
Автоматични програми.
Автоматично осигурява оптимални резултати при измиване. Консумацията на вода, температурата на водата и времето за изплакване са прецизно коригирани, за да съответстват на степента на замърсяване, осигурявайки най-добри резултати при спестяване на вода и енергия.
   
Кошницата Vario се поставя лесно в долната част.
Кошницата Vario може лесно да се постави в долната част и осигурява допълнително пространство за прибори за хранене. Тя е включена като стандарт във всички съдомиялни машини без VarioDrawer.
   
Регулируема височина до 5 см, на 3 нива, дори и с напълно заредена горна кошница.
Благодарение на тройната система Rackmatic, височината на горната кошница може да се регулира до 5 cm. И можете да направите това, когато сте напълно заредени. Това означава още повече възможности за настройка и по този начин максимална гъвкавост.
   
Оптималното измиване и сушене до 3 пъти по-бързо с опцията VarioSpeed Plus.
Използвайте опцията VarioSpeed Plus, за да измиете и изсушите съдовете възможно най-скоро. Продължителността на програмата се намалява с до 66%, запазвайки ефективността на измиване. Активирайте опцията VarioSpeed Plus, когато имате нужда от бързи ястия, напр. за семейни празници или рождени дни.
   
Перфектни резултати от измиване, без да губите никаква капка вода.
AquaSensor: откриване на светли петна за почистване на съдове.
AquaSensor регулира използването на вода според вида и степента на замърсяване, като използва светлинни лъчи за управление на изплакването. В зависимост от хранителните частици, остатъците от мазнини или детергенти, останали в изплакването, процесът на изплакване се оценява, за да се определи дали трябва да продължи.
   
EcoSilence DriveTM: мощен, издръжлив, тих и ефективен.
За да повишим ефективността на процеса на измиване, е разработен икономичния двигател EcoSilence DriveTM. Той е изключително тих, ефективен и гарантира ниско потребление на електроенергия. EcoSilence DriveTM работи без четки, е изключително тих и най-добрите резултати се гарантират автоматично.
   
Сензор за зареждане
Благодарение на сензора за зареждане, можете да спестите енергия, когато миете по-малко съдове. Тя автоматично спестява вода и енергия при измиване на по-малко съдове. Капацитетът на натоварването се измерва чрез сензор за скорост на въртене, който открива нивото на водата. За по-големи товари е необходима повече вода за омекотяване на съдовете и спадането на нивото на водата. В този случай се добавя повече вода.
   
100% защита от увреждане на водата.
Маркучът AquaStop се състои от захранващ маркуч с двойна стена, клапан в захранващия маркуч и поплавък в основата на машината, който контролира прекъсването на захранването веднага щом бъде открит проблем. По този начин Bosch предлага защита срещу увреждане на водата.
   
Програма за стъкло 40°
Програмата Glass 40° нежно почиства стъклата, дори и тези от висококачествено стъкло, като осигурява оптимално изсушаване и придобива лъскав вид. Това може да се постигне чрез понижаване на температурата, регулиране на температурата на средствата за изплакване и увеличаване на времето за сушене. Лъскавото, сухо стъкло без остатъци е ясно доказателство за резултатите от деликатното и лъскаво почистване.
   
Топлообменник: винаги подходящата температура за оптимална грижа за съдовете
Съдомиялните машини с топлообменник се отнасят с скъпоценно стъкло и порцелан изключително внимателно и без риск. Водата се нагрява предварително в резервоара за изплакване, за да се избегнат температурни сътресения.
   
Опция HygienePlus: изплакнете при по-високи температури за максимална ефективност на почистване.
HygienePlus е нова опция, която може да се активира в много програми и гарантира максимална хигиена поради антибактериално почистване. Този ефект се постига чрез по-високо ниво на температура, до 70 ° C по време на изплакване, поддържано приблизително 10 минути. Ето защо HygienePlus е идеален за хора с високи хигиенни стандарти, като например домакинства с малки деца или хора, страдащи от алергии.
   
Програмата Silence & SuperSilence Plus (42-45 dB)
Тази програма е най-тихият начин за работа с вашата съдомиялна машина. Активирането му автоматично ще намали нивото на шума на вашата съдомиялна машина до възможно най-ниската стойност. Това се постига чрез програма Eco 50 ° C, специално адаптирана от намалено налягане на разпръскване и удължени фази на измиване.
   
Защита на стъклото
Стъклената защита за внимателна грижа за деликатни керамични чаши и съдове. Тъй като омекотената вода причинява корозия на стъклото, съдомиялните машини на Bosch с технология за защита на стъклото регулират твърдостта на водата. По този начин можем да оптимизираме защитата на ценни порцеланови чаши и съдове, спазвайки специалните изисквания за грижа.

 

Спецификации

Основни характеристики

Употреба Домашна
Тип монтиране Стандартно
Капацитет 12 комплекта
Брой програми 6
Нива температура 5
Мощност 2400 W
Материал на кухината Неръждаема стомана Пластмаса
Цвят Инокс
Тип контролен панел Електронен
Стил контролен панел Напълно вграден

Функции и програми

Тип програми Деликатна Еко Автоматична Интензивна Бърза
Функции Заключване за деца Тих режим на работа

Енергия и експлоатация

Енергиен клас Енергиен клас A++ от гама A+++ до D
Ефективност на кондензацията Клас A++
Ниво на шум 44 dB
Годишна енергийна консумация 258 kWh
Енергийна консумация/цикъл 0.9 kWh
Среден разход на вода за година 2660 l

Размери

Височина 845 мм
Ширина 600 мм
Дълбочина 600 мм
Дължина на маркуча 190 cm
Дължина на кабела 175 cm
Тегло 49.5 Kg

Производител: BOSCH

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Ревюта


4.75

4 ревюта


Johnny Bravo

08 Сеп 2020

Върши работа

Проверена поръчка

Ако някой се чуди - миялната е произведена в Турция. Върши си работата, като най-голямата разлика с предишната ни миялна е, че тази е наистина безшумна! Има достатъчен брой програми и като цяло покрива изискванията на едно семейство.

Добави коментар

Йоан Атанасов

22 яну 2020

Отличен

Проверена поръчка

Почиства добре съдовете нямам оплаквания за момента

Добави коментар

Ivaylo Gatev

20 Май 2020

Оценка 6

Проверена поръчка

Перфектна.

Добави коментар

Атанас Николов

30 Май 2020

Отличен

Проверена поръчка

Всичко от поръчката до получаването беше на ниво. Получих най-добрата цена тук.
Съдомиялната е страхотна, измива отлично и всички вкъщи сме много доволни от покупката.

Добави коментар

Красимир Колев 19 ное 2020

Отличен продукт на най добрата цена с 5 години гаранция.На скептично настроените къде е произведена.В Турция там правят и Тойота и Мерцедес и други марки,които са класни.Качрството е безкомпромисно,а машината е среден клас на марката,но достатъчно за да покрие всички нужди на едно семейство.

Въпроси и отговори от клиенти (3 въпроса)


Silvia до 22 ное 2019
eMAG Marketplace

Разширете бизнеса си!