Съдомиялна за вграждане Bosch SMV4HCX48E, 14 комплекта, 6 програми, Клас D, Home Connect, 60 см

Доставка в:

Ползи:

1.229,00 лв.

финансиране от 63,38 лв. / месец виж повече

Предлаган и с доставка от: eMAG

Последни 3 бр.

Купи на изплащане
от 63,38 лв.
Ти избра:

Други оферти (1 оферта)

Product image

Доставка до 3 дни

Предлаган и с доставка от Flanco
Гаранция 24 месеца
Право на връщане до 14 дни

1.511,99 лв.

Зарежда

Описание

 

 

 

 

  

Повече място за прибори и малки кухненски съдове във VarioDrawer.

Благодарение на издърпващото се чекмедже VarioDrawer третото ниво на зареждане прави съдомиялните Bosch още по-удобни. Това е най-подходящото място за прибори за хранене и малки кухненски съдове, например черпаци или бъркалки. То ви дава повече гъвкавост при зареждане на съдомиялната и освобождава допълнително място на другите нива. Кошницата за прибори на долното ниво може да се подмени с VarioDrawer, за да се освободи място за до 14 стандартни комплекта съдове при 60 см съдомиялни и до 10 стандартни комплекта съдове за 45 см съдомиялни.

  

Стоенето в очакване съдомиялната да завърши своя цикъл може да бъде загуба на време и да причини ненужен стрес.

Home Connect премахва това от ума ви и ви помага да използвате времето си по-продуктивно. Ако желаете, могат да се изпращат насочени известия от вашата съдомиялна до вашето мобилно устройство, като удобно ви информират за състоянието на текущата програма на съдомиялната, както и друга полезна информация.

 

Easy Start Guide

Единственото, което трябва да направите, е да въведете в приложението Home Connect степента на замърсяване, вида и количеството на съдовете или приборите за миене. Така можете лесно да изберете правилната програма и да получите перфектни резултати, измиване след измиване.

 

InfoLight - една червена точка ви информира.

Червена LED точна на пода ви информира дали съдомиялната за вграждане все още работи или програмата е свършила вече.

  

Регулируема височина до 5 см, на 3 нива, дори и при напълно заредена горна кошница

Благодарение на тройната система Rackmatic, височината на горната кошница може да се регулира с до 5 см. И можете да направите това, когато е напълно заредена. Това означава още повече възможности за настройка и максимална гъвкавост.

  

Съдомиялна, която се грижи сама за себе си

Недостигът на таблетки за съдомиялната е последното нещо, което искате, когато имате нужда от чисти чинии. Функцията Брояч на таблетки в приложението Home Connect проследява потреблението и ви информира чрез push известие, когато са останали последните пет таблетки от последната покупка. Чрез директна връзка можете лесно да презаредите новата опаковка. 

  

Вашият уред ви слуша.

Благодарение на партньорството с Amazon Alexa, вашата съдомиялна може да се контролира и чрез гласови команди. Моля, разберете дали съответната опция „Home Connect“ в приложението Alexa е налична за вашата страна и език. Активирайте опцията, за да установите връзката между Amazon Alexa и домашния уред.

  

Любимата ви функция само с едно докосване

Извлечете максимума от свързаната съдомиялна, като просто облекчите ежедневието си. С функцията Любими можете просто да настроите най-използваните програми и опции като любимата си комбинация. Програмираната настройка може да се стартира чрез приложението Home Connect или директно на дисплея с една стъпка. Комбинирайте например опцията Extra Dry с програмата Eco 50 и стартирайте съдомиялната само с едно докосване. Персонализирани настройки, които мият вашите съдове само с едно докосване.

  

Изключително тиха, когато имате нужда от тишина

Понякога се нуждаете от допълнителна безшумна среда у дома, за да се съсредоточите върху ежедневните си задължения. Функцията Silence on demand може да се активира от приложението Home Connect и намалява шума от вашата съдомиялна машина, когато е необходимо. Тя намалява шума на минимум до 30 минути по всяко време чрез активна пауза, докато съдомиялната машина продължава да работи. С функцията Silence on demand можете да се съсредоточите върху най-важното.

  

Само един резултат: съвършенство

Пластмасовите съдове, почистени в съдомиялни, често остават мокри след приключване на измиването. Поради тази причина съдомиялните Bosch предлагат опцията ExtraDry. Тази опция повишава температурата по време на последното изплакване и удължава времето за сушене. Така дори пластмасови съдове като бебешки бутилки или съдове за пикник са идеално чисти и напълно сухи.

  

Технология ActiveWater: по-малко вода, по-малко енергия, повече производителност

Тази иновативна технология за измиване увеличава ефективността и допринася за опазването на околната среда чрез намалена консумация на вода и енергия, предлагайки отлични резултати при почистване. Водата и енергията се пестят чрез прецизно разпределение на водата, оптимизирана технология за филтриране, по-бързо нагряване и по-висока производителност на помпата за увеличаване на циркулацията на водата.

  

EcoSilence Drive: мощен, издръжлив, безшумен и ефективен

За да се увеличи ефективността на процеса на миене, Bosh са разработили икономичен мотор EcoSilence Drive. Той е изключително тих, ефективен и гарантира ниска консумация на електроенергия. EcoSilence Drive работи без четки, ултра тих е и най-добрите резултати са автоматично гарантирани.

  

DosageAssist осигурява оптимални резултати благодарение на ефективното разтваряне на почистващите таблетки

DosageAssist осигурява оптимални резултати от почистването и по-тихо измиване. Почистващият препарат излиза от дозатора за препарат в специално чекмедже, на горната кошница, където е напълно разтворен.

  

IntensiveZone: почиства ефективно тенджери и тигани с натискането на един бутон

Опцията IntensiveZone, която може да се добави към няколко програми, осигурява по-високо налягане на пръскане и леко повишена температура в долната кошница. Много замърсените тенджери и тигани се почистват оптимално, докато деликатните съдове могат да се поставят в горната кошница.

  

Автоматични програми

Автоматично осигурява оптимални резултати от миенето. Консумацията на вода, температурата на водата и времето за изплакване се регулират прецизно, за да съответстват на степента на замърсяване, осигурявайки най-добри резултати и същевременно спестявайки вода и енергия.

  

Сензор за зареждане

Сензор за зареждане: благодарение на сензора за зареждане можете да пестите енергия, когато миете по-малко съдове. Той автоматично пести вода и енергия, когато мие по-малко съдове. Зареждането се измерва от сензор за скорост на въртене, който отчита нивото на водата. При по-големи зареждания е необходима повече вода за накисване на съдовете и нивото на водата пада. В този случай добавете още вода.

  

Програма Silence

Програмата Silence е най-тихият начин да стартирате вашата съдомиялна. Като я активирате, автоматично намалявате нивата на шум на вашата съдомиялната до възможния минимум. Това се постига чрез специално адаптирана програма Eco 50° C, с намалено налягане на струята и удължена фаза на почистване.

  

100% защита срещу щети от вода

Неизправностите в съдомиялната винаги се появяват в най-неподходящия момент, коствайки както пари, така и време. Съдомиялните със системата AquaStop се състоят от двустенен захранващ маркуч, клапан в захранващия маркуч и поплавък в основата на уреда, който командва прекъсване на подаването на вода веднага щом бъде открит проблем. По този начин Bosch предлага защита срещу щети, причинени от вода.

  

Glass Protection

Защита на чашите за внимателна грижа за чаши и деликатни керамични съдове. Тъй като омекотената вода причинява корозия на стъклото, съдомиялните Bosch с технология за защита на стъклото регулират степента на твърдост на водата. Така успява да се оптимизираме защитата на ценните порцеланови чаши и съдове, като се спазват специалните изисквания за поддръжка.

Зарежда

Спецификации

Основни характеристики

Употреба Домашна
Тип монтиране Вграждане
Тип Полу-вградена
Slim Не
Капацитет 14 комплекта
Брой програми 8
Мощност 2400 W
Материал на кухината Неръждаема стомана
Цвят Бял
Тип контролен панел Електронен
Стил контролен панел Напълно вграден

Функции и програми

Тип програми Повторно измиване Еко Автоматична Интензивна Бърза Нормална
Функции Индикатор за оставащо време Тих режим на работа Звук при завършване за програмата Wi-Fi Сушене Отложен старт Цикъл с половин зареждане Подвижен горен рафт Препоръчителна доза дезинфектант
Отложен старт 1 h 24 h
Продължителност на ECO програмата 4 h 55 min

Енергия и експлоатация

Енергиен клас Енергиен клас A+++ от гама A+++ до D
Енергийна ефективност съгласно най-новите европейски разпоредби Class D
Ниво на шум 44 dB
Годишна енергийна консумация 214 kWh
Консумация на енергия / 100 измивания 85 kWh
Енергийна консумация/цикъл 0.74 kWh
Среден разход на вода за година 2660 l
Консумация на вода/цикъл 9.5 l

Размери

Височина 81.5 cm
Ширина 59.8 cm
Дълбочина 55 cm
Дължина на кабела 175 cm

Производител: BOSCH

eMAG.bg полага постоянни усилия да съхрани точната информация от тази страница. Рядко има съдържание с неточности – снимката е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в стандартния пакет; някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени от производителя без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до изчерпване на количествата.

Зарежда

Ревюта


Бъди първият написал ревю

Избери звезда за да оцениш продукта

Зарежда

Въпроси и отговори от клиенти


Имаш въпроси?

Задай въпрос и може да получиш отговор.