Съдомиялна за вграждане Beko BDIN38531D, 15 комплекта, 8 програми, Клас D, Мотор ProSmartInverter, HygieneIntense, CornerIntense, Automatic Door Opening

Доставка в:

Ползи:

ПЦД: 1.279,99 лв.

839,99 лв.

Разлика: 440,00 лв.

финансиране от 43,32 лв. / месец виж повече

Предлаган и с доставка от: eMAG

В наличност

Купи на изплащане
от 43,32 лв.
Ти избра:

Други оферти (1 оферта)

Product image

Доставка до 3 дни

Предлаган и с доставка от Flanco
Гаранция 24 месеца
Право на връщане до 14 дни

839,99 лв.

Зарежда

Описание

Съвременните уреди предлагат решения на настоящите предизвикателства. Оборудвана с функцията HygieneIntense, съдомиялната за вграждане HygieneShield™ BDIN38531D от Beko премахва вирусите и бактериите за допълнителна безопасност. В допълнение, оборудването DeepWash насочва 3 струи вода едновременно върху съдовете в колата, за ултра интензивно измиване.

Функции и технологии:

Hygiene Intense

Вдъхновена от пречистващата сила на термалните извори, функцията HygieneIntense**, приложена към програмата Intensive 70, премахва 99,999% от бактериите* и вирусите* от съдовете, за перфектни хигиенни резултати, по безопасен и удобен начин, в уюта на вашия дом. Генерираната от високите температури пара покрива напълно повърхността на съдовете, по-късно те се изплакват с гореща вода с интензивна дезинфекцираща роля. Функцията HygieneIntense може да се приложи и за програми Eco, Auto, Intensive, Aquaflex, Clean & Shine Quick & Shine, Fast 60'. Добавянето на функцията увеличава продължителността на избраните програми, а програмите за измиване се различават в зависимост от избрания продукт.

*Enterococcus faecium, говежди коронавирус, миши норовирус, според тестове, извършени от Hochschule Rhein-Waal

**Функцията Hygiene Intense използва тази ефективност само във връзка с програмата Intensive 70

  

CornerIntense

За да бъдат всички ваши съдове, прибори и чаши идеално чисти, съдомиялните машини Beko включват и технологията CornerIntense - система, която осигурява равномерно разпределение на водната струя и почистващия препарат в пространството на резервоара, така че всички съдове да се измиват, дори в крааищата, за да не оставя никакви следи от замърсявания. Технологията CornerIntense дава на вашите съдове безупречно почистване благодарение на правоъгълните движения на въртящото се рамо, през което водата и препаратът достигат до всеки ъгъл за ефективно отстраняване на замърсяванията.

  

Deepwash

DeepWash предлага решението за съдове, които са трудни за почистване и създава зона за интензивно измиване с помощта на 3-те аксесоара, които фиксират контейнерите с височина до 30 см над водните струи. Мощността на измиване на трите дюзи осигурява интензивно почистване на дълбоките съдове. Аксесоарите са регулируеми и могат да се сгъват, за да се създаде зона за интензивно измиване на 360°. Сега можете да миете пълна гама от съдове като бутилки, гарафи, буркани, високи чаши, спортни бутилки за вода, шишенца или дълбоки тенджери.

Secondary
  

Мотор Prosmart™ Inverter

Съдомиялните машини Beko с инверторен двигател ProSmart™ гарантират най-високо ниво на надеждност и производителност. Освен това моторът с адаптивна скорост ви позволява да използвате оптималното ниво на вода и енергия всеки път.

  

Увеличен капацитет - 15 комплекта

Капацитетът е много по-голям и е подходящ както след празници, така и след партита с приятели и семейството. Адаптиран към вашите нужди: сега едно измиване е достатъчно за всички съдове.

  

Intensive 70°C

Това е програма, предназначена за измиване на много мръсни чинии или съдове, които са престояли. Тайната е в използването на вода при високи температури за измиване и допълнителни цикли на изплакване, включително гореща вода.

  

Automatic Door Opening

Оставянето на вратата затворена в края на цикъла на измиване може да причини образуването на неприятна миризма в съдомиялната и по-трудно изсъхване на съдовете. Функцията Automatic Door Opening* подобрява ефективността на сушене чрез проникването на въздух и елиминира парата от съдомиялната, като автоматично отваря вратата в края на програмата. *Прилагането на функцията удължава продължителността на цикъла на измиване

  

MINI 30'

Специална програма, създадена за леко замърсени съдове и чаши. При пълно зареждане измиването се извършва за 30 минути при 35°C, като по този начин се пести вода, време и енергия.

  

AutoGlassShield

Тази технология предпазва стъклените съдове от корозия, като балансира нивото на твърдост на водата. Така системата удължава живота на съдовете до 20 пъти.

  

SteamGloss

Функцията Steam Gloss®* поддържа порцелановите чаши и съдове като нови. Това гарантира допълнително изплакване и превъзходна производителност при сушене на съдовете, без те да губят блясъка си. *Прилагането на функцията увеличава продължителността на цикъла на измиване

  

Fast+

Функцията Fast+™ ви дава перфектно чисти съдове до 3 пъти по-бързо от обикновените програми. Това повишава температурата на измиване, намалява консумацията на вода и регулира налягането, като по този начин намалява времето за измиване.

  

Easy Fold Plate

Поставките за прибори на долната кошница вече могат лесно да се сгъват, за да направят пространството по-ефективно и да направят място за големи тави.

  

Dirt Sensor

Друго интелигентно решение в оборудването на съдомиялните Beko е специалният сензор, който отчита степента на замърсяване на съдовете и автоматично програмира количеството вода, необходимо за измиване.

  

Чекмедже за прибори

Повече място за прибори за хранене и големи прибори с горно чекмедже за прибори. Съдомиялните машини Beko, оборудвани с горно чекмедже за прибори, осигуряват пълно отстраняване на остатъците от храна, перфектно изсушаване на приборите, както и хигиенично и удобно боравене.

  

Quick&Shine

Тази програма почиства и възстановява блясъка на съдовете, използвани ежедневно, с ниско ниво на замърсяване, само за 58 минути.

  

Time Delay

Тази функция ви позволява да отложите стартирането на съдомиялната с до 24 часа.

  

Система за контрол на излишната вода

С помощта на системата за контрол на излишната вода сте застраховани срещу наводнения - автоматично регулира подаването на вода, необходимо в етапа на измиване.

  

Индикатор за сол

Индикаторът за сол на дисплея ви показва дали имате достатъчно количество омекотяваща сол в съдомиялната. Когато индикаторът за сол се появи на дисплея на уреда, означава, че трябва да напълните резервоара за сол.

  

Допълнителен индикатор за изплакване

Индикаторът за допълнително изплакване ще се появи на дисплея на съдомиялната, когато трябва да напълните резервоара, специално предназначен за почистващия препарат.

Зарежда

Спецификации

Основни характеристики

Употреба Домашна Търговска
Тип монтиране Вграждане
Тип Напълно вградена
Slim Не
Капацитет 15 комплекта
Брой програми 8
Нива температура 5
Цвят Чисто бяло
Тип контролен панел Електронен
Стил контролен панел Напълно вграден

Функции и програми

Тип програми Деликатна Повторно измиване Еко Автоматична Интензивна Бърза
Функции Сушене Индикатор за презареждане със сол Сензор за препълване Отложен старт Индикатор за супер изплакване Разпръскващи рамена Сензор за мръсотия
Продължителност на ECO програмата 3 h 50 min

Енергия и експлоатация

Енергиен клас Енергиен клас A+++ от гама A+++ до D
Енергийна ефективност съгласно най-новите европейски разпоредби Class D
Ефективност на кондензацията Клас A
Ниво на шум 42 dB
Годишна енергийна консумация 241 kWh
Консумация на енергия / 100 измивания 86 kWh
Енергийна консумация/цикъл 0.84 kWh
Среден разход на вода за година 2660 l
Консумация на вода/цикъл 9.5 l

Размери

Височина 81.8 cm
Ширина 59.8 cm
Дълбочина 55 cm
Тегло 39.8 Kg

Производител: BEKO

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Зарежда

Ревюта


Бъди първият написал ревю

Избери звезда за да оцениш продукта

Зарежда

Въпроси и отговори от клиенти


Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.