Съдомиялна за вграждане Bosch SMV4EVX14E, 13 комплекта, 6 програми, Клас С, Home Connect, 60 см

Доставка в:

Ползи:

ПЦД: 1.419,99 лв.

1.203,99 лв.

Разлика: 216,00 лв.

финансиране от 62,09 лв. / месец виж повече

Предлаган и с доставка от: eMAG

В наличност

Купи на изплащане
от 62,09 лв.
Ти избра:
Разопакован
Продукт със следи от употреба, съвместима опаковка, леки драскотини в предната част на корпуса.

НОВО 1.203,99 лв.

999,99 лв.

Разлика: 204,00 лв.

Други оферти (3 оферти)

Product image

Доставка до 3 дни

Предлаган и с доставка от Flanco
Гаранция 24 месеца
Право на връщане до 14 дни

1.203,99 лв.

Разопакован

Продукт със следи от употреба, съвместима опаковка, леки драскотини в предната част на корпуса
Предлаган и с доставка от eMAG
Гаранция 24 месеца

НОВО 1.203,99 лв.

999,99 лв.

Разлика: 204,00 лв.

Продукт със следи от употреба, съвместима опаковка, леки драскотини в предната част на корпуса
Предлаган и с доставка от eMAG
Гаранция 24 месеца

НОВО 1.203,99 лв.

999,99 лв.

Разлика: 204,00 лв.

Зарежда

Описание

 

 

 

 

 

Повече място за прибори и малки кухненски съдове във VarioDrawer.

Благодарение на издърпващото се чекмедже VarioDrawer третото ниво на зареждане прави съдомиялната Bosch още по-удобна. Това е най-подходящото място за прибори и малки кухненски съдове, например черпаци или бъркалки. То ви дава повече гъвкавост при зареждане на съдомиялната и освобождава допълнително място на другите нива. Кошницата за прибори на долното ниво може да се подмени с VarioDrawer, за да се освободи място за до 14 стандартни комплекта съдове за 60 см съдомиялни и до 10 стандартни комплекта съдове за 45 см съдомиялни.

 

Стоенето в очакване съдомиялната да завърши своя цикъл на миене може да бъде загуба на време и да причини ненужен стрес.

Home Connect премахва това задължение от ума ви и ви помага да използвате времето си по-продуктивно. Ако желаете, можете да изпратите насочени известия от вашата съдомиялна до вашето мобилно устройство, което удобно ви информира за състоянието на текущата програма на съдомиялната, както и друга полезна информация.

 

Easy Start Guide

Единственото, което трябва да направите, е да въведете в приложението Home Connect степента на замърсяване, вида и количеството на съдовете или приборите за миене. Така можете лесно да изберете правилната програма и да получите перфектни резултати, миене след миене.

  

InfoLight - червена светлина под формта на петно, което дава информация

Червено LED петно, проектирано на пода, показва актуализирана информация за съдомиялната: дали работи или дали вече е завършила програмата за измиване.

  

Регулируема височина до 5 см, на 3 нива, дори и при напълно заредена горна кошница

Благодарение на тройната система Rackmatic, височината на горната кошница може да се регулира до 5 см. И можете да направите това, когато е напълно заредена. Това означава още повече възможности за настройка и максимална гъвкавост.

  

Съдомиялна, която се грижи сама за себе си

Недостигът на таблетки за съдомиялната е последното нещо, което искате, когато имате нужда от чисти чинии. Функцията Брояч на таблетки в приложението Home Connect проследява потреблението и ви информира чрез push известие, когато са останали последните пет таблетки според последна покупка. Чрез директна връзка можете лесно да презаредите новата опаковка. 

  

Вашият уред ви слуша.

Благодарение на партньорството с Amazon Alexa, вашата съдомиялна машина може да се контролира и чрез гласови команди. Моля, разберете дали съответната опция „Home Connect“ в приложението Alexa е налична за вашата страна и език. Активирайте опцията, за да установите връзката между Amazon Alexa и домашния уред.

  

Вашата любима функция с едно докосване

Възползвайте се максимално от свързаната съдомиялна, опростявайки ежедневието си. С функцията Favorite можете просто да зададете най-използваните програми и опции като любима комбинация. Програмираната настройка може да бъде достъпна чрез приложението Home Connect или директно от дисплея с една стъпка. Комбинирайте например опцията Extra Dry с програма Eco 50° и стартирайте съдомиялната с едно докосване. Персонализирани настройки, които почистват вашите съдове с едно докосване.

  

Автоматично отваряне на вратата за по-добри резултати при сушене

Изваждането на съдове, които не са добре изсушени или твърде горещи, може да бъде неприятно. С EfficientDry вратата на вашата съдомиялна се отваря автоматично след приключване на програмата за измиване. Това практично решение подобрява процеса на сушене, предотвратява кондензацията и нежно понижава температурата на вашите съдове, така че да могат да бъдат извадени без необходимост от допълнително ръчно сушене. Това не само подобрява резултатите от сушенето, но и спестява енергия.

  

Технология ActiveWater: По-малко вода, по-малко енергия, повече производителност

Тази иновативна технология за измиване увеличава ефективността и допринася за опазването на околната среда чрез намалена консумация на вода и енергия, предлагайки отлични резултати при измиване. Водата и енергията се пестят чрез прецизно разпределение на водата, оптимизирана технология за филтриране, по-бързо загряване и по-висока производителност на помпата за увеличаване на циркулацията на водата.

  

EcoSilence Drive: мощен, издръжлив, безшумен и ефективен

За да се увеличи ефективността на процеса на пране, Bosh са разработили икономичен мотор EcoSilence Drive. Той е изключително тих, ефективен и гарантира ниска консумация на електроенергия. EcoSilence Drive работи без четки, ултра тих е и най-добрите резултати са автоматично гарантирани.

  

DosageAssist осигурява оптимални резултати благодарение на ефективното разтваряне на почистващите таблетки

DosageAssist осигурява оптимални резултати от почистването и по-тихо измиване. Перилният препарат излиза от дозатора за препарат в специално чекмедже, на горната кошница, където е напълно разтворен.

  

Автоматични програми

Той автоматично осигурява оптимални резултати от миенето. Консумацията на вода, температурата на водата и времето за изплакване се регулират прецизно, за да съответстват на степента на замърсяване, осигурявайки най-добри резултати и същевременно спестявайки вода и енергия.

  

Сензор за зареждане

Сензор за зареждане: благодарение на сензора за зареждане можете да пестите енергия, когато миете по-малко съдове. Той автоматично пести вода и енергия, когато мие по-малко съдове. Капацитетът на зареждане се измерва от сензор за скорост на въртене, който отчита нивото на водата. При по-големи зареждания е необходима повече вода за накисване на съдовете и нивото на водата пада. В този случай добавете още вода.

  

Програма Silence

Програмата Silence е най-тихият начин да стартирате вашата съдомиялна. Като я активирате, автоматично намалявате нивата на шум на вашата съдомиялна до възможния минимум. Това се постига чрез специално адаптирана програма Eco 50 °C, с намалено налягане на струята и удължена фаза на почистване.

  

100% защита срещу щети от вода

Неизправностите в съдомиялната винаги се появяват в най-неподходящия момент, коствайки както пари, така и време. Съдомиялната Bosh със система AquaStop се състои от двустенен захранващ маркуч, клапан в захранващия маркуч и поплавък в основата на уреда, който командва прекъсването на подаване на вода веднага щом бъде открит проблем. По този начин Bosch предлага защита срещу щети, причинени от вода.

  

Glass Protection

Програма Glass Protection за внимателна грижа за чаши и деликатни керамични съдове. Тъй като омекотената вода причинява корозия на стъклените артикули, съдомиялнята Bosch с технология за защита на стъклото регулират степента на твърдост на водата. Bosh успяват да оптимизират защитата на ценните порцеланови чаши и съдове, като спазват специалните изисквания за тяхната поддръжка.

Зарежда

Спецификации

Основни характеристики

Употреба Домашна
Тип монтиране Вграждане
Тип Напълно вградена
Slim Не
Капацитет 13 комплекта
Брой програми 6
Мощност 2400 W
Материал на кухината Неръждаема стомана
Цвят Бял
Тип контролен панел Електронен
Стил контролен панел Напълно вграден

Функции и програми

Тип програми Повторно измиване Еко Автоматична Интензивна Бърза Нормална
Функции Индикатор за оставащо време Тих режим на работа Звук при завършване за програмата Wi-Fi Сушене Самопочистващ се филтър Отложен старт Цикъл с половин зареждане Подвижен горен рафт
Отложен старт 1 h 24 h
Продължителност на ECO програмата 4 h 55 min

Енергия и експлоатация

Енергиен клас Енергиен клас A+++ от гама A+++ до D
Енергийна ефективност съгласно най-новите европейски разпоредби Class C
Ефективност на кондензацията Клас A
Ниво на шум 44 dB
Годишна енергийна консумация 234 kWh
Консумация на енергия / 100 измивания 74 kWh
Енергийна консумация/цикъл 0.82 kWh
Среден разход на вода за година 2660 l
Консумация на вода/цикъл 9.5 l

Размери

Височина 81.5 cm
Ширина 59.8 cm
Дълбочина 55 cm
Дължина на кабела 1.75 м

Производител: BOSCH

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Зарежда

Ревюта


5

1 ревю

1

Ревю на клиенти на eMAG


Силвия Киркова

09 яну 2023

Страхотен продукт

 Ревю на клиент на еМАG

Измива, изсушава отлично, предостатъчно място са съдове и прибори, тиха, удобна!

Добави коментар

Зарежда

Въпроси и отговори от клиенти


Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.