Оценка от клиенти:

Предлаган и с доставка от: eMAG
Ползи:
  • Проверка на пратката

  • Заявка за безплатно връщане до 30 дни виж повече

95900 лв.

В наличност

Включена гаранция: виж повече

Физическо лице: 24 месеца

Описание

Съдомиялна за вграждане Bosch SMV45AX03E, 12 комплекта, 5 програми, Клас A++, Silence Plus, Info Light, 60 cм Съдомиялната SilencePlus - деликатна дори към слуха ви.
ExtraDry: допълнителна опция за оптимално изсушаване на съдовете.
Glass 40°C: щадяща програма за нежно почистване и сушене на съклените съдове.
InfoLight: червен светлинен лъч проектиран на пода показва дали съдомиялната машина е включена.
Silence Plus: изключително тиха, с ниво на шума само 46dB. Лесен избор на начало на програмата в удобно за вас време.
С функцията за отложен старт можете предварително да зададете програмата и избран начален час. По този начин използвате уреда в удобно за вас време, през деня, когато сте на работа, или през нощта. След стартиране на програмата на дисплея се показва точно оставащото време. InfoLight - червена светлинна точка, която предоставя информация
Червеният светлинен лъч на пода показва актуална информация за съдомиялната машина: дали все още работи или вече е приключила. Автоматични програми
Гарантирайте си автоматично оптимални резултати при почистване. Използването на вода, температурата на водата и времето за изплакване се регулират точно до нивото на замърсяването, предоставяйки най-добрите резултати при пестене на вода и енергия. Плакне три пъти по-бързо с оптимални резултати при миене и сушене благодарение на VarioSpeed Plus.
Използвайте опцията VarioSpeed Plus, за да миете и сушите съдовете при пълен капацитет на зареждане за най-кратко време. Времето за изплакване се намалява само с натискане на един бутон с до 66%, като се запазва обичайната висока ефикасност на почистване. Просто активирайте опцията VarioSpeed Plus, когато трябва да измиете съдовете по-бързо, напр. по време на семейни тържества или рождени дни. Перфектно почистване без загуба и на капка вода.
AquaSensor регулира разхода на вода в зависимост от типа и степента на замърсяване, като използва светлинни лъчи за управление на изплакването. В зависимост от остатъците храна, мазнина или препарат във фазата на изплакване, процесът се анализира, за да се определи дали трябва да продължи. EcoSilence DriveTM: мощен, здрав, тих и ефикасен.
За да увеличим ефикасността от чистенето, разработихме икономичния EcoSilence DriveTM. Той е изключително тих, ефективен и гарантира нисък разход на енергия. Двигателят EcoSilence DriveTM е безчетков и много тих, а безупречните резултати са гарантирани. Сензор за натоварване:
Благодарение на сензора за натоварване можете да пестите енергия при миене на по-малко съдове. Автоматично спестява вода и енергия при миене на по-малко съдове. Теглото се измерва чрез въртящ се сензор за скоростта, който открива нивото на водата. Когато има повече съдове, е необходимо по-голямо количество вода за накисването им и нивото на водата пада. В такъв случай се добавя още вода.

Винаги правилната температура за оптимална грижа за съдовете
Съдомиялните с топлообменници мият деликатните стъклени съдове и порцелан с нежна грижа и без риск. Водата се затопля предварително в резервоара за плакнене, за да се избегнат температурни шокове.
Технология ActiveWater: по-малко вода, по-малко ток, по-качествени резултати.
Тази модерна технология за изплакване увеличава до голяма степен ефикасността и гарантира екологосъобразно изплакване за отлични резултати. Благодарение на целевото разпределение на водата, оптимизираната филтърна технология, по-бързото нагряване и по-качествената работа на помпата за циркулиране на водата се реализира икономия на вода и ток. Програма Glass 40°
Програмата Glass 40 °C нежно почиства стъклени съдове като висококачествени кристални чаши, като в същото време осигурява оптимално изсушаване и невероятен блясък. Това става възможно чрез намаляване на температурата, регулиране на температурата на изплакващия препарат и удължаване на времето за сушене. Чисти до блясък чаши без петна от изсушаването, което е доказателство за отличните резултати, които можете да постигнете с този уред.
100% защита срещу щети, причинени от вода.
Системата AquaStop се състои от двустенен подаващ маркуч, механичен клапан в подаващия маркуч и визуален дисплей. Водата, която изтича, се събира в маркуча и води до набъбване на гъбата, която след това спира притока вода механично. Bosch предлага защита от водна повреда, измиване след измиване. Защитата срещу достъпа на деца до вратата предотвратява неволно отваряне на вратата по време на работа на машината.
Системата за защита от деца предотвратява отварянето на вратата и смяната на програмата по време на цикъла на работа. Това предотвратява щетите, причинени от гореща пара, както и всякакви корекции на програмните настройки. Защита на стъклото
Защита на стъклото за нежна грижа за стъклените ви чаши и деликатните съдове. Меката вода причинява корозия на стъклото, затова съдомиялните Bosch с технология за защита на стъклото постоянно регулират степента на твърдост на водата. Това е начинът, по който се оптимизира защитата на ценните стъклени чаши и деликатния порцелан със специлни изисквания за поддръжка.

Съвместими аксесоари

Спецификации

Основни характеристики

Употреба Домашна
Тип монтиране Вграждане
Тип Напълно вградена
Slim Не
Капацитет 12 комплекта
Брой програми 5
Нива температура 5
Материал на кухината Неръждаема стомана
Цвят Сребрист
Тип контролен панел Електронен
Стил контролен панел Напълно вграден

Функции и програми

Тип програми Интензивна Еко Деликатна Автоматична
Функции Оставащо време Индикатор за оставащо време Заключване за деца Индикатор за презареждане със сол Сензор за препълване Подвижен горен рафт
Отложен старт 24 h 1 h

Размери

Височина 81.5 cm
Ширина 59.8 cm
Дълбочина 55 cm
Тегло 34.47 Kg

Енергия и експлоатация

Енергиен клас Енергиен клас A++ от гама A+++ до D
Ефективност при сушене Клас A
Ниво на шум 46 dB
Годишна енергийна консумация 258 kWh
Енергийна консумация/цикъл 0.9 kWh
Среден разход на вода за година 2660 l
Консумация на вода/цикъл 9.5 l

Производител: BOSCH

Цената на продукта включва разходи от 0 лв за събиране, третиране и изхвърляне на ИУЕЕО

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Ревюта (4 ревюта)


Оценка на продукта:

4.75 (4 ревюта)

Имаш продукта или си го използвал?

Добави ревю

Проверена поръчка

Отличен

Сушилнята работи страхотна и е лесна за монтаж. Тъй като ми е първата не съм сигурен дали е нормално, но не изсушава съдовете докрай дори и когато е избрана програма за допълнително сушене. Като цяло продукта е отличен.

Проверена поръчка

Идеална

Идеална е, а цената на промоция е страхотно попадение!

Проверена поръчка

Препоръчвам

Нямам забелжки. Въпреки че купих разопакован продукт, това което получих беше перфектно - пълен комплект упътвания, части за монтаж и т.н., без транспортни дефекти. Останах много доволен, особено от отстъпката от оригиналната цена.

Проверена поръчка

Сравнително ок

За сега сме ползвали 2 програми-автоматична и някаква за 1 час. При втората съдовете са изцяло мокри и са горещи, нужно е поне 20 минути да стои отворена вратата, за да може да се извадят. При първата бяха по-сухи, но пак имаше нужда от допълнително изсушаване. И в двата слуая съдомиялната беше заредена 1/3 с почти чисти прибори.
С доставката не получихме упътване на български език, а в английското има доста терминология и отделно всичко се настройва електронно с копчета-с две думи-нужно е.

image